Perşembe sabahi ben kahvalti hazirlarken kizim odada çizgi film n izliyordu içim rahat etmedi baya yaramaz çocuk pencereye tırmanır falan bi bakayım dedim odaya girmemle vitrinin üstüne düşmesi bir oldu zor altindan cikarttik yavrumu dusaklari burnu kan icindeydi verilmis sadakamiz varmis ki vitrin başına degmemis o cam kırıkları gozlerine girmemis cok şükür burnunun uc kısmı kesildi baya hemde burnunun dibinden alt dudağına kadar kesikler vardi hem de cok derin dişleri görünecek kadar derindi acile zor yetistik belki inanmayacak olan olur ama acile kadar üstümbbaşım kan icinde kaldi bi dudaktan bu kadar kan mi akar dedi hemşire 18 dikis atıldı dudağının iç kısmında bile dikisler var burnun ucu baya kesilmis ileeide dolar orasi dedi doktor ama sanmıyorum sanki hic düzelmeyecek gibi yavrum aynadan bakip anne burnum aciyor dusagim acıyor diyor sıvı veriyorum sadece o da içmiyor bisey eve geldik hic durmuyor ağlayıp duruyor sürekli hem de 14 aylık kizim da yanindaydi o cok şükür iyi büyük kizim temmuzda 3 yasini bitirecek insallah rabbim onu bana bağışladı o günün şokunu korkusunu atlatamiyorum gören betin benzin atmış sararmis yüzün diyorlar rabbim hic bir annenin yüreğini ciğerini yakmasın insallah
Amin Rabbim bir daha göstermesin inşallah çok çok geçmiş olsun için paramparça oldu
1,489,249 soru
24,341,565 cevap
346,072 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın