Canım sorgulamadım, paylaştığın konuya göre yorum yaptım, ondan sebep boşanman gereksiz, o konuyu eşine söylemişsin eşin birşey dememiş, dememekle iyi yapmış dedim, daha öncesini irdelemedim ki, bebeğin olacak evlilik kolay olmuyor, bir bebeğin babasız büyümeside kolay olmuyor, şiddet, küfür, içki, kumar, kadın kız durumları yoksa yine idare etmeyi dene canım, huyunu az çok biliyorsundur, annesinden bahsedince kızıyorsa, bahsetme canım, oda kendi annesini bilir, sen şunu bana yaptı desen, oda kaç yıllık oğlu, yok annem nasıl yapar annem öyle biri değil diye savunmaya giriyor, erkeklerin çoğu böyle canım, benim eşim bana çok düşkün olmasına rağmen,bizde aile binasındayız, bir gün işim vardı evde yoktum akşam dönüşte eşim aldı eve geldik anneside biliyodu acil işim oldugunu akşama kadar olmadığımı, bende kahvaltılık hazırladım eşimle yiyoruz, aşkım annen bu kız evde yok dur bir tabak yemek götüreyim demedi dedim, eşim de yaşlı başlı kadın sana birde yemek mi getircek dedi, sabah erken kalkıp yemeğini yapsaydın dedi, ben şok oldum, ondan sonra hiç bahsetmem canım, birşey olursa eşim söylense ben derim yaşlı falan niye öyle dedin diye, ne kadar iyi veya kötü de olsa anneleri canım laf ettirmezler, sen ayrı anne ayrı