0 oy
1,544 göst.
Diğer kategorisinde (1,347 puan) tarafından

Biliyorsunuz canlar erken doğum yaptım bebeğim daha dün küvezden çıktı kayınvalidem 30 dakikada bir emzirtiyor zaten bebeğim memeyi tutmuyor uçları büyük tutamıyor gece hep emzirdim sütüm yok şimdide sağıyorum biberonla veriyorum ama durmadan sütün yok çocuk aç falan diyip duruyor sinirlerim bozuluyor kaç saatte bir emzirmem gerekiyor ve kaç saat uyuması lazım bebeğim benim durmadan uyuyor lütfen yardımcı olun :(

37 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Malum bu cocuk ac kelimesi :ermm: sinir oluyorum 

(1,347 puan) tarafından
Çok moralim bozuluyor kuzum ya kayınbabam eşim kaynım hepsinin yanında papağan gibi aynı şeyi tekrar tekrar söylüyor :(
tarafından
Aman cok biliyorlar sanki hem onun midesi ne kadar ki hemen doyar
(3,618 puan) tarafından
Al emzir dicen bolelerine :D
tarafından
He valla bilende bilmeyende konusuyo :Ddd
-Reklam-
+1 oy
(1,196 puan) tarafından
En az iki saatte bir emmesi lazım aç olan çocuk uyumaz durmaz sütün yeterli geliyorki uyuyor sen bakma ona takma üzülme sütün kaçar bak kuzum arada topuğunu sık burnununsık altını aç uyanır emzirirsin gözün aydın bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah
(1,347 puan) tarafından
Sağıyorum durmadan canım bana diyor 30 dk da bir ver gece hiç uyumadım göğüslerim yara oldu şuanda gelmiyor süt kafayı yedirecek bana   :(
(1,196 puan) tarafından
Göğüslerinin ucuna sarı kantaron yağı sür hemen iyileştirir canım sakın bak sitres yapma bol süt iç yemek ye gelir merak etme aütün kayın validenede takma sakın kafanı  iki saat emmesi ona yeter aç olsa hiç durmaz ağlar bebek sende al karşına konuş bak ben lohusayım de siyresliyim üzüeeime gelme de iyi dikle konuş inş. DüElir
(1,347 puan) tarafından
Ya anlaşamıyoruz ki kuzum o Kürt ben türk dil farkından :/
(1,196 puan) tarafından
:((((((
+1 oy
tarafından
Çocuk boğazına kadar dolu olsa yine aç derler sinir bozarlar ya hepsi mi aynı olur Allah'ım . Sen takma kimseyi kafana canım . Ama biberonla verince sonra memeyi tutmayabilir çay kasigiyla veya siringayla versen daha iyi olur 
tarafından
Birde yara oldu demişsin canım ben hiç biseyle geciremedim en son doktora gittim hamazing merhem verdi hemen geçirdi o . Kendine boş yere acı çektirme yasak kalkınca aldır eşine kenarında dursun hem bebeklerin pisigine de çok iyi geliyor her zaman lazım
(1,347 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim çok saol ❤️
tarafından
Rica ederim canım . Annelik içgüdüsel bisey sen bebeğine her zaman yetersin onun dilinden anlarsın bir bebeği en iyisi annesi anlar ona en güzel annesi bakar. Kimseyi de takma
+1 oy
(3,618 puan) tarafından
Canım ne kadar sk emzirsen okadar sarilik riski olmaz hem sutun artar en geç 1 saatte bir  ben her dk emzirdim 1 ay erken dogmasina ragmen sarilik olmadi çok şükür geceleri en geç 2 saatte bir ben alarm kurumdum şimdi 50 günlük olduk kendi kalkio artık  geceleri onun kalmaması bekliyorum 3 saatte bir kalkio zaten gündüzde o istemesede emziryrm
(1,347 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim çok saol Allah razı olsun ❤️❤️ bende senin gibi yapcam
(3,618 puan) tarafından
Yap canim zaten o doysa hafif kusar ordan anlarsan doydugunu peynirimsi kusarsa sutun yatio demek kilo alio:)
(1,347 puan) tarafından
Yok kuzum ne kadar versem kusmuyor ki :)
+1 oy
(1,822 puan) tarafından
Ac olsa uyumaz canim surekli aglar cok biliyo senin o kaynanan tovbe yaaa 
(1,347 puan) tarafından
Ya diyor durmadan uyuyor bunda birşey var :(
(1,822 puan) tarafından
Bebek bi canim uyur biraz buyusun uyumayacak o zamanda
+1 oy
(4,103 puan) tarafından
