0 oy
658 göst.
Diğer kategorisinde (291 puan) tarafından

Benim herif psikolojimi bozacak az kaldı. Dün tam uyuyacaktım dediki surdan minik oğlumuz gelse atlasa ortamıza. Baba baba ben geldim dese. Bende yürü la esseoglu eşek desem. Diyor... adamdaki hayal gücüne bakin ya :ermm:

13 Cevaplar

+3 oy
(1,241 puan) tarafından
Senin psikolojinin bozulasi var bence canim:D
(291 puan) tarafından
Yok kız ömrümü yemiş sürekli dile getiriyor
-Reklam-
+1 oy
(25,224 puan) tarafından
Sen psikolojini bozmaya yer arıyorsun 
(291 puan) tarafından
Ben psikolojimi bozmaya yer aramıyorum. Olmadığı için üzülüyorum. Eşim bu aralar çok sık bir şekilde dile getiriyor. Kendimi hiç olmayacakmış gibi boşlukta hissediyorum
(25,224 puan) tarafından
Allah olmayacak birşeyin hayalini kurdurmaz
(291 puan) tarafından
Tabiki şüphesiz öyledir. Ama ben çok kafama takıyorum olmuyor diye. Rabbim hayallerimizi gerçek eylesin en kısa zamanda
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Ne desin gece gece kiz uykulu adam :Dddddddd
(291 puan) tarafından
Ayenn ama sürekli diyor. Anlattı duygulandım ağlayacaktım neredeyse
0 oy
tarafından
Buna niye pisgoljin bozuluyor ki hepimiz boyle hayal kurarz
(291 puan) tarafından
Ya sürekli dile getirdiği için psikolojim bozuluyor. Bi kere dese bisey olmaz. Bende çok istiyorum hatta evlendiğinden beridir. Ama olmadığı için şuan üzülüyorum. E bide herif sürekli dile getiriyor daha da çok üzülüyorum
0 oy
(948 puan) tarafından
Hahahah kız muhteşem bir hayal bunun neresi Piskoloji bozar ben anlamdım
(291 puan) tarafından
Sürekli dile getiriyor. Ikı lafindan biri. Burda beni az çok tanıyan vardır. Ne kadar çocuk sahibi olmak istediğimi bilirler. Olamadığı için üzülüyorum
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Bundan güzel hayal mi var ya
(291 puan) tarafından
Çok güzel bir hayal. Allahım inşallah o günleri gösterir ama ben zaten olmadığı için üzülüyorum. Bide sürekli dile getirince...
(3,459 puan) tarafından
Hımmm şimdi anladım canım. ALLAH nasip ederse olur canım bol bol kurun hayallerinizi. RABBİM geri çevirmez dualarınızı inşaallah.
(291 puan) tarafından
Daha yeni evliyekn yani 4 5 aylık ken erken çocuk falan diyordu. Hatta biz çok tartıştık çocuk için. Şimdi de böyle diyor. Kafayı yemiş  :D
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Inş ALLah senide anne yapmayı nasip eder canım 
(291 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Canım eşin böyle yapıyorsa sana stres olur, ben hamilelik beklerken test yapmıştım eşim sonucu beklerken oyle mutlu bakıyordu ki negatif olduğu söyleyince tabi teselli etti beni ama o bakışlarını hiç unutmadım inan. Hani birşey demeseler bile insan kötü oluyor Bi de böyle şeyler söyleyince tahmin edebiliyorum psikolojin, eşinle konuş istersen çünkü stres yaptıkça bebek olması geçikir
(291 puan) tarafından
Kız ilk erken diyordu şimdi tepeme binmiş. Çocukta çocuk diye. Bende istediğim için üzülüyorum
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Ne kadarlik evlisin olmamasının sebebi ne peki ? Eşinde çok istiyo belliki sende psikolojini bozmak yerine sende onun hislerine tercüman ol evet hayatım haklisiin bende istiyorum ama demek ki zamanı var gibi cümleler kur ama üzüldüğünü belli etme ona yazık kendinide onu da yorma
(291 puan) tarafından
9.5 ay oldu. Ilk zamanlar erken diyordu şimdi çok istiyor bende duygusal bir insanım
(1,851 puan) tarafından
Şimdi onun çocuk istemesiyle  senin duygusal olmanı bağdaştiramadim k.bakma fakat neden olmuyo diye sordum
(291 puan) tarafından
Benim adetim çok düzensiz ve öyle olduğu için stres yapıyorum. Yumurtam gelişmiyor. Çok çok istiyorum olmasını ama Rabbim şuan nasip etmiyor. Testlerde negatif görmekten sıkıldım. O yüzden çok üzülüyorum. Eşim de bu iki aydır eşim çok dile getiriyor ışte söyle olsa böyle olsa diye. E bende öyle diyince olmuyor diye üzülüyorum
0 oy
(138 puan) tarafından
Çocuğunuz olmadığı için mi olumsuz etkiliyor sizi inşallah dua niyetine geçsin eşinizin bu hayalleri
(291 puan) tarafından
Inşallah. Tedavi görmeye başlıyorum. Adet gecikmesi oluyor. Ve stresten yumurtam büyümüyor
(138 puan) tarafından
Kesinlikle stres bu işi bozuyor iki tanıdığım vardı ne zaman zaman bıraktı bosverdi o zaman oldu. Stres yapmayın inşallah olur. Tabi eşinizin böyle hayalleri dile getirmesi bence sizi strese sokuyordur o da olursa olur olmazsa nasip desin ki biraz manevi olarak rahat bırakın rahminizi. Rahim de canlıdır hisseder etkilenir.
(291 puan) tarafından
Aynen eşimin bu 2 aydır aşırı isteği var
(138 puan) tarafından
Ona güzelce anlat sen böyle yaptıkça stres oluyorum ve iyice olmuyor diye birde her hamile kalmıyorum diyene tavsiyemdir. Çünkü yaptırıp hamile kalan çok tanıdım. Hacamat öneririm tabi temiz iyi birisine hatta hastanelerde bile hacamat oluyor. Araştır derim. Birde hayıt otu ben kendim içtim 2 hafta günde 2 bardak kadın hastalıklarına iyi geliyor diye hamile kaldim. Alternatif tıbbi göz önünde bulundur. Eskilerin bilgileri de çok işe yarıyor. Şifanın nereden geleceğini bilemeyiz
(291 puan) tarafından
Rahîm filmi çekilecek cumartesi günü. Doktor çok umutlu konuştu. Tahliller yaptım hepsi temiz çıktı çok şükür. Eşimde spermlerine batıracak
(138 puan) tarafından
Aaa çok iyi o zaman. Olur inşallah eğer eşinizde sıkıntı yoksa. Çok paket gıda tukettigimiz için artık kadınların doğurganlığı azaliyor ve zor oluyor o yuzden normaldir yani.  Her şey vaktini bekler. İnşallah nasip olur size de
(291 puan) tarafından
INŞALLAH Allah ağzından duysun
0 oy
tarafından

Ayyyy ne güldüm cnm yaa :D

Rabbim nasip etsin inşallah  o günleri görmeyi

(291 puan) tarafından
Sağolasın kız bende güleyim mi agliyim mi bilemedim. Eşim 180 derece döndü bi anda
0 oy
(162 puan) tarafından
İnşallah kendini hayalleri yaşarken bulursun canim Rabbim sizede nasip etsin 
(291 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Hahaa cok güzel yaa  .allh gercegini yaşatır ınsalh 
(291 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy