0 oy
912 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından

Ikimizinde icine kiz doguyor Allahin izniyle saglikli olsunda bizim hayalimizdeki de kiz olmasi :) Ruyamiza bile girdi:)) neyse daha cok taze gebeyim ve benim koymak istedigim isimle kocamin koymak istedigi isim tam birbirine zit. Ben kizim olursa ismini Alya koymak istiyorum hem anlamida cok güzel. Eşimde Elvan koymak istiyor bi sarkida duymus :/ simdiden kavgalara basladik. Hatta diyor ki sen dogurunca ben hemen adini koydururum ki ruhun bile duymaz diyor :((( Bu kavgalarin sonucundada kocama bagirinca hep karnim agriyor (kasiklarim) normalmidirr sizce? Ha birde Elvan mi Alya mi koyalim haydi oylayalim :)

14 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Ikisini de koyun maksat ıkinizin de istediği olsun .:))))
(54 puan) tarafından
Iki isim kesinlikle düşünmüyorum:D
(7,118 puan) tarafından
O zaman eşine şey de kız olursa ben koyarım erkek olursa sen koy de :)) biz de ben koymuştum kizim olunca.esim de birşey demedi.erkek olursa şuan eğer eşim koyacak karışmam ne isterse koysun:)
(54 puan) tarafından
Diyorum anlamiyor :D Alya neymiş diyor :D
(7,118 puan) tarafından
Anlami neymiş Alyanin canım.
(54 puan) tarafından
Şerefli namuslu kadın, yüksek yer ve sema olarak geciyor
-Reklam-
0 oy
tarafından

İsimden dolayı mı bağırıyorsun eşine :O

tarafından
İnternetten bak canım. Hamileliginin tadını çıkar daha doğuma var anlasirsnz
(54 puan) tarafından
Işte baktim elvanin anlami renk demek sadece. Yani ben kizima reeennnnkkkk diye cagirmak istemiyorum sahsen. Ve hr dkmin keyfini cikarmaya calisiyorum cok şükür sancilarimin bile :)
tarafından
Çocuğa renk demiyceksn ki nyse sen bu gidisle çok sikmti yasarsn
(54 puan) tarafından
Burada kac kisi yorum yapti kimse sizin gibi.cikmadi tebrik ediyorum üstün aşağılama duygunuz için
tarafından
Aşağılamak ne haddine senin için diyorm. Tabi sen duymak istediğini seciyosn kusura da bakma
Bundan dolayı eşinle tartışma ddim
Sen blrsn tartış adamı sogut kendinden hamilelign zehir olsn sana isimden dolayi
Sen bir isim konusunda orta yol bulamiyosan ben napim evlilik bunu gerektirir ortak hareket etmek !!!
Sen kafanın dikine git kocana bağır çağır kendi dedigini yaptır Elvan Alya koyablrsnz yani dediğim dedik burnunun dikine git hiç bir zaman sen kazanmazsn kaybedersin anladın mı
Şimdi istediğini dinle bni ilgilendirmez canısı ok
0 oy
(112 puan) tarafından

Senle ayni durumdayim canim seni cok iyi anliyorum bizimde erkek onun sectigi ismi ben benimkinide o begenmiyor ikimizinkide zit kavga ediyoruz bende sinir yapiyorum kizinca agrim oluyor hemen . halada ortada isim yok  bide diyorki senin esin gibi ismi degistiririm senin nerden haberin olucak diyor uzuluyorum aslinda azindan kiz seninki iki isimde guzel alya da elvan da cok hos ama alya daha hosuma gitti :)

(54 puan) tarafından
Elvan kürt ismi gibi geliyor bana :) cinsiyet henüz belli değil daha cok tazeyiz ama sarkida duyduğu isimle benim anlamini ve ismi begenip koymam cok farkli seyler :) kürt ismi gibi derken kesinlikle ayrimcilik yok ama Alya daha hoş tabiiki ♡ :) of napicaz bilmiyorumm :)
(112 puan) tarafından
Anladim cinsiyeti ogrenmediniz insallah ogrenirsiniz en yakinda alya tabiki daha hos :) ❤
(54 puan) tarafından
3 aylikkenmi ogreniliyor cinsiyet? :)
(112 puan) tarafından
Canım 12 haftada ogrenen 13 haftada ogrenenler ogreniyor bende bilmiyordum bu haftalarda ogrenildigini bekliyordum haftami uygulamada bi gordum 12 13 haftada cinsiyet ogrenildigini bebegin pozisyonuna bagli gittik tahmin ogrendik haftaya net ogrendik insallah sende ogrenirsin :)
0 oy
(3,151 puan) tarafından

Bence elvan hoş değil o şarki şey mi yoksa benim adım elvan dalton ben gezerim balkon balkon.... :D

Bizim 2 kızımız var 2. Henüz doğmadı. Ikisinde de ben araştırıp bir suru isim buldum beğendiğim liste haline getirdim eşimde onların içinden seçti kendisi beğendiğini ortak karar almış olduk bence kavgaya gerek yok. Buyuk kizimin adi öykü nil doğacak olan da ilke sara çokta seviyoruz isimlerini :angel:

