0 oy
771 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ne ara bu kadar hissizlestim bilmiyorum en ufak seyde ağlayan ben elimde degil ağlayamiyorum korkuyorm hani derler ya icine atma ağla hastalanirsin diye fazlami duygusuzlastim bilmiyorm ama ağlayamiyorum benim gibi olan varmi iyi bsiymi kötümu onuda bilmiyorum her halime sukurler olsun derim ama ağlayamiyorm ben ya 

13 Cevaplar

0 oy
(28,784 puan) tarafından

Bende eleyim goz yaşlarım kurudu 

tarafından
Galiba benimde oyle oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende oyleydim ama evlendıkten sonra fazla olmuyor bazen çok dolup taşarsam annemi arıyorum aglayıp rahatlıyorum
tarafından
Ben hic ağlayamiyorum esimle ilgili hic problem yok sukur ama baska dertler oluyo uzulduum biisi oluyo yinede ağlayamiyorm artk
tarafından
Bende öyle oldum biliyor musun. Evlendikten sonra resmen duygusuzlaştım. Ağlayamıyorum..
tarafından
Ve şuan kavga ettık eşimle aglıyorum ne zamandır tutuyordum bugun patlama noktam
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Tam tersi herşeye ağlıyorum bende 
tarafından
Önceden bende böyleydim
0 oy
tarafından
Bende öyle artık aglayamiyorum
tarafından
Iyimi kotumu onu bile bilmiyorm inanki
0 oy
(122,513 puan) tarafından
Bizdede atak donemi oluyo  yaa
tarafından
:)) galiba sevdoş
0 oy
tarafından

Ben en son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum. Doğumdan sonra millet duygusallaşır ben iyice doğumla birlikte duygularımı da çıkardım heralde içimden:angel:

tarafından
Aynen bende hatirlamiyom ya ne ara bu kadar duygusuz oldm ben ya
tarafından
Bende aynen canım. Cenazelerde bile çok zor ağlarım. Yakınım olmadığı sürece.
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Bende çok duygusaldim önce smdi ota boka ağlarım ama bi cenaze veya acılı bisi oldu mu aglayamiyorum yanimdaki kotu olmasın diye kasıyorum kendimi 

Ağlamaya çalış gerçekten iyi geliyor 
tarafından
Insan ağlamaya calisirmi ya ben ağlamaya calisiyorm :(
(5,437 puan) tarafından
Bünyen acıya alıştı mı:(
tarafından
Cok sukur acim yok kiz hersey yolunda ama uzulduum bisi olsun ağlardm
(5,437 puan) tarafından
Aman olmasın cnm
Bilmyrm insanin zaman geçtikçe huyu değişiyor sanırım
tarafından
Belkide oyle
0 oy
(5,373 puan) tarafından
Bnde herşeye ağlarım gözümün ucunda yaş annemde ağlayamıyo kız çok çekince öyle oluyo bide gözümün yaşı kurıdu derler ya halbuki anneöde çok duygusaldır ama artık ağlayamıyom diyo 
tarafından
Valla once sulugözdm simdi zerre ağlayamiyorm
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Bende baya dır ağlayamıyorum zamanında çok ağladım hemde hergün şimdi canım çok yansa bile çok zor ağlayabiliyorum ya da hiç.. 
tarafından
Galiba artk daha güclüyuz :)
(2,092 puan) tarafından
Evlendikten sonra sanırım bende öyle daha güçlüyüm.
0 oy
tarafından
kiz bend eherseye agliyom.ahahaa ... bu daha kotu ...
tarafından
masallahh canim .... peki sıkintin varken aglayamiyor sun yanimesela ne gibi sıkintilar bunlar yani buyuk.sıkinti mi yoksa oyle basit biseyelr.falan .mi
tarafından
Aynen bazen kucuk sıkıntılar oluyo onlardada ayni ya bi duygusuzluk bi bosvermislik buyuk oğlumun yaninda ağlayamam uzulmesin diye mesela o mu aliskanlik yaptiki acaba olabilir yani
tarafından
kiz sen bayata kusmussun baska da bisey degil yani ...
tarafından
Yok kiz su yorumunla sen beni hayata küstürcen simdi :D
tarafından
ahahaaa yok askim yok.kusme ... hep gul.insealalh
0 oy
tarafından

Bende aglayamiyom gozyasi kanallarim tikanmis canim :D aslinda aglamamak bi yandan iyi biseyde aglamakta gerekiyo yani

tarafından
Aglamak lazim ama olmuyo yav ben en son ne zaman ağladim onu bile hatirlamiyorm kiz
tarafından
Aman yapcak bisi yok ozaman :)
0 oy
(99 puan) tarafından
Ben dünyanın en sulu göz insanıydım . Amaan annem az kenara git dese ağlardım , biri bisey dese çenem titrerdi anında tutamazdim kendimi ağlardım.  Sonra bı kazık yedim en sevdiğim insandan.  Aylarca ağladım ağladım her konuştuğumda onunla ağladım.  Tartisamazdim bile ağlamaktan.  Sonra öldürmeyen acı guclendirirmis lafını öyle iyi anladım ki.  Olgunlastirdi bu acı beni ve artık hiç birşeye gözlerim bile dolmuyor.  Çok çok büyük bişey olması lazım ağlamam için.  O kişiyle de tartistigimda artık Cat çat soylyyorum lafları içim acımadan en ufak bi gozyasi dökmeden.  Olgunlasiyor insan bazı tecrübelerle.  En son beni çok aglatan 7.kogustaki mucize filmi oldu :D :D hamileliğin içime attigim şeylerin de etkisiyle sanırım filmin 10. Dakikasından bitene kadar hıçkıra hıçkıra ağladım evde kimsede yoktu ohh :D arada gerekiyor
tarafından
:( kiz bende aradada olmuyo ne yapcam ben boyle
(99 puan) tarafından
Niye takıyorsun ya boşver Allah büyük acı yaşatmasın :)
tarafından
Amin cümlemize canim :)
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Ne yiyon ne içiyon bacım sen. 
tarafından
Derken ?
(2,159 puan) tarafından
Ben sulu gözüm de bana da tarif ver diyorum.
tarafından
:D kiz ne biliyim genelde olumlu dusunurum olumsuz olaylardada ana avrat gide gide bole odunlastm he
(2,159 puan) tarafından
Ben sinirlenince bile ağlıyorum ya :(

İlgili bir soru bulunamadı

404,225 soru

12,109,905 cevap

36,432 kullanıcı

...