0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Burnu kopacakmis gibi kasinanlar hapsurmaktan cigerleri yikilanlar her yeri kırılanlar gözleri kasinanlar günaydın :angel: ne gibi çözüm buluyorsunuz kızlar sabahtan beri saydım 37. Hapsurmam yandı tutuştu boğazım 8-)

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sanirim benim alerjim var bunu dün farkettim :angel:

tarafından
Benim 6 senedir devam canım inşallah bebişine geçmez anne karnindan
tarafından
Insallah yaa
-Reklam-
0 oy
(422 puan) tarafından
Bnd hapsuruom durmadan nie diodum kiz bnmde alerjim varya bahara da yeni aklima geldi bi cozum bulmuorum vla surekli hapsiriorm hele bi de disari disari ciksam gozlerim sulanio bulank goruorm ole sn. Biseler bulursan bnada sole
tarafından
Çaresini 6 senedir bulamadım canım çok berbat durum:(
0 oy
tarafından

benimde var direkt boğazlarımı etkiliyor çok kötü bisey yapmiyom cekiyim valla:angel:

tarafından
Bende aynı canım çok tikandiim zaman hava veriliyordu şimdi oda nanay oldu Allah yardımcımız olsun
0 oy
(112 puan) tarafından
Hamile deilsin ada çayı iç canım 
tarafından
O şüphe de var canım test yapicam iste
(112 puan) tarafından
Hayırlısı olsu  canim hakkında
0 oy
tarafından
Ahhh ahhh benim henus baslamadi kurban olayim baslamasin bide astımım var nefes alamaiyorum 
tarafından
Ay berbat birşey canım senin için daha zor Allah yardım etsin
tarafından
Köye gidince daha beter ya agaclar cok ya ölüyorum valla gozlerim sisiyo gecen sene hamileydim bu sendd emziriyorum ilac felan hakgetire
tarafından
Canim mümkün  oldufunca evden cikma :(
tarafından
Evdeyiz canim
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Esimde var cok kotu ya hasurmaktan bi hal oluyo burda her yer yesillik .alerji hapi iciyor ama gecmiyor arada corek otu yagi iciyor neler iyi gelir acaba 
tarafından
Hiç birşey canım 6 sene oldu neler denedi doktor ama nafile
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Ben 2 hafta önce geçirdim Benim sesim falan da kesildi bayağı Bahar geldiği zaman ben de soğuk algınlığı gibi belirtiler oluyor burun akıntısı öksürük sesim kesiliyor
tarafından
Aynıları canım her yerim com ağrıyor benim de ve yüzüm yanıyor nefesim kesiliyor ama uzun sürüyor ne yazikki:(
(3,676 puan) tarafından
Evet aynen öyle canım duş almakiyi geliyor sürekli duş al
tarafından
Bir de şey dene canım bir kaba sıcak su vicks koy içine çek buharını o da rahatlatıyor bak
(3,676 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(122,942 puan) tarafından

Polen alerjim var bitik durumdayim :'(

tarafından
Dağıldık sevdam cigerleirm elime geldi resmen:(
(122,942 puan) tarafından
Benimki tranpolin icin cikiyi bahceye mecbur cikiyom bende öluyom ya gozlerimde yasariyo benim
tarafından
Zıpla gitsin sevo rahatla sende :)
0 oy
(65 puan) tarafından
Benim de öyle boğazım acıyor 
tarafından
Oy oy geç de bir an önce inşallah
(65 puan) tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
(301 puan) tarafından
Ay ben ondanmi kaşiniyomki
0 oy
(1,909 puan) tarafından
benimde var malesef bide yazın çıkan bı bitkiye alerjim var ama hangisi bilmiym yazın gezerken otoara çiçeklere dokunmayı da çok severdim :)) hapşırma çok olmuyo ama burnum tıkalı oluyo sürekli rupafin mi ne bı ilaç veriyo doktor her yaz bu sefer kullanmcm hamile olabilir m diye 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 92 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 1istanbul__masali (4,854 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherl (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
26 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,827 soru

12,162,314 cevap

36,608 kullanıcı

...