O kadar moralim bozuk ki anlatamam 41 haftalık oldum bana başka yerde doğum yapamazsın diyorlardı bebek hem zihinsel hemde bedensel engelli dediler.. Riskli dediler burdan başka Bi yere gidemezsin dediler tamam dedim herşeye bugün yatış yapılacak 41 haftaya kadar bebekte risk olduğu halde beklettiler sezeryana almadılar kendi puanları düşmesin diye bebeğimi düşünmediler her gittiğimde başındaki sıvının arttığını söylüyorlardı zaten... Şimdi de yatışım yapılacak bana diyor ki biz seni doğuma alırız ama bebek için yer yok sevk etmemiz lazım ambulansla başka hastaneye göndercez oda riskli yolda herşy olabilir snw burda bebek başka hastanede olmaz diyor sancım nst de çıkıyor açılmam var dalga geçer gibi Bi özele gir diyorlar orda sezeryan yaparlar riske atmazlar diyor peki siz niye bu haftaya kadar bekletip bebeğimi riske atıyorsunuz dedim hakkımı asla helal etmiyorum bebeğimin başına bişey gelsede onlar yüzünden çıktım hastaneden kapı kapı beni alcak özel hastene arıyoruz allahım yardım et bize :( :( dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfenn :( moralim çok bozuk :(