0 oy
905 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
Hiç duymak istemediğin iz bir cümle yi duysanuz ne yapar dınız. Yazıyorum arada engelli bir oğlum var diye.. 5yaşiinda ikinci sini de ona da bizede iyi geleceğini düşünerek niyet ettik ama tabi. Önce sinde tahliller yapyırdık bi araştırma ya girdik norolojı doktor u ile beraber genetik testleri. Yapalım eğer bş sorun olmazsa nasip ederse RABBİM olır dedik uzun süre sonuç ları bekledik bi sene kadar şükür temiz hiç bir sorun yok ikinciyi yapabilirsiniz dedi  1.5sene kadar da bekledik diğer ufak tefek kan tahlili ve sayre 2.5sene sonra sanrıım şuan hamileyim herşeyy yolun da gidiyo ama. Bugün norolojı ye muayene ye gittik oğlum için nöbet ten süphelendiği miz iççin... Uzun süredir hoca görmemişti ve genel. Olaraakk. Tekrardan baktı geçmiş egg emar tahlillere varmı başka dedii. Hamile yim hocam dedim. Neden beklemediniz dedi e sizle konuştuk sonuç lar temiz bi sıkıntı yok ikinci olabilir dediniz ya dedim.. Genetik ten şüphelenmiş bunda da olabilir miş :( çıkmmayan sonuçlar varmiş daha.... Dedi ki sonlandırmak istermisin ona göre bi test daaha yapalım hayır devam ettireceğim dedim. Oyy kızlar oyy çok kötüyümm. Kimseleri üzüp anlatmak istemiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın varmı böyle yaşayan kendi akrabalar ı

28 Cevaplar

0 oy
(9,808 puan) tarafından
Okudum kalbıme bır ateş çöktü ardına da bir dua rabbim her yönüyle sapasağlam bir rvlat nasip etsin diğer yavruyada şafii ismi hürmetine sağlık nasip etsin
(76 puan) tarafından
Amin inşallah canım ALLAH RAZI OLSUN inşallah sağlıkla gelir
-Reklam-
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Sonuçta annesin canim. Bebeğimiz önce Allah'a sonra bize emanet ne olurlarsa .. dünya hayatı geçici rabbimij verdigini beğenmeyip sonlandirmak zaten olmaz .. canını sıkma Rabbime teslim ol sürprizler seni bekler belkide kim bilir 
(76 puan) tarafından
Amin inşallah canım inşallah yazarım buraya da sağlıkla geldi bebeğim diye hayırlı sı olsun inşallah
(4,958 puan) tarafından
İnşallah canim benim
0 oy
tarafından
Canım öyle ya da böyle Rabbim vermiş Allah inşallah sağ salim sağlıklı doğum nasip etsin. Kira onlarbiyle olacak dedi diye öyle olmaz ki kuzum Allah bilir sen Allah a sığın Rabbim yerleştirir. Allah yardımcın olsun
(76 puan) tarafından
Amin inşallah canım ALLAH RAZI OLSUN inşallah güzel olır herşey
tarafından
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Bence sıkıntı olmaz hiç üzülme Korkma işini Allah'a bırak bol bol dua et Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başında bir evlat nasip etsin inşallah sana ve bebek isteyen herkese ve içinde de bana
(76 puan) tarafından
Amin inşallah canım sanada herkes ede RABBİM hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canim Rabbim sifa versin
(76 puan) tarafından
Amin inşallah canım ALLAH RAZI OLSUN
0 oy
(359 puan) tarafından
Rabbim istedikten sonra her şey olur canım üzülme stres yapma kendine tabi insaniz hepimiz öncelikle sağlıklı hayırlı bi evlat isteriz ama rabbim böyle uygun görmüşse de şükretmek düşer bize de benim de 37 haftalık oğlum doğdu iki gün sonra vefat etti genetik hastalığı var dediler otopsi falan oldu bi şey çıkmadı ikinci yi yaptık 1.5 sene sonra onundaa kalbi durdu genetik yaptırdık  yine bi şey çıkmadı çok hafif düzeyde kan pıhtılaşması cıktı iğne kullandım 9 ay şükür rabbim sağlıklı bi evlat nasip diyeceğim nasıl duygularla 9 ayı geçirdim  gel bana sor ama şükür her şeye şükür 
(76 puan) tarafından
Canım ALLAH ım sana da güç. Kuvvet versin inşallah.. RABBİM e dua etmekten başka bişey gelmiyor ki sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ALLAH ım
0 oy
(52 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin cnm insanlah doktorun dediği çıkmaz bol bol dua et başka doktorada gitmedinmi belki yanılıyordur benim kuzenimin çocuğunada alalim dedi kuzenim kabul etmedi kizi şimdi 9 yaşlarında maşallah nasıl güzel iyi düşün iyi olsun
(76 puan) tarafından
Şüpheleniyorlarmış. Canım bunca yıl sonra şimdi dedi. Çocuk norolojı malesef pek yok hadi onu bulduk heryerde genetik test nerden bulucaz bulsaz en az 7ay sürüyor. Dua ile beklemek ten başka bişey yok şimdi
0 oy
(853 puan) tarafından
Genelde ilk cocuklar cocuklar oluyor canim benim tanidigim bikac kisi var oyle oyl cocuklarinda var digerleri sapasaglam uzulme hersey allahtan
(76 puan) tarafından
Hayırlı sı olsun inşallah canım sağol. İnşallah sağlıkla gelir

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 259 göst.
21 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pisupisu (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
12 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 248 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Duygu5634 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
19 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Turuncu Kelebek (4 puan) tarafından soruldu

413,648 soru

12,452,165 cevap

46,351 kullanıcı

Kategoriler

...