+1 oy
360 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Covid sonucu pztf npcm blmyom emzrmeyi birakmaazsan ilac veremeyiz emzrdgin icon. ilac agir dedi bende birakmcm daha 2.5 aylik dedim. Tm dediler. Kpattlar of nasil atlatcm

12 Cevaplar

0 oy
(295 puan) tarafından
2 maske ve eldivenle emzir üzerini degstir bebegini almadab gecmis olsun tez zamanda atlatrsin insallah boşver ilaclari tavsiye etmiyolar
-Reklam-
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ah cnm nasıl bulaştı temas falan mı ettin biriyle çift maske ve eldivenle emzir öyle yapıyorlardı. Belirtilerin ne. Bol c vitamini al meyve sebze sağlıklı çorbalar iç ve bol su iç
0 oy
(2,874 puan) tarafından
Eee öylece beklicen mi hiç bişey yapmıyorlar mi geçmiş olsun canım bu arada
0 oy
(307 puan) tarafından
Rabbim acil sifa versin insallah düzenli beslen canım  bol su iç c vitamini al bağışıklığını güçlü tutmaya çalış 
0 oy
tarafından
Sakin ol bende atlattım 1 ay oldu çok şükür öncelikle zaten verilen ilaçları içme ben içtim şuan yataktan kalkamıyorum o derece kotulestim bağırsaklarımda hasar bıraktı senin bebeğin varmış eğer anne sütüne geçmiyorsa parol kullan o iyi gelir az da olsa ağrını giderir korkma stres yapma panik yapma yeter 
0 oy
(704 puan) tarafından
Ilacların yan etkisi baya cokmus bosver kullanma emzir bebegini tabiki cok kücük.daha ellerini yıka maskeni tak emzirirken ben oyle yaptım. Yemene icmene dikkat edersen hızlı bi sekilde atlatırsın bol bol sıvı al ilik sulu corbalar ic kemk slu yani keciboynuzu özü kullan, bal limon zencefil zerdacalla macun yap gunde 3 kere falan ye 1 tatlı kasıgı soganlı sumak salatasi yap bol bol ye propolis kavun c vitaminleri al gecer Insallah hemen. Belirrin neydi canm ben sadece tat koku kaybı yasadım mesela
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Rabbim tez vakitte sifa versin sana
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Canim benim cok gecmis olsun insallah hemen atlatirsin
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Gecmiş olsun Allah şifa versin canım. Bebegin bir sekilde büyüyüp gider. Allah korusun sana birsey olursa bebegin hepten ortada kalır. Tamam emzirmek istersin ama önce sen saglıklı ol ki bebegine Bi ömür bak. Sende sütüm gidecek die yaparsan ilac aldıgın zamanlar sütünü sag dök. Sütün kesilmez. Düzelince tekrardan emzirmeye devam edersin
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin bol bol meyve felan ye
0 oy
(32 puan) tarafından
Çok ağır geçirmiyorsan kullanma o ilaçları bana doktorum böyle söyledi anne sütünden bebeğe geçmiyor sen illaki altını üstünü değiştirirken dokunacaksin zaten çift maske ve eldivenle bebeğini al emzir antikor üretecek vücudun bağışıklık kazanacaksın bu antikorlar süte geçecek bebek de bağışıklık edinecek 
0 oy
(7 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Merve5656 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 210 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimin annesi (9,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 344 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepzeynep (183 puan) tarafından soruldu

404,432 soru

12,115,908 cevap

36,459 kullanıcı

...