0 oy
2,050 göst.
Aile kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar mayıs ayında amcamı kaybettik 37 yaşındaydı. Annemlere aile binasında evleri Eşi benimle yaşıt 31 yaşında

Bu zamana kadar annemlere gidince hiç rahatsızlık duymadım.. Amcam öldükten sonra annemlere gidmek istemiyorum. Eşim annemlerin kapısına gidince direk onların camına bakıyor annemlerin bir üstünde oturuyorlar. Bir iki olabilir insanlık hali diye pek önemsemedim.. Gecen hafta pazara gittik eşim annemi bırakırken bende bagajdan annemin eşyalarını indirmeye yardım ettim eşimde indi oda sözde yardım ediyor.. Elinde bir poşet baktım balkona  bakıyor bende diğer taraftan baktım balkonda kimse yok eşim uzun uzun baktı.. Benimle göz göze geldi o an ne bakıyorsun diyecektim diyemedim. Amcamın oğlu 11 yaşında bize gelince bana daha bi farklı davranıyor.. Baban annene böyle yapar mıydı bak ben kuzenine nasıl davranıyorum kıymetini biliyorum gidip evde bahsedersin artık eniştem ablamın kıymetini yapıyor diye.. Bu günde eşim annemden bahsetti annen çok hamarat maşallah dedi bende evet yaşına göre dinç aktif hamarat dedim benden daha dinç diye güldüm eşim ordan hemen fatma nasıl tembel mi hamarat mı diye sordu. Bende sanane fatmadan napcaksın fatmayı dedim birşey yapacagımdan değil sen bahsediyorsun arada.. Ben konuyla alakalı bahsediyorum dedim.. Senin gibi özellikle ondan bahsetmiyorum diye kızdım.. Bana sen normal değilsin kafanda ne kuruyorsun diye kızdı.. Bende senin aklında kurduklarını kuruyorum diye bagırdım.. Normalde annemlere her zaman ben gidelim derim.. Son zamanlarda eşim hadi annenlere gidip bi çay içip gelelim diyor.. Birşey olunca koşa koşa gitmek isitiyor.. Anneme gidince mutfakta oturuyoruz bakıyorum su içme bahanesiyle geliyor.. Normalde sevmez kadınlar arasında oturup konuşmayı.. Bakıyorum yengeme bakarken gözleri parlıyor konuşunca dili tutuluyor gibi bana bile o şekilde bakmıyor eşim 40 yaşında bu arada kızlar benim mi içim kötü normalde böyle şeyleri aklıma kolay kolay getirmem 

39 Cevaplar

+10 oy
(403 puan) tarafından
Yengem evlenmeyi düşünüyormuş biriyle de bakim o anki tepkisi ne olacak.kadınların hisleri cok kuvvetli.bide anlattıkların insani şüpheye düşürüyor gercekten.sesi titriyor gözleri parlıyor falan diyosn.çocuğuyla da haber gönderiyor resmn bak cok iyi aile babasiyim falan diye.onun telefonndan yengenn numarasını falan cevir bak bakim erkek adyla falan kayıtlımı.hissettrme aklına sokmadan takip et
(3,166 puan) tarafından
Harikulade fikirler. Çok güzel bir. Yorum canım. Aynen katılıyorum arkadaşa
(453 puan) tarafından
2020 nin postuymus sonuç ne oldu acaba merak ettim
(3,166 puan) tarafından
Kız hakikatten haa. Sen deyince farkettim. İnşallah yanılmıştır. Görse de cevap verse bize
-Reklam-
+3 oy
(2,589 puan) tarafından
Aşk-ı memnu ya dönmeden el at işe canım. Dünya kötü 
tarafından
Ay güldüm kız :)
+2 oy
(6,200 puan) tarafından
Emin ol dusundugun gibi yoksa esine ne fatmadan,ayseden
+1 oy
(887 puan) tarafından
O kocanin varya evli barkli adam kocasi olmus olmu kadina mi niyetlenir pislik insan.anlattiklarin dogruysa kocan yengene niyetlenmis belli sapik pislik herif .senin anlattiklarin dahilinde konusuyorum eger gercektn dediklerini yapiyorsa baska aciklamasi olamaz bidaha annen gile sakın goturme kocani. Sahipsiz gprup ona meylediuor belliki Allah belasini versin boyle boyle pisliklerin
(11 puan) tarafından
İnşallah canım
(460 puan) tarafından
Aynen katılıyorum. Yazık kadın genç yaşta eşini kaybetmiş. Lanet yerde laf eden çok olur. Bizim de vardı bir tanıdık kadının az günahına girmediler.
0 oy
tarafından
İnşallah kuruntudur 

