0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim elimde malzeme olarak sadece soğan birde sarmısak var ben bunu nasıl yapabilirim kızlar hiç bilgim yok internetten bakdım ama hepsi malzemeli Havuçlu falan bi el atsanız  :ermm:

9 Cevaplar

0 oy
(4,725 puan) tarafından

Bende hiç yemedim :ermm:

tarafından
Ne bilim bu aralar hamileyim diye gidiyo acayip şeyler alıyo
-Reklam-
0 oy
(15,422 puan) tarafından
Taze enginar mı yoksa konserve falan mi ?
tarafından
Bi torbanın içinde su var galiba konserve tipi
(15,422 puan) tarafından
Anladim konserve gibi. Bakla ile yapabilirsin. Garnitürun varsa zeytinyağlı yapabilirsin.
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Evde portakalın varsa havuçsuz onun suyuyla yapabilirsin 
tarafından
Portakal da dün bitti tühh
(1,309 puan) tarafından
Limon varsada olur
0 oy
(3,036 puan) tarafından
 Canım öncelikle ıyi akşamlar benim eşim çok sever ben yaparım önce bolca sogan  doğra  2   3 tane  falan sonra 2 de sarımsak doğra kavur enginarlarin tırtıklı yerlerini biraz kaşıkla kazı sert çünkü orası küp küp doğra yıka kavrulan saganlara kat enginarı ben içine 1 tane et suyu atıyorum biraz su koy üzerini çok geçmesin pişir yumuşayınca afiyet olsun 
tarafından
Tamam bunu yapayım saol canım garnitür yok çünkü evde
(3,036 puan) tarafından
Bende olunca havuç koyuyorum başka bişey koymuyorum :)
0 oy
(12,777 puan) tarafından
Ben enginar limon la iyice gezdirir içine garnitur koyar pişirim hazır garnitur daha kolay oluyo 
tarafından
Garnitür yok kız sadece bi soğan var
0 oy
(12,773 puan) tarafından
Enginar pahalı da bir sebze canım. Havuç bezelye dereotu ile yapılır normalde zeytinyağı ile pişer. Sen soğanla iç dolgu yap istersen soğanları uzun uzun doğra karamelleştir tavada enginarların göbek kısmına doldur hatta varsa soğanınla biraz pirinç kavur az su ile çektir karabiber at enginarın ortasına koy üzerine varmasın az su koy yağını gezdir kapağını kapat yavaştan pişsin kötü olacağını sanmam
tarafından
Saol canım yarın yapayım bari
0 oy
(592 puan) tarafından

Canim ben garnitursuz yaptigimda zeytinyagiyla sogani kavuruyorum, ben sogani piyazlik dogruyorum. Sonra soganlarin uzerine enginarlari butun olarak koyuyorum dogramiyorum, uzerine yarim limon suyu ve bi cay bardagi kadar su koyup tuzunu atip pisiriyosun. Pistikten sonra enginarlarin icine soganlari koyarak servis ediyosun, gayet guzel oluyor afiyet olsun. Cok faydali simdi de yeni yeni cikiyor mutlaka ye :) 

Gorunusu boyle oluyor.

image

tarafından
Tamam canım yarın yapacam
0 oy
(12,523 puan) tarafından

Hic yemedim kız nasıl tadı yaptın yedin mi :D

tarafından
Yok kız yarın deniyfek
(12,523 puan) tarafından
Hmm ☺️☺️
0 oy
(51,021 puan) tarafından
patatesle karisik yapiyo annem
tarafından
Kız yarinda heryer kapalı ama soğanlı yapacam dahada olmazssa
(51,021 puan) tarafından
olur canim patatesij yumuşak hali ben severim enginari. tekte güzel olur

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 236 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 202 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya9519 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
21 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Manas (1,042 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
15 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balyavrularim (64 puan) tarafından soruldu

406,029 soru

12,171,499 cevap

36,639 kullanıcı

...