0 oy
741 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından
Kizlar  morelim  bozuk esim 5 de  is cikis telefonu bozuldu telefoncuya gtcem dedi saaar 9 oldu daha gelmedi   bisemi oldi endiselendi yalanmi soyluyorm insan 4 saate gelemezni aglicam sinirden  gelince ne desem bilmiyorm hzuurmzda bozulsun istemiyorm  

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önemli bisey vardır belki gelince bi sor ne diyecek 
(450 puan) tarafından
Yaa bilmiyorm telefonuda bozuk cok kotuyum  ya kac saat oldu coktan gelmsei lazmdi
tarafından
Endişe etme seni anliorum korkuosun bisey mi oldu die ama bi sakın ol
(450 puan) tarafından
Ister istemz elimde degil 8 kadar normal dedim cok gecikti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaman bu durumlarla bir cok evli cift karsilasabiliyor canim ön yargılı düşünmemek lazim fikrimce eşin mutlaka eve gelecektir tatlı huzurunuzu bozma derim sarbırlı ol mutlak vardır bir açıklaması..
(450 puan) tarafından
Ya oylede  kac  saaat oldu boyle  yapmazdi ya
tarafından
Bak yapmazdi diyorsun ne mutlu demmekki esin eve kasıtli gec gelen bir adam degil..Vardır onemli bir konu.
0 oy
(403 puan) tarafından
Gelince surat asma bence.merak ettim noldu gec geldin falan de.benim esimde öyle yapıyor bazen insan korkuyor yolda başına bisey mi geldi diye bi açıklaması vardır elbet hic huzurunz kacmasn 
(450 puan) tarafından
Ya ins oyle olur ya morelim bozuk pencereden ina bakiyrom sabhtandr bebekde hic durmuyor
(403 puan) tarafından
Sakin ol canım kötü haber tez duyulur derler.bisey yoktur gelir birazdan inşallah.sen bebeğine bak şimdi.
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Canım sakin ol bişey yoktur inşallah geldimi güzel dille konuş kavga çıkarma huzurunuz bozulmasın önce inşallah sağ salim evine dönsün sonra hesap sorarsın ama güzel dille naptın canım bu kadar saat nerdesin gibisinden hemen direk adama saldırmak isteme
(450 puan) tarafından
Oyle yapacam artk sorim  normal once of merk ettim ama ya baya
(1,656 puan) tarafından
Besmele çek içinden durmadan şeytan vesvese veriyor canım
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Telefon bı kaç saate hallolur falan dedilerse belki onu bekliyodur yada arkadaşlarıyla çay fln iciyodur telaslanma inşallah korkulacak bi şey yoktur 
(450 puan) tarafından
Ya telefonunu is yerinde brakti arkadasi telefoncu sadece telefon parcasi alacam dedi
(7,792 puan) tarafından
Hee eve gelince kız insan haber verir diye kötü haber tez yayılır canım kötü bı şey olcagini düşünmüyorum inşallah olmaz da
0 oy
(4,174 puan) tarafından

Kocanız kacırdılarrrr:woot:

(450 puan) tarafından
Of of  kotu bise olmamstr ins allahim ya cok kotuyim aglicam artk
(4,174 puan) tarafından
Allah korusun canim gelir birazdan inşaAllah..
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Geçerli bı aciklamsi olacaktir inşallah sen sakın ol canım 
(450 puan) tarafından
Ins ya
0 oy
tarafından
Hemen kötü düşünme benim kocam 2 saate gelirim der aradan 4 saat geçer anca gelir çünkü çenesi çok düşüktür birini buldu mu konuşursa konusur:))
(450 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cok merk ettim ya
tarafından
Anladım inşallah öyle bisey yoktur canim kötü düşünme
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Çok merak ettim nerde olduğunu çok geç kaldın falan dersin hani kavga etme hemen, açıklar zaten neden geciktiğini ona göre tavır alırsın
(450 puan) tarafından
Ayene once yemegini hazrlae guzelce yemegini yesin sakince sorcam artk
0 oy
(7,226 puan) tarafından

Benimki de teli bozulduydu, nöbetçi telefoncu aramış yanında iş arkadaşıyla. Geç gelmişti.:angel:

(7,226 puan) tarafından
Akşam 9 da çıkar işten. . Sen geldiğinde sakince sor neymiş sorun.
(450 puan) tarafından
Yok bu  baska bise bu isin icinde yalan var bir insan bu kadar kalmaz onu gectim carsids tanidk annesihil var arayip haber eder insan huyumu biliyor merk edecegimi
0 oy
(107 puan) tarafından
Gelince sor  canım.  Nasıl geçti dışarda zamanın de sohbet amaçlı  .  
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Gelir canım korkma sakince sorarsın nerde kaldın diye hemen tavır alma sakince sor ona göre tavır alırsın 
0 oy
(303 puan) tarafından
erkklerin geneli öle canım 1saat der 2 saat olur benm esimde öle takmıyom artık ama cok sinirli yada acil bişy oldugunda bagırıyorum
0 oy
(122,946 puan) tarafından
Geldimi esin             
(450 puan) tarafından
Gwldi garib kocam yuruye yuruye gelms anlam veremedim fazla tepki vermedim 1 daha oluraa  tepkon ne olur bilemicem canm
(122,946 puan) tarafından
Hadi gozun aydin

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,602 göst.
0 oy
22 cevap 1,635 göst.
0 oy
9 cevap 541 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 548 göst.