0 oy
672 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Biktim vallahi yani takmayayım dedikce üstüne gelenler ne olacak ya hamile hamile neden mutsuz oluyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm Rabbim sabrlae versin. InşAllah kendisi gibi gorumcesi olur 
(23 puan) tarafından
Amin canım allah herkese yaşattığını yaşatır bana yenge bile demeyen biri  bilmiyorum yorucu
-Reklam-
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 
(23 puan) tarafından
Amin canım sağ ol
0 oy
tarafından
Kaç yaş küçük senden. Ben 28 yaşındayım benim görümce benle yaşıt kocaya da gitmiyor baş belası nefret ediyom 
tarafından
Ana benim  buketim nelerle  uğraşıyormuş  da haberim yok ☹
tarafından
Sorma bacim ☺ bende ne görümce kaynana kaynata var bi bilsen ☺
tarafından
Bende de bitanesi var sabah aksam hasta numarası  yapıyor
tarafından
Ahaha kız benimki de öyle bir de ben hasta olunca o da aynısını oluyo hiç yokken ☺geçen kendi kendime dedim ben hamile kaldım o da hamile kalmasın şimdi ☺☺☺ o derece
(23 puan) tarafından
Resmen kafaları hile ye çalışıyor sonra da demogoji ne insanlar ya  :)
tarafından
Aynen öyle kuzum allah ıslah etsin bizden uzak olsunlar
(23 puan) tarafından
Amin canım amin
(2,874 puan) tarafından
Kız güldürdün öyle bı nefretle yazmışsın ki:-D:-D
tarafından
☺ kiz yemiş beni napim ya nefret ediyorum anlatsam şok olursunuz öyle biri ben bile hala inanamıyorum nasıl olur diye ☺
(2,874 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun o zaman canim valla görümcem yok olsa bende gıcık olurdum heralde :-D:-D:-D
tarafından
Yuh  kiz ya valla benimki de öyle  ben bi kere şırdan  var duymuşsundur  onu asermistim. Ay yenge akşam  olsa abim getirsede bende yesem sanki bende aşerdim  diyordu
tarafından
Amin kuzum iyiki de yokmuş şükret. Sevgi sorma kuzum neler neler gördüm ben çok değişik bir insan işi gücü beni taklit zaten çok şeytan ömrümde ilk kez öyle bi insan gördüm. Ve ben hep iyilikle gittim kendime ne alsam ona aldım neyi beğendiyse verdim benim herşeyimi kullanirdi. Iyilik bilmiyor ama
tarafından
Aman kurban olsun buketime kıskanç  şey
Bu yaşına  gelmiş  bi koca bulamamış  mi evlensin gitsin ☹
tarafından
Kiz ona kalsa çoktan gider de babası vermiyor. Adam da manyak küçük mu artık. Ben okumama rağmen 25 de evlendim. O ev kızı vermiyor adam çünkü ikisi aynı kafa. Akşama kadar oturup dedikodu yaparlar
(2,874 puan) tarafından
Yokk canım ya kimi insana ne yaparsan yap iyilikten anlamzz
tarafından
He şimdi  anlaşıldı  babasi da versin Allahina turşusunu  mu  kuracakmış  aynı  kafaaada ya tek kalmak istemiyordur. Allahim sana  sabir versin  onu da senden  uzak etsin
tarafından
Aynen öyle kuzum arkadaş arıyor kendine ondan vermiyor. Amin benden uzak olsun üç yıl kaldım yanlarında ne çektim şimdi ayriyim ama hala aynılar
tarafından
Kiz yok valla sakız  olana ne kadar uzak etsende aynı  sinir şeyler
tarafından
Aynen öyle kuzum allah yaptıklarını önlerine çıkarsın
tarafından
Amin amin amin balım.
Kiz iyi güzel  geçinmek  varken bunlar böyle  yapiyo ya hayret ediyom
tarafından
Kuzum çünkü alışmışlar ne yapsan boş. Benimki evin tek kizi çok kıskanç herkes beni sevsin diyor. Anne babası beni çok seviyordu geberdi şeytanlık etti arayı bozdu oturdu yerine.
tarafından
Pislik ya  böylesi  zaten en kötüsü  hem kendi iyi anlaşamaz  anlaşanı  da böyle  kötü  eder iste Allahim islah etsin
tarafından
Öyle kuzum şimdi görmek bile istemiyorum. Bi de be gör sanki kırk yıllık dostum görünce de öyle davranıyor allah akıl fikir versin benden uzak olsun
tarafından
Onlar hep öyle  bilmiyorum gördün mu bi kere çok  sinir olup post açmıştım  akintım vardı  suyum geliyor sandım  çok  korkmuştum  bebeğime  bişey  olacak sandım  bide kusuyordum  da esim görümcem söylemiş  sevgi rahatsız  demiş
Gorumcem beni aradi dedigi şey  şu
Sen bebeği  boşver  kendin iyi  ol o yine olur diyor düşünsene  buketim sozde beni düşünüyor  beni düşünen  insan ne kadar kirilacagimi bilirdi  bi de esimin yanında  diyor  yani kalakaldım  böyle
tarafından
Görmemiştim kuzum. Allah ıslah etsin allah bilir istemiyolar da hamile olmamızı benimki istemiyor biliyorum ilk öğrendi geberip bi hayırlı olsun demedi kuzum. Uç yıllık evliyim şimdi hamileyim bak ona rağmen bir mesaj atmadı. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları kurban olsunlar bebeklerimize
tarafından
Amin amin Allah gönlüne  göre versin  herkesin  boşver  canım benim
Hem söyle  düşünelim  demek ki biz onların  üstüyüz  ki bizi cekemiyolar insan kendisinin alti olan birini  neden çekemesin  ki ☺☺
tarafından
Aynen öyle kuzum kendileri de farkında zaten. Ama insan gibi yaşamak varken pislik yapmak hoşlarına gidiyor aman boşver gebersinler ☺
tarafından
Aynen öyle  benimkinin babasi yok diye eşim  bi şımartıyor  anası  da ayrı  şımartıyor  amann boşver  pislikler
tarafından
Benim eşim gördü ne olduğunu kuzum anlatsam inanmazdı ama gözüyle gördü şükür. Boşver aman allah sorsun
tarafından
Benimki  ne yapsa küçüğün muhattap olma diyor **** koca
tarafından
O da yapmasın o zaman yapmaya gelince küçük değil.
tarafından
Bende dedim  valla bosver diyip duruyor  o da bana  ☹
tarafından
Bulaşma kuzum hic umursama
tarafından
Aynen öyle
tarafından
❤❤❤❤❤
(23 puan) tarafından
7 yad küçük canım Ama beni yaşıtı sanıyor kabullenemedi diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Kiz onlar hep öyle  takma o bir söylüyorsa  sen 10 söyle 
(23 puan) tarafından
Ay zaten ağzıma ne geliyorsa söyledim sonra da sivri dilli oldum o da melek :) annem de söyleme diyor
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Allah sabır versin canım benimki benden 4 yaş küçük ilk zamanlar beni kiskanirdo saçma sapan davranırdı sonra anladı birbirimizi çok seviyoruz kardeşim gibi görüyorum yeri geliyo tartsyrz yeri geliyo gülüyoruz birlikte güzel vakit geçiriyoruz ikimizde birbirimizin huylarını biliyrz ona göre davranıyoruz 
(23 puan) tarafından
Amin canım işte huyunu bilip ona gore davranmak en güzeli okdr uyarmama rağmen umrunda değil iletişim problemi çok fazla hiç anlamıyor yoksa başta bende kardesi M gibi görmeye çalışıp çok yakın oldum yenge bile demedi uyardım onu da zorla diyor
(1,909 puan) tarafından
saygı duyması çok önemli senin değil eşinin annesinin uyarması lazım o konuda biz ilk başlarda çok tartsrdk hiç anlasamazdk sonradan bana işi düştükçe hiç reddetmeden hep paylaşımcı anlaysli davrandn zamanla o da düzeltti kendini çok şükür

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 491 göst.
21 Eylül 2024 Aile kategorisinde sweetlady (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
0 oy
17 cevap 745 göst.
1 Kasım 2020 Aile kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 472 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu