Dün kahvaltıda eşimin moreli yoktu işleri durgun diye stres yapıyor kaynnamda bişi sordu eşim ters cevap verdi neyse sonra işe gitti kaynanam başladı sne oğlumu bana karşı dolduruyorsun diye ve ben hamileyim 18 haftalığim bana deid sen benim ciğerimi yakıyorsun seninde ciğerin yansın bebeğini kucağina alamıyasın ben o bedduayı duyunca sinir krizi geçirdim bağirşdm üstüne yürüdüm deşdm sen kimsin benim doğmamış çocuğuma beddua ediyorsun nasıl annesin deidm yazıklar olsun allahından bul deidm eşimi aradım Allah anneni bildiği gibi yapsın deidm 1 dk bile bu evde durmuyorum deidm annemi aradım ben dayanamıyorum eve gelicem dedim hazılarndjm vurjdm kapıyı çıktım tabi kaynanan hatalı olduğunu biliyor oturup ağlamaya başladı annemlere gittim o sıcakta nefesim kesile kesile anneme anlatım herşeyi eşim geldi annemlere yalvardı eve dön dedi asla dönmem deidm oda biliyor annesi haksız akşam oldu tekrar geldi tamam sen gel Bi kaç aya evden ayrılıcaz kendi evimize çıkıcaz dedi söz verdi öyle geldim inşallah evden ayrılıcam ve bu kadına asla bebeğimi göztermşcem allahından bulsun lanet kadın