0 oy
367 göst.
Aile kategorisinde (782 puan) tarafından

Kizlar surekli post aciyorum ama canım sıkılıyo sizde puan kazanin diye sizin icin aciyorum tabii ;)

Ya esim babasiyla kucuklugunden beri konusmuyodu kaynanm surekli doldurmus esimi kayinpederim uvey yani oz kayinpederimi tabimayi cok ama cok istedim hebuz firsat olmadi kaynanam anlamis okucakki bana surekli tehdit savuruyo iste onu babsiyla konusmaya barismaya ikna etmeye calisirsan sizi silerim kendimi oldururum falan filan ee o boyle deyince ben inat ettim bence her cocugun babaisyla gorusme hakki vardir ne yapmis olursa olsun neyse esimle ilk evlendiginde bu konuyu actim babanla konus bak su an yasiyo oyuzden vicdan azabi duymuyisun olurse cok pisman olacaksin annenle aralarindan olan seyler onalri ilgilendirir o senin baban falan diye baya konustuk ben cok sert bi tavir bekliyodum ana bi baktim o bana bi adim atsa ben ona 10 adim atarim demesinmi oda ozluyo istiyo barismak gorumcelerimin hepsi konusur babalariyla ve bana da hep biz ne zmn konussak kabul etmedi barismayi bizimle konusmadi o konulari actik diye diyolardi oyuzden korkmustum cok kizacak diye neyse cok uziycak uzatmiyim 2 gorumcemle oturuyoduk babalarindan konu acildi gecen gun pat diye dedimki ya ramazanda cagirsaniza bende tanismak istiyorum dedim esim bana bon bon bakti gorumcelerimde oyle sok oldu herkes ne bakiyosunuz ne var bunda olumlu dunya kus kalnaya degmez o zaten cok pisman olmustur dedim esimde tamam dedi gorumcelerim nasil aglafi varya cok sevindiler esimin tepkisine tamam tamam dedi buyuk gorumcem ven cagiririm cok iyi olur falan sonra demsinmi oburu benim sayemde barisicaklar diye ay **** oldum benin en basindan beri nasil ugrastigi hepsi biliyo neyse ne ama sonucta ramazanda tam 25 senelik hasret biticek insallah barisicaklar icim kipir kipir boyle biseye vesile olmaktan cok mutluyum eger babasiyla barisirsa annesine de viraz mesafe koyar duskunlugu azalir bu zmana kadar hep onun dolduruslariyla yasamis ona en buyuk haksizligi yapmis esim ve kayinpederim bunu hak etmiyorlar kaynanamdan bu yuzden sogudum diyebilirim hem diyoki hic cocuklarina sahip cikmadi gorusmeye yanasmiyo diyo ogluna hemde gorusursen beni sil unut diyo sen aradayken ansil gorusecekler pardon da neyse kizlar uzun oldu ama sizin bu konuda dusnceleriniz ne 

Yazim yanlislarim ve uzun yazdigim icin hakkibizi helal edin 

3 Cevaplar

0 oy
(16,972 puan) tarafından
insAllah barisirlar ne olursa olsun babsi sonucta kayinvalidenide anlamak lazm kim bilir ne yapti kayinpederin
(782 puan) tarafından
Ona bisey dedigim yok zaten bu zmna kadae hep onu dinledim ama bide kayinpederimi dinlemek lazim aslinda ben kaynanama hic hak vermiyorum biliyomusun cunku cocukluk askiyla evli su an evliykende konusmuslar bir sure sonra bosanmis 5 cocugunu bir adam yuzunden sildi belkide ama anlatmiyor fazla dayak yemis hep calismis icki oarasina ama benim annemin yasadiklarinin yasrisini yasanis sadece abbeminde 5 cocugu var oda birakip gitseydi ozmn bak simdi cilesini cektigi evliligib simdi sefasini cekiyo babam adam gibi adam etti  anneminde bi konustugu olsaydi oda birakirdi ki su an da kaynanamin evlendigi adam yillardir hep calistirmis ona daha kotu seyler yapmis resmi nikahi bile yok daha adam kadin yerine koyup nikah bile kiymamais yillardir 20 senedir evliler ama
(16,972 puan) tarafından
evliyken konusmussa orasi cok kotu tabi insAllah barisirlsr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Inşallah barışırlar babası ile konuşması güzel olur aslında 
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Insallah barisirlar gecmis gunlerini telafi ederler canim cok guzel bir seye vesile olmussun kaynanaa gelince ne yasamis olursa olsun onlar sonucta onun da çocukları aralarina girmesi hic dogru olmamis cocuklarina haksizlik bence 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 747 göst.
0 oy
4 cevap 113 göst.
18 Nisan 2022 Aile kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 463 göst.
0 oy
19 cevap 696 göst.
7 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,525 soru