0 oy
395 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ödem normal onu biliyorum ama farkettim ki sol ayağım daha fazla şişmiş baya hem de :( başına gelen var mı ? Eşim de yok burda korktum galiba 

12 Cevaplar

0 oy
(122,833 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Tuzlu suda beklet örtmenim korkma noo panik bendede olduydu son aylar cok zorluyo insani geciyo dogumdan snr 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayagını uzat canım agrı varmı 
tarafından
Evet kuzum sol ayağımda bilegimde ağrı var
tarafından
Orda belki ödem daha çoktur canım korkma biraz dinlen yukari kaldır uyurken ayagının altına minder koy doktora gidince bi sor
0 oy
tarafından

Korkma kız , olmadı yarın doktora görünürsün..

tarafından
Ne bileyim kuzum şimdi farkettim korktum netten baktım tek ayak çok normal değil iyice korktum
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Korkma kuzum bnmde bi bacagim daha şis doktor bakti bacaklarin hep ödem dedi
0 oy
(13,500 puan) tarafından
Benim de sağ çok fazla şişmişti ama bı kaç gün içinde geçti tuzu fazla kaçırmış olabilirsin canım
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Canım tansiyonu ölç yüksek mi 
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Olabilir canm korkma. Benim ayaklarımı görseydin şok olurdun balondan farksızdı biraz dinlen ayaklarını sarkıtma hep uzat 
0 oy
tarafından
Kuzum cok yorulduysan olur ve tansiyonunu mutlaka kontrol et
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Benim öyle olmuştu dr gitmedim sıra bulamıyordum ama bol bol su iç sen canım korkma ne kadar kaldı doğuma senin benimde az bi zaman kalınca öyle olmuştu 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun benim de ayaklarım çok şişmişti bir büyük kaba soğuk su ve buz tanelerini koyup içine ayaklarımı bırakırdım biraz rahatlatırdı
0 oy
tarafından

Yorulmussundur oretmenim kaç gündür ev yaşıyorsun dikat et kendine fazla yorma kendini son aylardasın bak seni bi tek ben dusunuyom sevda değil bos ver sevdayı beni en iyi cevab seç diycemde secmiycen biliyom onun için bari artila oretmenim bu arada mucuk sana :D

0 oy
(1,158 puan) tarafından
Brnmkiler korkunc olmustu davul davul soguk suya sok iyi geliyo canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
7 cevap 429 göst.
9 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Melek4325 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy