Bugün annemlere gittik kayinvalidemle otobüs ile gittik gece donucez otobüs yok babam dedi ben götüreyim kayinvalidemde esimi aramış gel bizi al diye geldi surat beş karış hic içeriye girmedi ne babamın ne annemin elini öptü neymiş toplantısı varmış saat olmuş 11 babam hic birşey demedi hem sürat yaptım çok üzüldüm adam ne isterse yapmaya calisiyo bi ellerini öpmek zor geliyo beyfemdiye neyse bindik arabaya hem hic konusmadim esimde yarin izinli kaç haftadır bebeğe alışverişe gidelim diyorum hic kaile almiyo kaynanama söyledim ben konusurum onunla gidin bi gezin dedi neyse kızlar arabaya bindik kaynanam eşime söyledi yarin bi gezin al karını da dedi ben aksama kadar yaticam hic bi yere cikamam dedi iyi güzel tamam dedim e kaynanam tuturdu beni köye götür beni biraz gezdir olur gotururum dedi ya ben kaç haftadır başının etini yiyorum hic kaile almiyo çok zoruna gitti kaynanamin yaptığı da eşimin yaptigida bide beni cagriuo gelirsin sende diyor gelemem ben dedim yok zaten esimi hic görmüyorum kızlar sürekli isleri var izinli olduğu gün bisyler yapalım diyorum omdada bi bahane biktim artik bosanicam o olucak sonunda herkesin esi bu kadar duyarsız olamaz