Hiç duymak istemediğin iz bir cümle yi duysanuz ne yapar dınız. Yazıyorum arada engelli bir oğlum var diye.. 5yaşiinda ikinci sini de ona da bizede iyi geleceğini düşünerek niyet ettik ama tabi. Önce sinde tahliller yapyırdık bi araştırma ya girdik norolojı doktor u ile beraber genetik testleri. Yapalım eğer bş sorun olmazsa nasip ederse RABBİM olır dedik uzun süre sonuç ları bekledik bi sene kadar şükür temiz hiç bir sorun yok ikinciyi yapabilirsiniz dedi 1.5sene kadar da bekledik diğer ufak tefek kan tahlili ve sayre 2.5sene sonra sanrıım şuan hamileyim herşeyy yolun da gidiyo ama. Bugün norolojı ye muayene ye gittik oğlum için nöbet ten süphelendiği miz iççin... Uzun süredir hoca görmemişti ve genel. Olaraakk. Tekrardan baktı geçmiş egg emar tahlillere varmı başka dedii. Hamile yim hocam dedim. Neden beklemediniz dedi e sizle konuştuk sonuç lar temiz bi sıkıntı yok ikinci olabilir dediniz ya dedim.. Genetik ten şüphelenmiş bunda da olabilir miş :( çıkmmayan sonuçlar varmiş daha.... Dedi ki sonlandırmak istermisin ona göre bi test daaha yapalım hayır devam ettireceğim dedim. Oyy kızlar oyy çok kötüyümm. Kimseleri üzüp anlatmak istemiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın varmı böyle yaşayan kendi akrabalar ı