0 oy
415 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Konu ailesi ben dedimki ilerde kızım olursa adini gülce koycam kimsede karşmycak dedim yok öyle ben koycam dedi ne koycan dedim nazli dedi hayr gülce istyorum dedim

Oğlanin adini senle annen koydu dedim

Sen döneksin dedi oğlanin adini koymuyodun caydın ben koydum kimlige ben yazdirdim dedi

Bende dedimki sen annen çokmu sözünün eri çocuga altin takcakti kendi istedigi isim oldu hâla takmadi 4 ay oldu dedim. 

Ben onu bilmem dönek sensin deyip durdu bana dönek sensin senin ailen dedim sinirim tepeme geldi ya

8 Cevaplar

+1 oy
(352 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama çok çocukca geldi bana kavganız yok ben deilim sensin hayır sen vs. Bakalım Allah ikinci bi çocuk nasip ediyo mu hadi nasip oldu kızmı oluyo gereksiz yere birbirinizi hırpalamayın bence 
-Reklam-
+1 oy
(582 puan) tarafından

Bu isim konusu çok sıkıntı yaa bizde de hep öyle ben koyucam diyorum son ana kadar vazgeçiyorum eşim koyuyor .

Üçüncüye gebeyim bulduğum istediğim isimleri beğenmiyor yine kendisi koymak için :ermm:

+1 oy
tarafından
Kusura bakma da sen karıştırmışsın ortalığı isim konusundan altına götürmüşsün olayı ben anlamıyorum ki bu bebekler altın için mi yapılıyor adamın annesine lafı saymışsın bir güzel sonra sinirlenmişsin adam sana dönek diyor sen direk ailesine dönek diyorsun eşinle kavga et üçüncü beşinci kişileri araya sokma 
+1 oy
(1,948 puan) tarafından
Eşin uyumlu değil sanırım bir oğlum oldu ben koydum şu an hamileyim kız olursa eşim koyacak oğlan da olursa benim kafamda var onlardan biri olur 
+1 oy
tarafından
Daha ortada hol yok yumurta yok siz ikinci çocuğun isminden bahsetmişsiniz artı ikinci çocuk ne zaman olacak mi olacak daha belli değil bence çok çocukça yani kavga ettik demek için kavga gibi geldi
+1 oy
tarafından
Bizimkilerde erkek olursa kaynatanin adını koyun adet diyor ilk çocuğa erkek tarafının ailesinin adı konur diyorlar aserdigim şeyi almayıp hırsız tutan adamın adını koyacakmisim bende peh takma sende taşıyan sensin o çocuğu
0 oy
tarafından
Boş bisey yanlış anlamayın millet nelerle uğraşıyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 534 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Alevimsi (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 817 göst.
16 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,578 soru

12,090,964 cevap