Ay hatirladim yine ya babam koltuga yumruk atmıştı kendini cok sıkmıştı ağlamamak icin
Ay kötü oldum ya
3 yil önce evlendim kına gecem oldu düğünüm oldu kayinpederim yaptı ama kimsesizdim gelinliğimi beğenmeye gittiğimde ne annem ne babam vardı kinam yakıldığında ne annem ne babam vardı düğünüm oldu aile fotoğrafı çekildi hep eşim tarafıydı ne annem ne babam vardı taki zamanı gelinin annesi babası denilmedi çünkü sahipsiz insan hep sahipsizdir keske yaşasaydılar da bi kenarda otursalardı orda yetim olduğumu sahipsiz olduğumu hisetmeseydim inan kimsesiz olmak kadar kötü hiç bisey yoktur
İl dışına gelin geldim geldiğim şehirde teyzemler var
Ne ben ağladım ne annem
Ama kına da annem bayılacak gibi ağlamıştı bende aynı şekil . Kınan olduğu için değil beni öyle orda kimsesiz gördüğü için kan ağladı içi.
Benim kına gecemde yengem doğum yaptı abim yengem ve annem hastanedeydi. Bi abim ve yengem de memlekette idi.
Yabanciyla evlenmedim. Yanimda sadece ablam kiz kardeşim ve bi abim vardı.
Annem kına salonuna geldiği zaman beni öyle gordugu gibi eşime sıkıca sarılıp ağladı eşim de onunla birlikte ağladı.
Onlar öyle içten ağlayınca salonun yarısı onlara dayanamadı ağladı.
Düğünümde herşey istediğim gibiydi ama öyle bi kınayı hiç istemezdim
Benim kına gecemde annem iki kere baygınlık geçirmişti tabi sonradan haberim oldu ve kına gecemden iki gün sonra izmire gidecektik izmirde düğün olacaktı ben eşim filan 1 önceden gitik anemler ertesi gün geleceklerdi bizi havalimanına getirdiler tüm işlemler biti anneme sarılamadan annem bayılmıştı tekrar ve uyanmasını bekliyemedik uçağı kaçıracaktık o kadar ağlamıştım ki anlatamam uçağa doğru yürürken babam aradı annemin kendine geldiğini haber verdi
Ayyyyy niye hatırlatın yaaa kötü oldum
1,501,404 soru
24,516,398 cevap
359,237 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın