1bucuk yaşında kızım var 1bck aylık kızım var kucugune emzik vermeye çalışıyor kızım babası izinvermior canını acıtır diye oda ağladı yapma dedi bidaha yaptı bilmiyor sonuçta kıskanıyor seviyor ağzına koymaya çalışıyor emziği bağırdı yapma dedim sana dedi kız ağladı niye yapıyorsun öyle bilmiyor dedim karışma dedi kizayim ki yapmasin bidaha dedim nerden biliyor o daha küçük küçükken ezeceksin ki büyüdüğünde pişman olmayacaksın yılanı küçükken ezeceksin dedi sinirlendim baktım kız iciini çekiyor aglior sinirlendi kızı iteledi ağlama lan dedi daha çok ağladı ne kdr insanı sinir edior bilmior ya daha bebek o ya anne demesini bilmiyor ya koltuğa cikior çıkma dio çıkma diyeceğine indir dedim bilmior indirdim ben kendim bidaha çıktı kızı aşağı attı eliyle sana çıkma demedimmi dedi bende kızdım bilmiyor bilse yaparmi dedim niye aç oldumu bişey istedimi elimizde görüp alıyor bunuda bilsin sen karışma büyüdüğünde birşey oldumu kizdimsa arkasından dursan der annem arkamda babam kızınca annemin yanına gidim karışma ben napacsgimi biliyorum ben öyle yapınca canım acimiormu sanıyorsun ben öyle yapıyorum yapmasin bidaha kız sustu aglior du dio bak sustu. Karışma bende babasiyim nasıl baba da kız artık korkuyor kulaklarını kapatior uykudan uyanınca birşey olunca yabancı biri gelince ofya benle kavga ediyor sonra