Kızlar ben sınıf öğretmenliği okudum. Eşimin iş yeri burada olduğu için atanmadım o yüzden bulunduğum ilde çalışıyordum geçen seneye kadar. fakat bebeğim oldu filan derken şuan zaten çalışmıyorum oğlum daha minik 5 aylık. Mesleğimi çok seviyorum eğer yapamazsam hep içimde bir burukluk kalacak hayalimdi hep atanmak çünkü. eşimde özelde devam et devlet olmuyor doğu görevinden dolayı gelemeyeceksin biz ayrı ne yapacağız yıllarca diyor. Bebeği de yukarı kata annemlere bırakırız sen işteyken bakar diyor. Fakat ben oğlumu bırakamıyorum. Güvenemiyorum kayınvalidemgile. Kızacak diyorum,yemesini istemediğim gıdalar yedirilecek diyorum,kayınvalidem aşırı titiz bir kişi oğlum bişey dökse kesin bağıracakta. Ve ben bunları bile bile oğlumu nasıl bırakırım. Eşime bu şekil söyleyince o zaman hiç çalışmayacaksın ki bu kadar ayrıntılı düşünürsen diyor. O zaman çalışma yoksa senin ağzında çok laf var yarın birgün şu oldu bu oldu diyeceksin benimle tartışacaksın diyor. Ben ne yapacağımı inanın şaşırdım. Bi tarafta hayallerim bi tarafta oğlumdan 1 saat ayrı kalamıyorum bırakamıyorum. Eşimin durumu iyi fakat yinede ayda belli bir gelirin daha gelmesi tabiki iyi oluyordu onu da geçtim eşime sürekli diyorum ben parasında değilim bu benim hayalim çocukluğumun mesleği diye. Sizce ne yapmalıyım aşırı kararsızım