Mumkunse cok uyumasina izin verme cnm ne kadar uyursa okadar kilo kaybeder ve kuvese alirlar tekrar
(1,347 puan) tarafından
Valla kuzum küvezdede hiç uyumuyormuş hep ağlıyormuş
(4,103 puan) tarafından
Bende erken dogum yapmstm ewe getrince hep uyudu emmedi kilo kaybi yasadigi icin kuvese aldlar
0 oy
tarafından
Kaç günlük kuzum
(1,347 puan) tarafından
Kuzum iki saat de bir yada saatte bir uyuyorsa bile emziriyorum ben
tarafından
Benim bebisde çok uyuordu uymayı kafana takma 2 3 saate bir emzir yada uyandiginda agladignda emzir bebisi
tarafından
Hemşireler soyup doymadigini söylemedimi mı kuzum
(1,347 puan) tarafından
Yok balım ben gidemedim almaya kaynanam eşim gitti benim dikişler fazla bide basurdan yürüyemedim bunlarda bir halt bilmedikleri için hiçbir şey sormamışlar
tarafından
Kuzum her agladignda emzir sen 2 3 saate bir uyanmasa emzir benim bebisde kuvezde 1 hafta kaldı ordaki hemşireler anlattı banada
0 oy
tarafından
Canım 2 saate bir ver emzir biberonla sakın verme memeden kesilir Allah analı babalı büyütsün 
(1,347 puan) tarafından
Kuzum mememi tutamıyor doktor çenesi çok hassas dedi üst damak tutuyor alt tutamıyor bende mecbur biberonla süt veriyorum çok teşekkür ederim ❤️❤️
tarafından
Canım benim daha çok küçük yaa yavaş yavaş alır tatlım onun midesi küçük emdiği yeter biberona alışsa emmesi daha güzel senin içinde çok güzel duygu olur
(1,347 puan) tarafından
Kuzum veriyorum her fırsatta memeyi iki kez çekiyor bırakıyor üst damağı tutuyor alt damağı tutmuyor
tarafından
Allahn izniyle tutar sen stres yapma takma kaynanı
0 oy
(17,052 puan) tarafından
hastanedeyken daha dogdugunda dr bize 2 saatte bir emse yeter dedi sarılığı yoksa canm 2 saat ideal migdesi ufacik onun nasil hep aç olabilir uykuya gelince ilk 2 hafta bebekler hep uyur canm 
(1,347 puan) tarafından
Ya ne biliyim şimdide diyor bu bebekte birşey var hep uyuyor iyice moralim bozuldu :(
(17,052 puan) tarafından
bwnim oğlumda hep uyiyordu ilk 2 hafta ben uyandirirdim zorla ama cok normal
0 oy
tarafından
Şuan icin uyku duzeni bekleme canim cok minik kuzu. Tavsiyem kaynananin yaninda emzirme dinleme onu. Sen bol bol emzir agladikca emzirdim ben. Egerki sutun yoksa sivi tüket meyve kompostosu hoşaf kuru incir kuru uzum ye corba iç rlbetteki gelecektir
(1,347 puan) tarafından
Saol kuzum çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
tarafından
Iste bu yüzden kaynanamı doğuma çağırmadım bebegi 38 günlükken gördü çok da iyi oldu 
(1,347 puan) tarafından
Maalesef birlik oturuyoruz biz kadın deli ediyor insanı
tarafından
Birlik oturduğumu düşünemiyorum bile valla arada kilometreler varken bile beni deli ediyor kaç kere kavga ettik hatırlamıyorum bile
(1,347 puan) tarafından
Bende baya sinir oldum zaten etmedikleri kalmadıda bari moralimi bozmasa
tarafından
Sıkma canını canim sütun kesilir sonra allah korusun he de geç
(1,347 puan) tarafından
Aynen kuzum haklısın valla
0 oy
tarafından
Valla sen sustukca devam eder ya esine soyle uyarsın yada sen konus kimse lohusa haliyle kaynana dirdiri cekmek zorunda değil 
(1,347 puan) tarafından
Valla kuzum daha yeni eşim geldi söyledim zoruma gidiyor çok üzülüyorum :(
tarafından
Dogrudur lohusayken insan daha duygusal oluyor uzulme bu gunlerde gecer
(1,347 puan) tarafından
İnşallah canım benim Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bilerek ac birakiyom hosuma gidiyor de en sinir oldugum sey
(1,347 puan) tarafından
Hiç sorma canım ya bana durmadan diyor sütün yok doymuyor aç bu bebe durmadan uyuyor bunda birşey var :(
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Daha küçük annesi. Sarılık olmaması için 1 saatte 1 emzirmeye çalış. Sen bol su iç süt olur. 

