Kizlar pozitiv çikan hamilelik testinizi ilk gorduğunuzde ne hissler yaşadiniz? Muhabbet olsunn
Ben inanmayip çope attim sabah yapmiştim, oğle copten aldim bide baktim tekrar cope attim. Akşam oldu yine çopten aldim eşime baktirdm hamilesin dedi ahhh o mutlu gunlerimm nerdeee yaaa nerdeee
Ben gözlerime inanamadım hemen ikinci yi yaptım benim ikinci cizgim çok çok koyu
En kısa zamanda Rabbim sana en güzel evlâdı nasip eylesin inşallah canım ilk kan tersinde öğrendim eşimle beraber eşimin yüzündeki sevinci unutamam akşam 9 da da kocamı uçağa bindirip askeriyeye gonderdim yani beni oğlum ilk baştan daha baba özlemi yasamaya başlamıştı aslında
İlk hamilelik testimi yapınca o kadar mutluydum ki o gece hamilelik testimi yastigimin altına koyup uyumustum...
3 aylık oldu eşimin abisi bebeğimi karnımda öldürdü :(
Ondan 4, ay sonra tekrar gebelik testi yaptım, ve hamile oldugumu ogrendim inanır mısın, o an ilk bebeğim aklıma geldi o testi alıp oraya bıraktım ...
Silik çizgi cıktı bendede daha önce hiç duymamıştım ama negatif olması içinde tek çizgi olması lazımdı hemen googledan silik çizgiyi araştırdım ve kesin hamile olduğuna kanaat getirdim. Esimi aradım o inanmadı neyse eve geldi oda araştırdı oda kesin hamile olduğuna inandı neyse 3 4 gün sonra eşim işe gitmek zorundaydı kayinvalidemle gittik kan vermeye yine 2 3 gün sonra eşim gitti sonuçları almaya pozitifmis çok sevindim hatta eşim şampanya patlatmisti testimi atmıştım akıl edememiştim saklamayı neyse ikinciye hamileyim bunuda test yaptım direk pozitif cıktı saklıyorum bunu
Heyecandan bu şekilde resim çekebilmişim anca 10. Denemede falan düzgün çekmeyi başardım
Hala saklıyorum canım
Bizimki çok farklı oldu kanda öğrendiğimde eşimle kadın doğumcuyla beyin doktoru ve baş hekimle gav edip hasteneyi biran inletmiştim
Annemgilde yapmıştım hayalet çizgiyi görünce ağlamistim anneme sarılarak sonra eşime filan söyledik tam 3 tane test var ama hiçbiri yine net değil hepsini sakladım ultrason resimlerini filan şimdi oğlum 5 aylık
İlk bi tane test aldım yaptım çift çizgi çıkınca arkadaşıma gönderdim bu test bozuk diye oda git bi kaç tane daha al die dalga geçti nurtopu gibi bebeğin olacak dedi aöa ben orayı algılamıp 2 tane daha test alıp yapmıştım
İlk gece hamile kaldığım için pek şaşırmadık tahmin ediyorduk :D özellikle eşim hep sende bir farklılık var diyordu ama yine de çok heyecanlanıyor insan o testi yaparken :)
Ayyy hemen belli olmuştu hatta idrarı çekerken çizgiler netleserek gidiyodu tabi benimkini teyzem yaptı yani gerekli şeyleri yaptıktan sonra gelmişti testi o yapmıştı çok yapmak istiyodu ben yapayım dedi bende tamam demiştim o kadar sevinmiştim ki ağlamıştım teyzeme sarılıp güzel günlerdi)
405,608 soru
12,152,765 cevap
36,575 kullanıcı