Yengen nazil davraniyor esine
(11 puan) tarafından
Oda esi yok diye pek eskisi gibi değil ama biz gidince öyle balkondan bakıyor dakikalarca.. Eskiden eşimi hep amcama överdi aklıma çok karışık neler neler duyuyorum korkuyorum
0 oy
(229 puan) tarafından
Alalah yengede var mi gozlemledigin degiaik bi hareket bi işık 
0 oy
tarafından
Kocan yolunu bozmus cnm  hsklisin bnce
0 oy
tarafından
Bilemedim ama anlattıkların ilgilisi varmış gibi gösteriyor peki yengen nasıl?
0 oy
tarafından
Esin başka işler peşinde emin ol yoksa onane elin karısından
0 oy
tarafından
Kadinlar hissediyosa gercektir derler bilemedim şimdi napsanki bence annenlere gitme bi süre eşinlede arana mesafe koy
0 oy
(3,996 puan) tarafından
yani bilemedim neden 11 yasindaki kuzenine oyle seyler diyor vefat etmis babasi hakkinda . diger seylere takmazdim ama bu fatkli geldi
(444 puan) tarafından
Değil mi ama
0 oy
tarafından
Vallaha anlattiklrina gore  var aralarinda bisey belliki bak sana bile sormus nasil diye ama anlattiklarina gore diyorum takip et esini sürekli
(11 puan) tarafından
Takip edip bakcam canım
0 oy
(555 puan) tarafından
Cnm şimdi ne desek olmaz en iyisi bir müddet ailenden veya gitmekten bahsetme o zaman bak eşin bahsediyor mu  gideceğin zaman yengenin evde olmadığı zaman gidin bak orda eşin hemen kalkıyor mu yoksa oturmaya devam mı ediyor başka nasıl anlaşılır bilmiyorum ki 
(11 puan) tarafından
Bayramdan önce babam kahvaltıya çağırdı gittik.. O da evde yoktu annesine gitmişti eşim bi kaç kez çocuklar nerde babam yoklar dedi. Sonra bana onlar nereye gitmiş diye sordu annesine gitti diye cevap verdim.. Bu günlerde annem geldi işte konu açıldı gidin falan dedi binada kimse yok.. Eşim hemen nerdeler dedi annem duymadı bana kaç defa sordu sinirden cevap vermedim nerdeyse o an arayıp nerdesin eşim nereye gittiğini merak ediyor diyecektim eşim yanında
(4,962 puan) tarafından
Ağzına etmelik tam sinir oldum rsmen ya
tarafından
Oha yani bu kadar belli edelmez ki esin kafayi yemis bence kuzum ama yengenin günahini alma  sonucta onun ne dusundugunu bilemezsin ve %99 kadinin haberi bile yoktur
(555 puan) tarafından
Cnm belliki yengenin haberi yok eşin çocuk değil yaklaşmaya çalışıyor uzak tut ama dikkat et bu kadarı pes
0 oy
(972 puan) tarafından
Valla canim kadinin hisleri her zaman kuvvetlidir kadin bosuna kuruntu yapmaz var bunda bir iş kovana sahip cık ablani daha gözlemle Rabbim ıslah etsin inşallah bi şey yoktur
(11 puan) tarafından
İnşallah canım aklıma gelen başıma gelir diye korkuyorum
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Misal ben eşimin yengesinin birinden hoşlanmam hareketleri çok cıvık gelir vana ama nenesiyle yaşadığı için mecbur gidiyoruz ama eşim benim rahatsız olduğumu bildiği için mesela onunla çok konuşmaz ona yakın oturmaz eşinde var gibi bi sıkıntı 
(11 puan) tarafından
Eşim normalde utangaç çekingen biri onla konuşurken gözlerin için gülüyor çok değişiyor sesi titiriyor.. Bekarken nasıl sevgilimizi görünce kalbimiz atar sesimiz titrerdi yaa aynı öyle oluyor
(1,508 puan) tarafından
Sen dikkat et eşine  ya kadınlar boşuna şüphelenmez genel de
0 oy
(4,666 puan) tarafından
Bnce haklisin canim yengen nasil davraniyo esine
(11 puan) tarafından
Gecen haftada anneme gittim annem ordaydı bende oraya çıktım.. Beni bırakmadı yemek yapayım eşinde gelsin diye ısrar etti kırmadım kaldım oğlumu yatak odasında uyutmuştum kapıyı kapattım eşim gelemye yakın kız kardeşime odanın kapısını aç dedi kız kardeşim yenge yemek kokusu girmezmi yok dedi açtı eşimde gidip odaya bakıyor eve gelince neye bakıyorsun dedim eee amcan geldi gözüm önüne bilmem ne üfff
0 oy
tarafından
Dikkatli ol cnm bu ara annenlerden falan bahsetme gerekiyorsa gitme bir süre umarım düşündüğün gibi değildir 
(11 puan) tarafından
Gitmiyorum canım amcam vefat ettikten sonra sık sık gitmiyorum malum korona var, gidince ayak üstü
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Bir kadın bisey hissediyorsa doğrudur.  Gözü yengene dikmiş sanırım.  
(11 puan) tarafından
Bende öyle hissediyorum.. Aklıma gelen başıma gelmez inşallah
0 oy
(56 puan) tarafından
Ben kadınlardaki 6. Hisse çok güveniyorum canım dikkat et bu erkeklere güven olmuyor malesef . Kocamın hatta yapmaz dediğim her şeyi bizzat gördüm malesef 
(11 puan) tarafından
Etrafımda dört dönüyor bi dediğimi iki yapmıyor ama hiç güvenemiyorum.. Yengemden kötü bahsedersem hiç sesini çıkarmaz yorum yapmaz zoruna gidiyor gibi
(56 puan) tarafından
Valla canım sen dikkat et bu devirde babana bile guvenmicen
0 oy
tarafından
Bence esinde bırseyler var ama yengen nasıl esıne karsı illa anlarsın 
(11 puan) tarafından
Normal eskisi gibi diyebilirim ama oraya giderken bize çok bakıyor. Gecen gün gittik orda kaldık bir yorumda yazdım.. Aşağı indi öyle arabaya bakıyor bende arkadaydım eşimde bakıyordu konduramıyorum.. Biz samimi bi aileyiz ama eşim utangaç çekingen biri oraya gidince gözleri onu arıyor gibi
tarafından
Teli felan var mı canım baksam yazıp etme olmus mı etmıs mı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 309 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 284 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 836 göst.
24 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Papatya000 (315 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 669 göst.
19 Ocak 2023 Aile kategorisinde Melda85 (34 puan) tarafından soruldu

403,607 soru

12,092,321 cevap

36,385 kullanıcı

...