Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum 16 aylık bir kızım var ve halen 10.500 anca geliyor kilosunu geçtim sürekli sulu seyler istiyor yiydor çorbasına ekmek doğrasam yer ama eline birsey alıp yememesi beni çok üzüyor sofraya beraber oturuyoruz aç bırakıyorum önünü ayrı bir tabak hazırlıyorum ama yok yok yani yemiyor çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum. .. üzülüyorum ağlıyorum. Belki size saçma gelecek ama ben çok kafaya takıyorum bir iki gündür hasta mama ve sütten baska hiçbir sey ağzına koymadı domates çorbası yaptım yarım kase anca içti midesini bulandırdı ne zamn bizler gibi yiyecek bilmiyorum etraf çayına peynir ekmek koy yesin diyo eline peynir ver yesin diyo ya yemiyor gerçekten yemiyor
( denemediğim hiçbirsey kalmadı evet benim hatamdı ilk püreli seylere alıstrmadm kabul ediyorum ama ilk çocuğum du ve 2 kilo doğdu esimden baska kimsem yoktu yanımda bana yol gösterecek kızım bunu ver şunu ver diyecek bu bi mazeret değil belki ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sürekli kıyaslamalar yapılıyor yok o kilolu yok o yiyor ydk seninki alısmams
Of offf
Annelik çok zor ama bi okadar muhteşem bir sey onun tırnağına asla zarar gelsin istemem onun için kendinden bile vazgeçerim bir tek o ve esim var benim için .. uyurken sürekli kızım nefes alıyor mu diye bakıyorum canı acıyor mu diye bakıyorum ağladığı zaman oturup bende ağlıyorum desem yeri ama onun içinde çok üzülüyorum bu neyin bunalımı bilmiyorum ya