0 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Kızlar size gecen anlatmıştım eşim 1 gece ailesi yüzünden nezarete kaldı tüm gece uyumadım agladım sabaha kadar hatta eşimin kardesine mesaj atmıstım sizin yüzünüzden abiniz nezarette o da bana cahil medeniyetsiz yazmıstı. Neyse eşim gelince mesajları gördü saydı onlara ı kardesine bi ton mesaj attı sen nasıl eşimle böyle konusursun diye... Diger gün oldu eşim dışarı cıktı Beni aradı neymis kardesi aramıs ağlamış kiii asla inanmıyorum eşim ağlar onlar ağlamaz... Ben eşime o kadar değer verirken o 1 hafta bile dayanamadı direk affeti ben cahiligimle kaldım. Kardeşi ile yazışmalarını da silmiş eve gelmeden nasıl birine deger veriyorum anlamadım (konuyu anlamayan varsa önceki postuma bakabilirsiniz kızlar ) 

8 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından

En İyi Cevap
Saf işte öldürseler yine kopmaz böyleleri 
(2,587 puan) tarafından
Dedim ki agladıysa da para kaynağı kesilir diye aglamıstır :) töbe yarabbim ya Allah uzak etsin bizden
(6,676 puan) tarafından
Aynn cnm baktı ki hep sert yüz oluyo bide güler yüz denemiş e buda yelkenleri hmn suya indirmiş
-Reklam-
0 oy
tarafından

Erkekler böyle değiştiremez sin.    Rabbim hayırlısını versin inşallah ❤️ canim

(2,587 puan) tarafından
Saol kuzum aminnm♥️
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kuzum kardesler dövüşmüş ahmaklar inanmis diye bir soz vardir 

Bisver kardesi sonucta karisma aralarina sen mesafeni koy o konusursa konussun 
(2,587 puan) tarafından
Öyle yapıcam zaten bana tek kelime etmeye hakları yok. Ailesi ne ki eşim ne olsun değer bilmez
0 oy
tarafından
Önceki konuya bakmadım birazdan bakıcam afedersin ama eşin çok saf ve salakkkk onların yüzünden olduysa bir haftada ne diye barışıyo en azından bi süründürseydi 
(2,587 puan) tarafından
Eşim değişik ya bide dedim ki biri sana laf etse artık sesim cıkmicak asla... Yok pişmanmış konuyu kapat dedi kapatıyorum ama illaki elime koz gecer
0 oy
tarafından
Kimse ailesini atmaz canm ne kendini uz nede kendini pis et boşver 
(2,587 puan) tarafından
Ben bi salağım canım
tarafından
Oylr deme kiz ***** degil merhametlisin iyi jiyetlisin ondan ***** aslandegilsim
(2,587 puan) tarafından
Kimse haddinden fazla değere gelemiyor valla
0 oy
(4,036 puan) tarafından
Bazen eşim kardeşleriyle tartışır beni d içine çekmeye çalışır sen söyle kim haklı der ben karışmam derim hiç de işim olmaz muhakkak kardeş ana baba tatlı geliyor sen hem eşini savunmussun yanında olmuşsun hem de esin gidip tekrar onları yanına almış

Valla ne güzel hayat kardeşlerime sinirlenince karım yanımda olsun sinirim geçince ailem yanında olsun benim başım ağrımasın hiç yalnız Kalkım kafasındalar

Olan sana oluyor
(2,587 puan) tarafından
O kadar güzel konuştun ki canım şuan aynı modayım. Abileri afetti bi olay olursa bana dillerini serbestce kullanabilirler sanıcaklar.. Belki de abim bizi haklı gördü dicek ler işte koynumda yılan besliyorum
(4,036 puan) tarafından
Hepsi aynı be. Valla burda okuyup feyz alıyorum sen doğru olanını yapmışsın ama kıymet bilinmez
(2,587 puan) tarafından
Evet canım aynen öyle
0 oy
(367 puan) tarafından
Et tırnaktan ayrılmıyor cnm ne yaparsa yapsınlar sen el kızı olıyorsun işin sonunda
(2,587 puan) tarafından
Onların agzına ben hahaha ya aman cok sessiz sakindim dilli olmak bazen iyidir saf ***** sandılar
0 oy
tarafından
Erkekler öyledir bugün ailesine söver yarın bişey  olur toz kondurmaz canım cicimli olurlar. İnanmıycaksın öyle şeylere. Aman benden yana da ailesine sırtını döndü vs. Bir yere kadar o.. 
(2,587 puan) tarafından
Aynen dogru kuzum ben eşim için ailemle bi ton sorun yaşadım hala da öyle. Eşime sen benim ailemsn dedim ama bizdeki düşünce yok onlarda... Anca şeylerini yerler

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 971 göst.
9 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,214 göst.
9 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (816 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 469 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,186 puan) tarafından soruldu
+5 oy
11 cevap 245 göst.

413,601 soru

12,451,077 cevap

46,312 kullanıcı

Kategoriler

...