Kız benim eski postları bir oku şok geçirirsin adet gibi kanama geçirdim 14-15 haftalıktı karnım resmen benimle dalga geçti gitti kaynımın kızına baktı fuzuli bir biçimde Benim 21 aylık oğlum var Corona yüzünden hastaneden yatışım iptal edildi evde yatacaksın kıpırdamaya caksın dediler Oğlum çok fena hiç durmadı koyacak kimsem yoktu Bırak çocuğu ayağımın altından almayı söyledim de dalga geçti O mesajın da paylaşmıştım burada Kocama da bir sürü laf etmiş çalışılacak vakit bana mı sordu da çocuk yapıyor falan diye Halbuki ben emzikliyim oğlum da Neredeyse 2 yaşına gelmiş ne zaman çocuk yapacağımı ona mı soracak mışım günlerde benim arkamdan konuşmuş kocamla ne saf s**** demediği kalmış ne anormal ne geri zekalı neler neler saymış arkamdan hepsini yakaladım her yerden engelledim oğluna da dedim Bir daha benimle muhatap olmasın evime de giremez dünyanın kavgası koptu da utanmadılar ettiklerinden 5 yıldır Bir dediğini iki etmiş bir gelin değilim çok pis kaybetti bundan sonra üçün birini alsın bayramlarda yemeklerini tatlılarını günde temizliklerine başka enayi bulup yaptırsın