Kızlar geçen postumu biliyorsunuz eşi bırakıp giden anne hakkinda hepinizden allah razı olsun tum mesajlara yorumlara donemedim kusura bakmayin dun bize cagirdim belki onun evi musait degildir cekinir bisey ikram etmek ister ama yoktur diye sizin mesajlarinizi yardim etmek istediginizi soyledim o kadar duygulandi agladi ki hepinize tek tek dua etti dun birlikte gittik muhtarliktan zor olsada fakirlik belgesi aldik nerden bilecekmis esiyle ayri yasadigini bilmem ne dedim zaten isini iyi yapsan mahallende kim ihtiyaç sahibi bilirsin ordan belediye sosyal yardimlasmaya falan gittik gida bez ve mama yardimi cikartabildim ancak 1000 tlden haberi yok edevlet sifresi aldik ona basvurduk kaymakamliga kira yardimi talebinde bulunduk donucez dediler insallah donerler ben 2 gunde bir aricam daha sonra o evine gitti ben dogru markete bez mama iste diger yiyeceklerden falan aldim kardesim isyerinde para toplayip gonderdi dedi tek seferde cikar ama benim icin hic kolay olmadi tek basima cocukla yangında ilk kurtarilacak olan biberonumuzu cuzdanimi falan unutmusum markette kasiyer cocuk allahtan yetistirdi bana sagolsun taksiciyle kasiyer yardim etti posetlere bugunde 2 aylik asimizi olduk ne uyudu ne aglamasi kesildi annemi aradim aglayarak nolur gel sabahtan beri bir parca ekmegi zor attim agzima dayanamiyorum artik dedim inanin kolumu kaldirmak bile o kadar zor geliyor ki suan cok yogundum o yuzden donemedim kusura bakmayin yanlis anlamayin sakin kadinin telefonu yok satmis paraya ihtiyaci oldugu icin pek kimseylede iletisimi yokmus hesap acalim dedim basta olur dedi sonra ya esim falan birgün gelir ogrenir bu kadar kisi kim niye gonderdi diye sorarsa dedi bende senin bakmadigin cocugu sahiplenen onlarca fedakar anne gonderdi dersin dedim :) abla gercekten kabul edemem malum herkesin durumu belli kendi evlatlarinin rizki onlar sonuçta benim elim ayagim tutuyor calisir kazanirim dedi ne diyeceğimi bilemedim zaten tutulur kalirim boyle seylerde yani biraz anladigim kadariyla kadin toplum baskisinda suan iste komsular ne der biriyle gorse adim cikar esi olacak zibidi sen ne karsiliginda bunlari aldin falan diye dusunurmus komsularin, arayip sormayan seni bu halde birakan adamin ne dusunecegini niye onemsiyorsun dedim zaten kocami bile elimde tutamadigimi soyluyorlar diyor maddi olarak diger sorunlari asiyoruz bir şekilde allahin izniyle de biraz dusundugu takildigi seylerinde ustesinden gelebilmek lazim yani son durum bu kizlar bende pek usteleyemedim adres iban konusunda boyle seyler soyleyince sonra da israr etseydim diye pisman oldum tutulup kalma huyumdan nefret ediyorum ya