0 oy
653 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (499 puan) tarafından

Bakımlı bayanlar haftalık- gunluk, sac yuz vucut vs ne gibi bakımlar yapıyorsunuz. Surekli kullandıgınız bi krem vs var mı (nemlendirici - gece kremi vs.. )saclarınıza ne gibi bakımlar yapıyorsunuz makyaj yapımı ve bakım ile ılgılı izleyip memnun kaldığınız videolar var mı? 


Bende bı sekılde başlamak istıyorum ama nereden baslamam gerekli bilmiyorum. 


Öncelikle kendımden bahsedeyim. Allahın avantaj olarak verdıgı herseyı dezavantaja cevırmış bi insanım maalesef. Herkesin kaş manyagı oldugu kalemler çizdiği hatta dövmeler yaptıgı bi donemdeyız benim Allah vergısı kalın ve gur kaşlarım var   ama her guzelliğin arkasında bi zorluk vardır derler. Bi hafta da uzarlar ve bazen inanın erkege benzetiyorum kendımı :)


Cok gur duz saclarım var. Ama 2 yıldır saç dokulmesi ve kepek problemim var o yuzden sacımı acıp evde gezemem bile hep topuz yaparım. Problemlerim için cildiyeye gidicem ama o problem bıtse bile ne maşa becerebilirim ne baska bişey daha dogrusu şöyle diyim saçlarım cok gur oldugu için arapsacı gibi olur ve zaten sekillendirmenin yarısında yorulur bırakırım.. 


Yeşil gozluyum ama kaşlarım da sıyah oldugu için aşırı bi tezat var göz altı morluklarımda oldugu için aynı hasta gibi dururum cogu zaman yzuum solgundur. 


Aşırı makyaj sevmem zaten yakısmaz da. Ama şöyle hafıf dogal bi goruntude olup bunun kadınsı olmasını istıyorum. Makyaj var ama yok gibi goruncek. Hatta cogu zaman makyaj yapmasam bile iyi gorunmemi saglayacak tüyolar istıyorum kızlar.. 


Bu işi beceren hatunlar siz nasıl beceriyorsunuz? 





9 Cevaplar

0 oy
(27,177 puan) tarafından

Sabah bi el yüz yıkıyorum 

La ilahe illah deyip gendime geliyorum 

Vallaha baska bisi yapmiyorum :))

(499 puan) tarafından
Ahahah ben bazen onu bile sabah kalkar kalkmaz yapamıyorum inan bana :) lavoba için kalkıyorum oglum aglıyo peşimden :) onu teskin et, oyala sonra altını degış cayı koy maması için su koy. Tabı peşimi bırakırsa gir lavobaya yalap salap yıka yuzunu cık ona yemek yedir derken 2 saat gecmiş :)
(27,177 puan) tarafından
Ahhhh ahhh biz analar iste
(499 puan) tarafından
Herseye deger ama ya vallahi billahı
-Reklam-
0 oy
(3,446 puan) tarafından

Bazen yüzümü yıkamayı unutuyom,

Eğer yikadiysam o gün benden güzeli yok :D

(499 puan) tarafından
Bende 2 saat sonra yıkayabılıyorum :) önce bi musaade almam gerek oglumdan :) lavobaya bile girmek güç eger anneysen :)
0 oy
tarafından
Bakım..........12karajter boku
(499 puan) tarafından
Bakım da neydi :) mi demek istedin :)
0 oy
(1,980 puan) tarafından

Yuze maya maskesi



Hic kas aldirmadim ince kadlarim var.biyik almadim hic cunku yok :) 

Gunluk makyaj yaparim cok severim.

Sac bakimi sampuan kremi yeterli dokulmem gecmedi dogumdan sonra

Gunluk krem faslı nivea yada arko

Allah bereket versin cocukla bunada şükür
(499 puan) tarafından
Ne şanslı şu kılsız kadınlar yaa. Ben kıl tuyle ugraşmaktan digerlerine vakıt kalmıyor ki. Bazen jılete vurcam kafam atıp da dıyorum :)..

