Kizlar selam. Simdi ben dogum yapali 34 gun oluyo. Hastane masrafi, akika kurbani vs derken cok masraf ettik hatta esim kardesinden 1000 tl borç aldı. Ayin besinde maaş alinca vericek. Esim bugün aramış ben kurban kesmek istiyorum arastrdim bi hisse buldum 2000 tl den dio. Kime dagitcaz diorm babama babanlara vs die basladi sayiyo. Kayınpederimin 3 evi var. Emekli maasi var kaynanam calisio ve ogluda calisii evdede birikimi var. Allah daha çok versin gozum yok ama bunlara ragmen kurban kesmio ve esim vericez babama dio. Biz desen eşim avans alicak patrondan ole kesicek. Maas gunu maas kalmicak nerdeyse o derece. Nasi gecincez diorm patrondan bida alirim avans dio dert etme onu diyo. Sizce bu durumda onlara vermek doğrumu. Hic İçime Sinmio yeminle. Git diorm muhtarlikta durumu olmayan evinde cocuk olan kac aile var onlara ver en azindan kurbanin anlami olsun diorm. Bide kalabalik kalabalik sulaleleri var en az 5 kisi pay verio onlara. Benim babam kirada oturuo bi tek ev sahibi pay verio onlar gene neyse. Ama kayinpederime vermek hic kurbanin amacina uygun gelmio bana siz ne düşünüyorsunuz