Kaynananın söylediklerine kulaklarını tıka çok canını sıkarsa sütüm yetiyo sen kafanı yorma anne de.

Bi de biberonla vermek yerine emzir sürekli canım sen emzirdikçe göğüsler uyarılcak süt üretimi için iyi olcak. Uyuyo diye bırakma bebişi en geç 2 saatte bi emzir bak 
(1,347 puan) tarafından
Kuzum bende öyle yapıyorum ama çenesi çok hassas doktor dedi hemen yoruluyor benim göğüslerimin uçları büyük tutamıyor damak istiyor o yüzden mecbur biberonla veriyorum
(1,635 puan) tarafından
Yeni doğduğu ve prematüre olduğu için daha hassas oluyolar biliyorum ama biberona alışıp seni emmezse daha zor zamanlar geçirirsin canım
0 oy
tarafından

Birde böyle deyip insanı bunalıma sokmasalar daha iyi 

(1,347 puan) tarafından
Aynen valla canım resmen depresyona gircem
0 oy
(527 puan) tarafından

Yenı dogan bır saate ıkı saate bır ama ben kızım uyandıgı zaman verıyordum herzaman verme öyle alışacak senın icım cok zor olur memeden inmez bu sefer uyuyorsa kalktığı zaman ver zorla uykudan kaldırıp bozma derım alışır 

(1,347 puan) tarafından
Haklısın kuzum zaten durmadan verdim gece sütüm yok şimdi yara oldu
0 oy
(1,909 puan) tarafından
saat başı uyandırıp emzir canım benim kayinvalidemin de öyleydi bian önce def et başından 
(1,347 puan) tarafından
Kuzum birlik oturuyoruz biz ya :(
(1,909 puan) tarafından
Allah sabır versin o zaman kibarca karsmamasini işte üzüldüğünü belirt
0 oy
(122,914 puan) tarafından
İlk haftalar sık sık emzirki sarilik olmasin snr da 2 saate bi emzir 
(1,347 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
(301 puan) tarafından
Bu kaynanalar neler demiyoki olabildignce kaynanandan uzak dur
(1,347 puan) tarafından
Birlik oturuyoruz maalesef canım :(
0 oy
tarafından
Her kaynananin yaptığını yapio işte yeni doğduğu ve erken doğduğu için 1 saati geçirme kuzumm
(1,347 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 255 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.
5 Şubat 2022 Aile kategorisinde Büşraaaa (3,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 688 göst.
0 oy