Kızlar akrabalarimdan özet geçmek gerekiyorsa eğer nefret ediyorum, hepsi dedikoducu benm iyiliğini istemeyen insanlar, buna malesef annem de dahil. Huy edinmiş ben ne desem baskasina anlatır, başıma kötü bişey gelse tüm sülale duyar, ilk gebeligmde 34.haftada kaybettm bebegmi, herkese "ben şöyle yapma demistm,ben böyle etme demistm" vs gibi şeyler söyledi,tekrar hamile kaldgmda anneme son anda hatta dogumda söylemek istedim açıkçası ama o sevinçle malesef agzmdan kaçırdım.herkesten uzakta huzurlu bir hayat yaşıyorum.
Sorum şu: bebegm Allah nasip eder de sağlıkla doğarsa eğer fotoğrafını ne anneme ne babama yollamak istemiyorum, köye taşındılar. Herşeyi feysbuktan paylaşma huyları var.kimse görsün nazar değdirsn ya da yorum yapsn istemiyorum, tanisaniz siz de istemezdnz.kimse benm hayatımla ilgili bişey bilsin istemiyorum. Ben bebegmn fotoğrafını en az 5-6 aylık olana kadar kımseye yollamak istemiyorum ya da anlarsnz biraz toparlanincaya kadar bilemiyorum.. paylaşmayın desem de asla ama asla dinlemez annemle babam, ama çok da ısrar ederler resim resim diye,
Fotoğraf atmayacagimi, ben hazır olana kadar ısrar etmemelerini nasıl söylemeliyim sizce?