0 oy
672 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Biktim vallahi yani takmayayım dedikce üstüne gelenler ne olacak ya hamile hamile neden mutsuz oluyorum 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm Rabbim sabrlae versin. InşAllah kendisi gibi gorumcesi olur 
(23 puan) tarafından
Amin canım allah herkese yaşattığını yaşatır bana yenge bile demeyen biri  bilmiyorum yorucu
-Reklam-
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 
(23 puan) tarafından
Amin canım sağ ol
0 oy
tarafından
Kaç yaş küçük senden. Ben 28 yaşındayım benim görümce benle yaşıt kocaya da gitmiyor baş belası nefret ediyom 
tarafından
Bende dedim  valla bosver diyip duruyor  o da bana  ☹
tarafından
Bulaşma kuzum hic umursama
tarafından
Aynen öyle
tarafından
❤❤❤❤❤
(23 puan) tarafından
7 yad küçük canım Ama beni yaşıtı sanıyor kabullenemedi diye düşünüyorum
0 oy
tarafından
Kiz onlar hep öyle  takma o bir söylüyorsa  sen 10 söyle 
(23 puan) tarafından
Ay zaten ağzıma ne geliyorsa söyledim sonra da sivri dilli oldum o da melek :) annem de söyleme diyor
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Allah sabır versin canım benimki benden 4 yaş küçük ilk zamanlar beni kiskanirdo saçma sapan davranırdı sonra anladı birbirimizi çok seviyoruz kardeşim gibi görüyorum yeri geliyo tartsyrz yeri geliyo gülüyoruz birlikte güzel vakit geçiriyoruz ikimizde birbirimizin huylarını biliyrz ona göre davranıyoruz 
(23 puan) tarafından
Amin canım işte huyunu bilip ona gore davranmak en güzeli okdr uyarmama rağmen umrunda değil iletişim problemi çok fazla hiç anlamıyor yoksa başta bende kardesi M gibi görmeye çalışıp çok yakın oldum yenge bile demedi uyardım onu da zorla diyor
(1,909 puan) tarafından
saygı duyması çok önemli senin değil eşinin annesinin uyarması lazım o konuda biz ilk başlarda çok tartsrdk hiç anlasamazdk sonradan bana işi düştükçe hiç reddetmeden hep paylaşımcı anlaysli davrandn zamanla o da düzeltti kendini çok şükür

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 491 göst.
21 Eylül 2024 Aile kategorisinde sweetlady (773 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
0 oy
17 cevap 745 göst.
1 Kasım 2020 Aile kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 472 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu