0 oy
878 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar şuan ortaya atılmış bir iddia var o da şu ;

Çin hükümeti koronayı sakladığı için aslında yayılım daha erken oldu. Yani korona Türkiyeye aslında Aralık ayında geldi deniyor.

Ben ocak ayının başında bugünkü korona tanımlamasına birebir eksiksiz uyan bir hastalık geçirdim ve 2 hafta kadar sürdü.

• Düşmeyen yüksek ateş
  • Bitmeyen kuru öksürük 
  • Nefes alamama
  • Halsizlik
Gibi pek çok şey yaşadım. Acaba denilen gerçekten doğru mu çok merak ediyorum. 
Sanırım bu gidişle antikor testi yaptıracağım. 

28 Cevaplar

0 oy
(680 puan) tarafından
Eğer bu gercekse bende atlatım hemde hamileyken 3 hafta yataktan cıkamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şubatta annemlerin eniştesi öldü,durup dururken nefes darlığı demişler

Biz korona diye dusunuyoruz
0 oy
(9,648 puan) tarafından
Dediklerinin aynısını bende düşünüyorum bende dediğin gibi ocak ayında aynen o şekilde ateş öksürük geçmeyen grip uzun süreli birşey yaşadım ki ailecek yaşadık hatta kızımı dr ye götürdüğümüzde salgın var domuz gribi denmişti o da ozaman sanki korona geçirdi de fark etmedik diye düşünüyorum..  bende bu konuyu merak ediyorum açıkçası cevremde çoğu kişi aynı sürelerde bu şikayetlerde bulundu çok net hatırlıyorum çünkü herkes hiç böyle hasta olmadık ya bu zamana kadar cümlesini kurdu
tarafından
Kuzu öksürüğü hatirliyormusun sanki öksururken nefes borun bile yanıyordu degilmi
0 oy
tarafından
Ben en başından beri öyle düşünüyorum. Çünkü kış ayının başında ben ve kızım çok kötü grip olduk ve kaç kişiye dedim nasıl bi grip bu geçmiyor ilk defa böyle bişey oluyorum dedim. Hele kızım çok kötüydü baygın gibi hastaydı. Hastanede serum falan almıştı hiç fayda etmemişti 40 drc ateşti sabaha kadar başındaydım. Nefes alabiliyordu ama sesi grip gibiydi ne ilaç içtiyse fayda etmemişti idrar kan test hepsi yapıldı bişeyi yok dediler 1 hafta sorma kendi kendine geçti ama zor geçti. Yani bence biz atlattık kışın başında 
0 oy
(511 puan) tarafından
biz binacak öle düşünüyoruz Aralık ayı gibi 4 katlı binamız sırayla hepimiz hasta olduk hatta eşim bormalde ben kızarak hastaneye gonderirdim iki kere acile gitmişti nefes alamıyorum diye benimde oleydi afedersiniz ** gibi titredim sonra bı arkadaşım bana bakmaya geldi iki gün sonra oda hasta oldu hatta daha beter hiç biseyden tat alamıyorum dedi durdu ateş içinde yandı bizde diyoruz acaba gecirdikmi
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Aralıkta aşimde çok hasta olmuştu 5 kere devlet hastahaanesine gitti ne ilaçlar ne serhmlar fayda etmedi öksürük ateş gele boğaz ağrısı felaketti 5 gün boyunca eridi bitti artık dayanamıyorum diye ağlıyodu özele götürdük orda verdikleri serum iyi geldi ve düzeldi bizde aynı şeyi eşimle konuluyoruz sen koronaydın diye banada bulaştı ama ben daha hafif atlattım eşime nazaran
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bende aynı sekilde atlattıgımı dusunuyırum oksurugum baya surdu sonra esim hastalandı ama cocuklar da bişey olmadı sükür
0 oy
(124 puan) tarafından
kız bende oğlumla atlattım o aylar deli gibiydim kuru öksürük gitnezdi nefes alanazdım burun akıntısı ve en önemlisi koku almıyordum ama hiç bi şekilde almıyordum burnum açık olmasına rağmen hiç bir şekilde koju yoktu ben o yetkiyi kaybettim sanmıştım çok burun temizlediğim için 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 988 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde MuratınAnnesi (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ❤Semos❤ (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde FilizAk (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.