İyi canım yıne biseyler yapıyorsun:)
(1,980 puan) tarafından
Canim gunluk birini yap rahat oluyo mesela birgun kas biyik isiyle ugras birgun diger isini haftayi islerine bol planli git cok rahat oluyor :)
(499 puan) tarafından
Bi plan program sart canım. Ama ben ev işlerini yapıyorum oglumdan. Ama bi yol bulmam sart yani gerekırse ondan bi ıkı saat erken kalkıp herseyı halletmem gerek.
(1,980 puan) tarafından
Ben oyle yapiyorum oglum 7 de uyaniyor
ben 6 da uyaniyorum

Aksamdan evi makineye tutuyorum esim bakarken.


Sabahta oglum uyanmadan toz alip valoba banyo yikayip yemegi yapiyorum oglum uyaniyo derken anca oluyor


Ikindinde pilav salata vs kalıyor yapiyorum canim rahat oluyor planli
0 oy
(5,272 puan) tarafından
Hıc bisey yapmıyorum kuzu 
(499 puan) tarafından
Bende yapmam da bu aralar ayna da kendımı erkek gibi goruyorum ne hikmetse artık başlamak gerek dıyorum :)
0 oy
tarafından
Yüzümü hergün gül suyu ile silerim aydınlık veriyor zinalfat diye Bi kremim var sabah akşam kullanırım ölü deriyi temizliyor cildi yeniliyor fondoten çok nadir kullanırım düğün bayram vs olduğun da zaten cilde çok zarar veriyor bence saçlarıma ayda 1 bazen ayda 2 kere maya maskesi yapıyorum dökülmeyi durduruyor makyaj da en fazla eye liner rimel benim için ruj bile sürmem kaşlarımı aldırmam Allah vergisi güzel duruyor bıyıklarım da yok aldırmam kuaföre hiç gitmiyorum bazende yüzüme yoğurt muz bal karıştırıp maske yaparım oda çok iyi geliyor yüzün temizleniyor böyle işte 
(499 puan) tarafından
Bi not alayım canım yazdıklarını hepsi dogal seyler. Saca yapılan maya maskesi nasıl bisey gercekten işe yarıyor mu. Benim saclarım inanılmaz dokuluyor cok zorluyor beni :/
tarafından
Yaş maya ve sütü macun kıvamında karıştırıyorsun saç diplerine sürüyorsun yarım saat beklet sonra yıka kepek varsa saçında banyodan sonra Bi kovaya su koy içine sirke koy saçını onunla yıka maya maskesini her haftada yapabilirsin
(499 puan) tarafından
Sagol canım denıycem bi bakalım umarım ise yarar bende de.
tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Saclarima haftada 1 dax in bakim maskesi var onu yapip 1 saat bekletiyorum, yinr haftada 2 kere yüzüme temizleme cihaziyla peeling yapiyorum. Bazen kil maskesi ya da kagit maskelerden kullaniyorum peelingten sonra. Ama yuzumden yana hic sorunlu olmadim. Tabi hamile oldugum icin artik saclar boyanamiyor :) her banyodan sonra parfumlu kremlerden surerim. Ay baska da bisey yapmiyorum bende, ama bunlari da kendimi iyi hissetmek icin yapiyorum. 
(499 puan) tarafından
Bende zaten iyi hissetmek için istıyorum cok bunaldım bu ara :/dediklerini not alcam canım. O cihaz ne  şarjlı silikon gibi bisey var onlardan mı? İşe yarıyor mu o?
tarafından
Benimki silikon degil fircali ucu 3 basligi var cok memnunim avyo markasi belki bulursun internette cok guzel temizliyor :)
0 oy
(3,836 puan) tarafından

yeşil göz hemde <3 canım doğal dursun istiyorsan ve kirpiklerin gürse şeffaf rimeller var onu kullanabilirsin sadece gözlerinin içine üst tarafa kalem çekebilirsin. öncelik göz altının olmak şartıyla yüzüne ince bi bb ya da cc krem de kullanabilirsin biraz da dudaklarını nemlendirirsin renkli bi nemlendiriciyle tamamdır 

