0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (830 puan) tarafından

Anneler 4 aylık bebeğim meme reddi yaptı asla emmiyor, haliyle sütüm azaldı sağıp veriyorum ve mama içiyor takviye olarak. Aramızda yine kuvvetli bağ olur mu? Doktorum emmiyo seni olmaz falan dedi canım sıkıldı siz ne düşünüyorsunuz :(

22 Cevaplar

0 oy
(1,948 puan) tarafından
Neden olmasın canım o kadar emmeyen var yinede annesiyle bağlı olan 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki emiyor ona rağmen başkasindayken beni istemiyor emmeyle alakasi yok bence
0 oy
(2,548 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Elbette olur.. o senin canında hayat buldu . Kuvvetli bir bağınız olmaz mı hic ? O seni kokundan sesinden nefes alışından bile tanır bebekler çok başka canlılar. 
(830 puan) tarafından
İçimi rahatlattin kuzum ya çok sağol :))
0 oy
(3,047 puan) tarafından
Niye böyle düşünüyorsun ki benim ki doğduğundan beri emmedi beni sağarak verdim hep sonra sütüm gitti hep mama içti 3 aylik oldu çokta bağlı bana 
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Ben dogdugundan beri mama veriyom 3 ay sagdim verdim emmedi beni sorun bendeydi ama anne anne diye arkamdan dolabir bence alakasi yok aranizdaki sevgi ask bagsi onemli benc3
0 oy
tarafından
4 ay emdi 6 aya kadar zorladım aramızdaki bağ kimsede yok şuan:)
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Onu diyen doktor doktorluk yapmasın. Tabiki de olur her bebek emicek diye bşy yok 
0 oy
(2,241 puan) tarafından
benimki de 3 ay emdi canim simdi 15 aylik evde koala gibi yasiyoz babasi varken bile baska odaya gidemiyorum annaaaa diye pesimden kosuyo gorunce sarilip opuyo :) sende korkma sen onun annesisin ne olursa olsun seni cook sevecek
0 oy
tarafından
Öyle değişik kafadaki doktorlara hayranım çünkü insana kendini sadece kötü hissettirmeye yarıyor. Benimkisi senden de vahimdi benim kızım çok erken doğdu sütüm az az geldi sağdım kilo kaybedeceği için emzirmemi istemedi doktoru kilosu tamamlandı artık bebeğim emmek istemedi sonrada sütüm gitti. Mamayla büyüyor. Evet bende emsin isterdim belki çok güzel bir duygu ama olmadı. Nasıl ki her doğuran anne olamıyorsa bunun gibi o da. Senin bebeğinle iletişimin, sevgin, onun ihtiyaçlarını karşılaman bağlanmak için yetiyor
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Hay yarabbim ne ***** doktor ya bunu nasıl der sana allah aşkına bak bacım benim kızım 8 aylık ve doğdu günden beri beni emmiyor hiçte emmedi ağladı sürekli sağdım verdim kesildi şimdi sürekli mama alıyor ama beni çok seviyor bende onu beni gördü mü gözünün içi güler ben boşanma aşamasındayız vs ailemin yanındayım kızım doğdu doğalı ama beni ayırt ediyor benim kucağımdan kimseye gitmez ben sallamazsam uyumaz ben mama vermezsem içmez yani illa emmek önemli değil Mesela benim annemin hiç sütu yok mus hiç birmiz emmedik ama ben çocukken de şimdi de anneme çok düşkün çok bağlıyım çünkü illa emmek önemli değil sevgi daha annenin sevkatin den gelir 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Olur canim olur benim kizim sarilik olfu sutum gwc geldi o ara boberon mama verdim sutum gwlince verdim emmedi goguslerim sizliyodu elbiselerim islaniyodu yinede emmedi ama suan beni 5 dk gormesin kiyameti koparir o yuzden hic korkma canim
0 oy
(407 puan) tarafından
Canım sen kimsenin söylediğine inanma benim de şuan on aylık bir kızım sütüm az olduğu için doğumdan itibaren annemin baskısıyla mama vermeye başladım aynı zamanda da emzirdim ama biberonu emmek daha kolay olup bide çok gidince 4 aylıkken benim kızımda emmeyi bıraktı ama bana aşırı düşkün bensiz bir saniye durmaz beni görünce hemen sarılır sen bebeğine  nasıl bağlanırsan oda sana öyle bağlanıyo merak etme 1 buçuk yaşına kadar emzirip zorla memeden kestiğim kızım bu kadar bağlı değil mesala uzun oldu kusura bakma 
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Olur mu öyle kız:) benim ki 10 aylık,emziriyorum vallahi ölsem bilmez annesiyim. Hep babaci onu seviyor,dedesine gidiyor hep. Beni çok aramaz Sadece memeyle beraber uyuurz o kdr:)) Daha 6 aylık iken babası onu 2 saat dışarı götürürdü giki çıkmazdi:)
0 oy
tarafından
Sacmalamis doktor bnm kızım beni hiç emmedi bir görsen yapışık ikiz gibiyiz çok bağlı bana öyle bir şey olmaz cnm takma sen 
0 oy
(122,536 puan) tarafından
Tabiki olur sen onun annesisin
0 oy
tarafından
Çok saçma olur mu öyle şey?

Uyanıkken emmiyorsa uyuyunca emzirmeyi dene canım.

Biz 5 aydır meme reddi yaşıyoruz sadece uyuyunca emziriyorum.Bir gün memeye geri döner umuduyla.
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Aynindurumu yaşadık benim bebegimde 4 aylık meme reddi yaşadı. 10 ay boyunca sağdım. Kuvvet bağı öyle emzirmekle olmak tabi emzirmeye çalış sen sag yinede 
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Ne alaka ya senin sesini kokunu biliyor, bağ olması için emzirmek gerekmiyor. Doktor halt etmiş 
0 oy
tarafından
O kadar mama ile beslenen bebek var, hepsi el mi oluyor, mantık alıyormu  bunu. Kızım 1.5 aydır emmiyor mama veriyorum  yüzünü yüzüme değdirmeden duramaz 6 aylık, bana bakınca gözlerinin içi parlıyor. Emmiyor diye bağ zayıf olmaz senden doğdu o can. 
0 oy
(16,883 puan) tarafından
alakası yok yaa ilgi alakayla bağlılık olur ama sen sütünü hep sağ 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
10 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Prensimibekliyorummm (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yorgun0001 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 493 göst.
23 Ağustos 2020 Aile kategorisinde duygu5524 (90 puan) tarafından soruldu

404,330 soru

12,112,765 cevap

36,447 kullanıcı

...