Geçen telefonum evde kayboldu Bnde eşimin telefonunu alıp çaldırayım dedim neyse aldim telefonu son aramaya girdim nasılsa orda vardır arama diye çünkü bir saat önce konuştuk gün boyu bile bir kaç defa konuştuk baktım aramam silinmiş başkalarının aramaları duruyor Bnde o an sordum niye aramalarda yokum dedim öylesine sildim dedi ama icime kut düştü teyzesi misafirimizde cok üstlemedim dün oyle aklıma geldi tekrar alıp aramalara girdim yine bnm aramam yoktu başka kişilerin var bnm yok eşime bisey demedim şimdi desem diycek niye kurcaliyosun siliyorum bir bahane bulup üste çıkar haksız duruma düşürür beni Bnde oturup ağlarım herzmnki gibi sinirden Instagram hesabi facebok telefon şifresi hepsi Bnde var herzamn Bnde acik karistirdim hiç bisey bulamadim biseymi çeviriyor diye merak ettim ama görünürde bisey yok ama siz olsanız aklınıza ne gelir sizce abartıyormuşum yoksa üstünde durmalimiyim ?
halla hala cok degisik neden silerki bi insan yaa
Canım ben eşimin sosyal medya hesaplarının şifresini geçç daha telefonunun kilit şifresini bilmiyorum. İlk zamanlar irdeledim hatta çok kez hatalarına denk geldim neden saklıyosun falan diye sordum saklayacak hiç bir şeyim yok benim ne yaparsam apaçık yaparım diyip daha da çok gizlendi. Ben de sinir oldum yıprandım artık sormuyorum bile.. Tabiki kötü bir şey yapmasına tahammül edemem ama ben kendimden eminim. O da benim hoşuma gitmeyecek bir şeyler yapıyosa Rabbim sorsun hesabını.. Ben saklama benden demekten Yoruldum yani artık telefonunu şarja takmak için bile elime almıyorum..
Valla ilginç demekki kendini kanıtlamak istediği biri mi var da demek istemiyorum Allah im korusun ama tuhaf gerçekten
Canm aramadan silmesini anlayamadım ama rehberde kayitliysan ve kayıt ismin karısı olduğunu gösterir sekildeyse hiçte şüphe etme sakin bir zamanda sor eşine vardır bir aciklamasi
Eşin seni rehbere ne diye kaydetti peki buda önemli yanı gormesini istemediği biri var gibi sanki. Yoksa niye silinsin. Bide favorilerine bak bakalım en sık kimlerle konusmus
Canim son aramalardan siliyor ama numaran kayıtlı mi bir bu birde mesajlarında siliyor mu eger siliyorsa sıkıntılı seninle ilgili bsy görülmemesi icin yapılan bisey ona dikkat et msjlara bak istersen
Bence üstüne git arastir. Sonuçta hesapları sende varsa bu bsy değiştirmez başka hesabı vardır belki de. Uyanık olman lazm. Haklısın bence
Tellefon konuşma dokümanına bak kimlerle konuşmuş tek tek incele.. eğer hayatında birilerinin olduğunu düşünüyossn en kesin cevabı ordan alırsın.
Bak canım benim. Böyle sey benimde basıma geldi ben senin gibi sabirli deyilimdir. Yeni evliyizdir o zamanlar yani isde kiyamet kopardım ama onu da söyleyim ki iki yillik evliyik bir seyini görmedim ama hep supeciyim ben cunki inanmam kimseye neyse kiyamet kopdu. Bana bir sey söylediki ben senin numarani falan siliyorum cunki telefonum arkadaslarda oluyor neden kimse senin numarani bilsin ki bana askm falanda yazmaz adım onun telefonunda ev diye kayitlu . Bunu duyunca cok pisman oldum dinlemeden yargiladıgım icin. Ama mutluda oldum ki beni koruyor seviyor diye. Vatsap sohbetim bile siliyordu dusun yani o yuzden canını sıkma kocanda bir sey bulmadıysan kendini yipratma kocanida kusdurme canım
Içine boşuna düşmemiştir o kurt canım. hareketler dökümüne baksana facebookta? son eklemeleri, beğenileri, yorumları falan hep görülür orada.
Sana bi program ismi soleyimmi gun boyu kimle konusmus kimle mesajlasmis hepsini kayit edio gelince onun telefonunundan dinlersn ve bakarsn
Eşinizin tlfda isminiz ne diye kayıtlı ?
Tetikte ol... Başka adresi vardır. Aramanı silen .. Senin öğrenmemen için neleri silmez. Uyanık olmakta fayda var.
1,489,943 soru
24,350,999 cevap
346,478 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın