0 oy
1,692 göst.
Aile kategorisinde tarafından
29+2 günlük hamileyim. Vücudum cok odem topladı.  Ellerim ayaklarım yüzük cok şişti.  Burnum kocaman oldu. Vucudumda hamilelik lekeleri oluştu. Göbeğim boydan boya catlaklarla dolu.  Odem topladigim için kocaman bir karnim var. Ayakkabılarım hic gelmiyor. Zaten 40 numara giyiyordum. Simdi erkek reyonundan giyiniyorum.  

Yani esimin artik beni begenmedigini düşünüyorum. Ondan bir sey duymadım ama bana eskisi gibi yaklaşmıyor.  Yada surekli cok kilo aldin diyor. 7 aylik hamileyim 7 ayda 4 kilo aldım.  Kilomun normal olduğunu sadece cok ödem topladigimi söylüyorum anlamıyor. Normalde uzun sacli olmami ister simdi saclarun cok uzadi kestirsen mi diyor. Kurulamıyoruz hasta oluyorsun diyor. Dogumdan ne kadar sonra kilo verirsin diyor.  Ben nisanliyken zayıftım evlendikten sonra kilo aldım üstelik ustune hamile kalınca daha da kilo aldım.  

Kendimi hic kadın gibi hissetmiyorum. Cok cirkin hissediyrum. Sizce ben mi takıntı yapıyorum. 

28 Cevaplar

0 oy
(87 puan) tarafından
56 ile hamile kaldım 76 ile bitirdim bide beni düşün takıntı yapma canım bebeğin etkilenir hiçbir şey ondan önemli değil 
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
28+5 m canım 6 kilo aldım 72 oldum valla eşimden duymadım bir şey ama dese bile hiç umrumda değil ben hergün aynanın karşına gecip gobegimi seviyorum seninle her şey çok güzel kızım diye eşim bunu görünce mutlu oluyor çünkü ben takıntılı yım biraz çatlak kilo alımına vs vs ama eşim dert etmedigime sürekli yakinmadigima açıkçası çok memnun çok korkuyorum hergün yakınirsan diye diyordu. 2 tane kaybim var ben çok bekledim bebeğimi sabırla bekledim o olduğu için değişen vücuduma şuan asigim. Bana hep onun iyi olduğunu hatırlattıyor. Güzel düşün Esin le konuş güzelce bu durumun psikojikmen seni kötü hissettirdigini vs şöyle eminim anlayış gösterir.
0 oy
(782 puan) tarafından
Ben 12 haftalik hamileyim yuzum çok cirkinlesti bende oyle.hisseidyorum 76 kiloyla hamile kaldim simdiden 2 kilo.almişim bile doguma kadar 100 olmasam.iyi bende bazen diyroum esim beni begenmiyomu acaba diye ama hamilelik piskolojisinden sanirim dogum dan sonra kadinlar eskisinden daha hizli.toparladigi icin daha da guzelleşirmiş dogum yapinca gececek.kuzum insallah uzulme
0 oy
(2 puan) tarafından
Valla aynı benim eşim öküz gibi oldun diyo kendisi 52 kilo bende evlendigimde 48 kiloydum evlendim kilo almaya başladım 58 kiloyla hamile kaldım doguma kadar 10 kilo aldım 68 oldum dogurdum 65 e düştüm hala 65 im ve kilolusun diyo ama gitmiyo emzirdigim icin yemek zorundayım nasil olacak bende bilmiyorum bi hafta yemedim sütüm olmadi mama vermek zorunda kaldım anlayışsızlık bu olsa gerek
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Hepimiz aynı yollardan geçtik canım aynılarını lohusalıkta da hissettim ben geçiyor zamanla hormonlar tabi tavan yapıyor
0 oy
(138 puan) tarafından
Amam unlar geçici ve spor yapmalısın bence eşin hamileyken bile senin kendine baktığını görmeli. Spor yaparsan ve yemene dikkat edersen ödem oluşmaz geç değil dikkat et kendine. Ama bu söylediklerin senin hissettiklerin yani zihnini o yöne çekme bence yada spor yap kendinle ilgilen lekeler bende de var eşim gelmeden fondeten falan sürüyorum bazen o istiyor diye değil ben rahat ediyorum. 7 aylık olmuşsun hamile.sporuna başla bence
0 oy
tarafından
Kilolar icin yapabilecegin bisey yok hamilesin tabiki kilo alacaksin. Dogumdan bir sure sonra bebegin biraz büyüdükten sonra verirsin merak etme. Bende bebegim 7 aylikken 82 kiloydum rejimle 65 e indim. Illaki verirsin takma. Dusunmen gereken tek sey bebeginin sagligi simdilik. Sacini makyajini agdani yap ve sabret
0 oy
(164 puan) tarafından
Öncelikle eşinle bu konuyu konu sana böyle şeyler söylemesi yanlış sonuçta sen keyfinden şişmedin ayrıca hamilesin kırılgansın. Ben 20 kilo aldım doğurdum yavaş yavaş veriyorum kilo dediğin nedir yani hiiiç kendini üzdüğüne deymez 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 806 göst.
10 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 421 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy
5 cevap 402 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu