0 oy
365 göst.
Aile kategorisinde (397 puan) tarafından
Genital bölgeye hiç ağda süremedim jilet ile aldım hep ama hemen çıkıyor neyle alabilirim ağda ile alabilir miyim bilmiyorum epilatör var onunla asla yapmam acısız ağrısız çözüm yok mu bioderin duydum o nasıl bişey ya da buz yöntemi ıce terapiy tüy dökücü krem nasıl yapabilirim 

9 Cevaplar

0 oy
(9,779 puan) tarafından
Hamileysen krem.onerilmiuor cnm. Eldivenle al :)
tarafından
Kız onu nasıl yapcak hamile hamile
(397 puan) tarafından
Eldiven zor olur ya bu arada hamilelik yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tuy dokucu kremler vr
tarafından
Hamileyken tüy dökücü krem çok zararlı heleki özel bölgeye
(397 puan) tarafından
Hamilelik yok
tarafından
Kuzum hamileyim yazmamis ya bilemedim
tarafından
Ay pardon canım pardon aynen o zaman krem kullanın ama markası iyi olsun özel bölge sonuçta
0 oy
tarafından
Tüy dökücü sprey aldım canım ice terapy diye çok iyi gerçekten tavsiye ederim
tarafından
Reklamlarda görürdüm hep sprey şeklinde bir hafta önce kullandım hala pürüzsüz canım eczaneden aldım 75 TL ama trendyoldan da bulabilirsin vücudun her yerinde kullanılabilir
tarafından
Hilalimm kullandn  mı onu reklamlarda görüyorum merak ediyodum hep
tarafından
Kullandım canım bir arkadaşım tavsiye etti bana da eczanede görünce aldım bende çok iyi gerçekten
tarafından
Peki canım nekadar gider bir şişe
Ben eldiven kullanıyorum  ama bazen acil  oluyo hastaneye falan gidiyorum
tarafından
Valla canım çok az sıktım sadece genital bölgede kullandım 5 dakika kadar bekleyip temizledim çok kısa sürüyor yani bide benim tüylerim ince olduğu için çabuk etkisini gösterdi
0 oy
(682 puan) tarafından
Hamileyim ağda kullanıyorum ama karnım büyüdüğündendir kendim yapamıyorum kuaföre gidiyorum ayda  1 tertemiz oluyor hiçte acımıyor son ayımdayım 1 kere daha kuaföre giderim yeter bana zaten sende ağda kullan inan jilet hem çabuk çıkarıyor hemde karartıyor ağda mis gibi Bi kere yap alışırsın
0 oy
(122 puan) tarafından
Bence ağda yap ilkde acı çekersin sonrasında hissetmezsin bile ben 6 aydır fln ağda yapiyorum ve baya tüylerinde azalma olduğunu da gördüm sen bilirsin yinede karar senin 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Ben epilasyon yapıyorum ama hamilesen devam et jilete. Doğuma yakın istersen git kofore ağda yaptır.
0 oy
tarafından
Eldivenle alabilirsin hamile degilsen lazere gidebilirsin :) benim cok az seansim kalmisti hamile kalinca yarim birakmak zorunda kaldim suan eldivenle aliyorum aldikca zaten kıl kökleri zayifliyo nerdeyse elimle cektigimde kopacak kadar inceldi 
0 oy
(514 puan) tarafından
Valla hamile kaldigimdan beri iki uc gune bir jiletliyorum dogumdan sonra da lazere giderim sonra ohhh misss:)
0 oy
(32 puan) tarafından
Ağda yaptım tek sefer sürdüm amanin çıkarana kadar öldüm öldüm dirildim resmen tövbeledim bidaha yapmam epilator bı tık daha sevimli geliyor bana yada alışkanlıktan tüy dökücülerde aynı jilet gibi hemen çıkar en iyi çözüm epilasyon yaptırmak onuda yaptırdım acı veriyor ama yapacak bişey yok 

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 740 göst.
0 oy
0 cevap 104 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ketum (447 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 440 göst.
0 oy
14 cevap 393 göst.
29 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu

404,433 soru