(499 puan) tarafından
Şeffaf rımel iyi fıkır aslında bi ara lifting yaptırmayı dusundum ama cesaret edemedim. Her guzelliğin arkasında bi zorluk vardır. :) yeşil gozlu olabilirim ama bu aralar inanılmaz derecede erkeksi duruyorum. Kaşlarım asırı siyah ondan sanrıım :)
(3,836 puan) tarafından
canim keşke benim de böyle dezavantajlarım olsa :D
(499 puan) tarafından
Valla hı kullanmayı bilmeyince avantajlar dezavantaja donuyo kuzu :) sacımı gorsen keçe gibi tarak girmez :)
(3,836 puan) tarafından
saç zor iş bence de. kızın yola yola saç bırakmadı gidip kestiricem yarın zaten en son eşim kesti karantina da bi akımdı bizde katıldık inşallah çok rezil değilimdir :D
0 oy
(8,082 puan) tarafından
Açıkçası bakımın makyajdan maskeden saçtan ibaret olduğunu düşünmüyorum. Bence  temizlik daha önemli ne biliyim vücudun tüysüz olması gibi veya tırnakların temiz olması gibi bunlar niyeyse bana daha önemli geliyor. Bazı kadınları görüyorum yüzlerinde bir ton makyaj ama kokusundan yanına yaklaşamazsın. Zaten her kadın kendince güzeldir birde temiz oldu mu bakım zaten ister istemez kendiliğinden geliyor:)
(499 puan) tarafından
İşte benim dedıgım de o kuzum cilt temizliği mesela sıyah nokta vs. Kıl tuy zaten herkes kendı yontemi var onu sormadım bile, sacların temiz dogal durması. Zaten asırı makyaj yapan bi insan hiç olmadım. Hatta hiç yapmıyorum desem yerıdır :) bazen yuzdeki yorgun goruntuyu almak için cok hafıf ıhtıyac oluyor ama en azından bana oyle:)
tarafından
Ayyy evet kafasını boya kovasına sokmuş gibi kokoş kokoş geziyorlar ama yanlarına yaklaşıyorsun mahmut amca gibi kokuyorlar iğrenç ya
(499 puan) tarafından
Bizim ortaokuldyken bi kız vardı.sınıfın havalısı olur ya hep kınseyı begenmez genelde etekleri de sınıf ortalamasına gore kısa olur :) kokusundan yanına yaklaşamazdık. :) e tabi erkeklerin peşinden koşa koşa terlerdi sonuc :) berbat
(8,082 puan) tarafından
Bazı şeyler genetiktir canım mesela annemin yüzü de çok yorgun görünür benim de öyle evde sürekli makyaj yapmasam da bazen kendimi iyi hissetmek için bb krem sürüyorum bi allık insanın yüzüne renk geliyor öyle aman aman bir makyaj da değil. Saçlarımda işe önceden sürekli duzlestirirdim evlenince bu pek mümkün olmadı sonra herkes doğal hali daha güzel diyince bende öyle güzel hissettim değişiklik ıstersem de evde hemen öyle uçlarına şekil veririm. Mesela evdeyim diye hergün pijama giymem insanın ruhu bile değişiyor o zaman dene bak :)
(8,082 puan) tarafından
Ayyy evet kafalarının suyunu sıksam kizartma yagi çikar ama yüzü maşallah pastel boya gibi :D
(499 puan) tarafından
Bende eski tum kıyafetlerimi attım. Mecbur kalıp gıyıyprum diye. Guzelleri kaldı ama bu aralar herseyim lekeli gunde kac tane degısıyorum bilmem. Ama oglum gelıyo ya agzını suruyor ya mama yerken ustume dokuyo. Aynı dilenci gibiyim bazen :) canım bende su var yuzumde benim kaşlarım kapkara kara kaşlı bi kızım. Gözlerim de yeşil o kaşlar zaten alınmadıysa erkekten gram farkım olmaz. Ama alınsa bile bazen bi garıp erkeksi hissediyorum kendımı. Ozellikle bu aralar. Sanırım psıkolojık olarak yıprandım ondan da boyle hıssedıyorum

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 597 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 869 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 738 göst.

374,649 soru

11,206,193 cevap

34,507 kullanıcı

...