0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
Selam kızlar. Ben ultrason oldum adetimin 6cı günü folikül yok dediler bu yüzden yumurtalama da olmuyo kistm vardı 6 aydır evliym 6 aydır da tedavi oluyorm kistlerm için karnda göğüs de vardı. Şimdi adetme 6 gün kaldı test yptm ngft yne.doktorm bu defa folikül içn tedavi yapicak dedi bu tedavi çok mu sürer folikül olması içn?içinzde yaşayan var mı böyle bise? Bu ay yne olmadı mays da olur mu :/

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
6 ayda ne bu acele 
(1,822 puan) tarafından
Ama gercekten ne bu acele falan demek olmuyor ayip bence herkeain kendindusuncesi kendintervihi sen istemezsin 2 sene sonra yaparsin o ister hemen yapar. Belki 30 yasinda gec evlendi o yuzden hemen olsun istiyor falan yani neden yargiliyosunuz ki. Bende hemen olmasi taraftari degilim ama baskalarininda fikrine kararina karisma ve yorum yapma hakkini kendimde gormuyorum
tarafından
Aynen katiliyorum sana mirsal bana kalinsa ben beklerdim o dönem ben 20 esim 30 du benim esim hemen istemisti yani herkesin kendi karari bence
tarafından
Ay tepki vermeye bayılıyoruz hepimiz sonuçta tedavi için doktorlar iki yıl bekliyor iki yıl süre tanınıyor ondan dedim sanki çocuk dogurma demişim gibi tövbe yarabbim
(1,822 puan) tarafından
O senin dedigin iki yil bekleme olayi farkli ama bunda beklenmeden tedavi edilmesi gereken bi durum var rahatsizlik var o bekleme olayi hic rahatsizlik hastalik olmayinca oluyo fark bu ayrica 2 degil 1 yil
(759 puan) tarafından
Canım hemen olmuyor ki zaten ben tedavi olunuyorm 6 aydır çoçuk olsn diye yok hastalıklarm bitsn diye bir 3 beş ayda folik içn tedavi olunacam ee 1 yılı geçiyo evlenip de bekar gezmek 6-10 ay yeterlidir bence ne biliyoz ki belki 3 5 yıl olmicak insanın içne korku giriyo yaşım da 19. Doktor insana yardımcı olur doktormda ne acele dediği içn değişdm doktormu kime ne arkadaş yapan biziz sonuçta
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bir bilgim yok ,

Dillerim rabbim evladi olmayan herkese sanada hayırlı evlat nasip eder ...

Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ...

(759 puan) tarafından
İnşAllah canım benm. Ne acele deyince bi dua etseler de. İnan ki çoçuk adı çekmiyorm bile doktorlara kistm var diyorm tedavi yapn ne acele diolar onlarda bazıları gibi
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Canım bi bilgim yok ama inşl en kısa zamanda hamile kalırsın aminn ♡♡♡
(759 puan) tarafından
Çok sağol canimm
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Canım ne kisti var sende yani polikstik over mi çikolata mi başka bi kist mi onuda yaz da öyle yorumlayalım
(759 puan) tarafından
Polikstik gibi bise oldu canm hormonlar bozuk d vitamini çok eksik
(1,340 puan) tarafından
Ben kendi yaşadığımı anlatayım tabi seni yanlış yönlendirmek istemem ben ilk evliykem 2 yıl evli kaldm hiç korunmadk doktorada gittim çocuk olmadı eski eşim uyusturucu kullanıyodu o yüzden öğrenirim die gitmedi ondan bosandm başkasyla evlendim 2 yıl hiç korunmadık hatta sürekli doktor doktor gezdim bende hem polikistik hemde çikolata kisti vardı ve bu kistler varken çocuk tedavisi yapmadılar hep kistleri eritmek için doğum kontrol hapı verdiler hatta bn çocuk olmuyo bide üstüne doğum kontrol hapı veriyolar die sitres oldum resmen psikolojim bozuldu ve kistim hic geçmedi enson bnm annem baskı yaptı gitme birkac ay doktora doğum kontrol hapı kısırlaştrcak seni dedi ve adetim 3 ay hafta sonuna denk geldiği için dokyora gidemedim haliyle doğum kontrol hapıda kullanmadm ve bigün hamile olduğumu öğrendim kistim daha duruyo bebege zarari yok ve hamileyim ama şunu söyliyim ben 1 yıl doktorada gitmedim 2. Eşimle evlenince hapda kullanmadm o halde hamile kalmadm doktora öyle gittim ve sonra tedavisiz hamile kaldm herşey Allahtan rabbim isteyen herkese versin inşallah
(759 puan) tarafından
Canm ya sende de zor olmuş..ben tedavi olunmasaydm kistm çatlardı ve çatladığında yumurtam tamamen götürülürüda Allah kimseye yaşatmasn henüz anne olmamadm by ne demek dedm tedavi olndm 2 aya geçdi kist sonra göğüsmde oludğunu öğrendm onun içn tedavi olndm doktora gitmem gerek şu virüsdan dolayı hap larmı vpden yönetiyor kistler erimeden hamile kalma demişti bana şimdi eridi bakalm nolucak canm
0 oy
tarafından
Bilgim yok cnm  Allah tüm bebek isteyen annelere nasip etsin inşallah 
(759 puan) tarafından
İnşeALLAH canim
0 oy
(17,055 puan) tarafından
bi fikrim yok ama insAllah kucağın bebişle dolar canm
(759 puan) tarafından
İnsAllah tüm bebek isteyenlere kismet olur canm
(17,055 puan) tarafından
insAllah canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 141 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
16 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Kumsalbarandmr10 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 156 göst.
28 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Meltem05. (4 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,847 cevap

36,609 kullanıcı

...