(54 puan) tarafından
Aa evet isimler cok güzell :) hahaha evet o dediginiz sarki :D benim hep hayalimdi Alya ismi ya liste yapilcak gibi degilki :s önceden Hüma istiyordum onunda anlami guzel ama simdi kaba gelmeye basladi Alya bence cokguzelll :) ♡
(3,151 puan) tarafından
Bencede elvan ve hüma dan daha güzel ama bana göre alya yerine bikac isim daha alternatif olarak bakabilirsin. Alya ismi al yaaa der gibi geliyor bana. Benim fikrim böyle tabiki siz bilirsiniz yinede :)
(54 puan) tarafından
:)) Alya ismini zaten uzatarak söylemek biraz zor. Direkt Alya deniyor Alyaaaa olmuyor.en fazla Alyaa olur :D Çıldırıyorum ama ins benim dedigim olur :)) :D
(3,151 puan) tarafından
Evet orası öyle ama seslenirken filan veya doğumgününde düşününce bilmem bana öyle geliyor ama sen beğendiysen gerisi tiriviri :)
0 oy
(190 puan) tarafından

Rabbim tamamını erdirsin inşallah canım alya daha guzel:angel:

(54 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim :)
(190 puan) tarafından
Ben teşekkür ederim :)
0 oy
(213 puan) tarafından

Elvan alya koyun:D bence uydu

(54 puan) tarafından
Ayyy yok :D iki isim tercih etmiyorum fazla
0 oy
tarafından
benim adim elvan dalton ben geserim balkon balkon gelirde koynuna girerim ama diye bir ankara havasi var 

alya ismi guzel
(54 puan) tarafından
Hahah biliyorum ordan duymus zaten :D ins ikna edicez Alya konusunda bakalim
0 oy
(3,187 puan) tarafından

Daha bismillah kaç ay var nasıl geçecek aylar böyle :))

İkisinide koyun olsun bitsin.. ikinizin de hakkı var kimsenin akli kalmasin :) biz tartışmadık ama öyle yaptık.. ben Asya dedim eşim Sena :) Allah nasip ederse Asya Sena olacak <3

0 oy
(2,484 puan) tarafından

Başka isim seçin yada kura yapın :D

(54 puan) tarafından
Yaptik Alya cikti :)) birde o sirada video cektik cok guzel anlar yasandi :)
(2,484 puan) tarafından
Yaa çok sevindim sizin için :)(
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Bizde iki isim koyacağız. Birinci ismi ben ikinci ismi eşim koyacak. Bu yüzden uyumlu oluo olmamasını o düşünecek. Dogimankadar başka isimlerde gelir aklınıza. Şimdiden isim konusunu bu kadar düşünmemekte çalış hamileliğin başındaymışsın dikkat et kendine. Eşinde söyle isim tartışmasını erteleyin hem daha kesin bir durum yok kız olması sizin hırsınız sadece 
0 oy
(704 puan) tarafından
Alya cok güzell bencee canım kocanı ikna edersn ya daha çok varmış soyadını sen veriyosun adını ben koyuyucam de ben oyle yaptım sesini cıkaramadıı gene ortak karar oldu gercide :))
(54 puan) tarafından
Dün gece kura yaptik Alya Elvan isimleri arasında birde Berra ismini çok beğendik üçünü koyduk bi kutuya karistirdik o sirada video cektik bebegimize hatira kalsin diye. Esimin haberi yok ama kagita isaret koydum anlamadi bana cektirdi :) Alya çıktı o da sevindi itiraz etmedi :D ama cok duygusal konustu ilerde bu videoyu izlicek diye bebegimiz cok guzel anlar yasadik. Saglicakla dunyaya gelir insallah :)
(704 puan) tarafından
Yaa biz kadinlar ne kadar çakalızz off :) sevindm canım senin adına cok guzel bir anı olmuş gercekten sağlıkla dünyaya gelsin Alya prenses İnşallah adıyla yasasın :)
0 oy
(67 puan) tarafından

canım bende elif istiyodum eşimde zeynep istiyodu ufak ufak tartıştık sonradan zeynep ismine alıştım güzel gelmeye başladı elif ismi dimdik eğilmez çok dik başlı olur dedim içimden soputtum kendimi :D kızımın adı zeynep olucak inşAllah ortak karar oldu :P

0 oy
(7,402 puan) tarafından
Tek sıkıntın bu olsun canim elbet uzlasirsiniz. Ama isim icin aranizi bozmayin derim. Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin.
(54 puan) tarafından
Amin inşallah cok tesekkur ederim :) ♡
0 oy
(64 puan) tarafından
Erkek olsaydi o koycakti kiz olunca ben koycaktim oyle anlaştık  kizim olcak ben koyucam karışmıyor bile esim :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 720 göst.
0 oy
41 cevap 353 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde elmakurdu34 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 357 göst.
11 Ocak 2024 Aile kategorisinde Damlazk (1 puan) tarafından soruldu

378,035 soru

11,314,836 cevap

34,755 kullanıcı

...