0 oy
199 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (646 puan) tarafından

Kızlar pazardan levrek ve çupra aldım  fırında mi yoksa kızartma mi yapsam güzel olur ? 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Fırında yap :) suyu icinde kalir hem ev de daha az kokar

(646 puan) tarafından
Ilk defa büyük balık aldım acemiyim :)
tarafından
Alüminyum varsa evde zeytinyagi limon sos yap ustunde gezdir. Soganlari da halka halka dogra üstüne. Kapat aluminyumla üstünü.
(646 puan) tarafından
Tamam deneyecegim canim :) sagolasin
(11 puan) tarafından
Alüminyum zararlı değil şey dediniz sanırım koyduğumuz fırın kabının üstünü folyo ile kapat ama ona da zararlı diyorlar ben yağlı kağıt ile kapatıyorum, nacizane fikrim yanlış anlamayın lütfen :)
tarafından
Aluminyum folyo ayni sey zaten onu kastettim. Herkesin kendi tercihi tabi :) ben daha cabuk guzel pisiriyo diye tercih ediyrm
-Reklam-
+1 oy
(108 puan) tarafından

Firinda tabikii yumusak oluyor zeytinyagi limon sogan da koy icine guzel oluyor

(646 puan) tarafından
Balığın içine mi koyayım canm
(108 puan) tarafından
Benim yegenim yapmisti icine koymustu o canim guzelde olmustu
(646 puan) tarafından
Tamam içine biraz pul biber de katsam soğanla beraber
(108 puan) tarafından
Istersen koyabilirsin biraz canim
+1 oy
tarafından

Ben tavada severim ama firinda daha saglikli

(646 puan) tarafından
Genelde hamsi yapardım tavada ama levrek filan hic yapmadım canm
0 oy
tarafından

Aluminyum zararli gidaya geciyor. Yagli kagitta veya direk tepside yap. Yagli kagit varsa bide uzerini ort hem yumusacik olur hem kokusuz piser. Defne yapragi ve kekik de atarsan yerken de kokusu rahatsz etmez

İlgili bir soru bulunamadı

201,897 soru

5,281,915 cevap

15,602 kullanıcı

...