Çok şükür Allah nasip etti bir bebeğim oldu oğlum bayramda 5.ayını bitiriyor.İlk iki ay çok gazlıydı uykusu sorunluydu ikiden sonra tam düzeldi geceleri güzel uyuyor gündüz de gayet güzel 1-2 saatlik uykuları var.Ama ben çok uykusuzum ruhsal olarak da insan yoruluyor tabi sorumluluk alıyoruz sosyal hayat yok çay koyayım desen soğuk içiyoruz :) uykumuz hiçbirşeyimiz eskisi gibi değil hanımlar :) bu günler de bitecek büyüyecekler elbet inşaAllah ama tek çocukla kal diyorum kendime o uykusuzluk o tüm gün kendine hiçbirşey yapmamak aklıma geldikçe.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum :) oğlumla oynayınca gülünce kurban olurum bir tane daha çocuğum olsun bir kızımda olsun diyorum içim gidiyor :) korkmadan gittim doğuma şükür iyi de geçti ama dikişler çok zordu sürdü biraz ve doğumdan değil dikişten çok korkuyorum ikinci çocuk için dikişi tekrar göze alamam diyorum :( .Siz ikinci çocuğa nasıl karar verdiniz ?Birde kaynamamlarla oturuyoruz ama bir iki aya evimiz ayrı olacak.Kendi evimdeyken kendime vakit ayırabilirim gündüz bebek uyursa o zaman ben de rahat uyur dinlenirim çocuğa daha iyi bakarım diyorum da bilemiyorum yine de.Zaten birkaç sene sonra ancak ikinci gündeme gelebilir ilk çocuk en az 3 yaşına gelse daha saglıklı diye düşünüyorum