0 oy
563 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızla ucgun önce normal doğum yaptım elini soğuk suya koyma diyar bebeğe bi zararı olurmu yoksa bana mı zararlı ve ne zararı olabilir

11 Cevaplar

0 oy
(3,456 puan) tarafından
O ne demek oluyor
(37 puan) tarafından
Nasıl ne demek oluyo
(3,456 puan) tarafından
Yani elini soğuğa tutmak deyimini anlamadim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Soğuk su sana zararlı icmekte zararlı rahim yaralı oluyor doğumdan dolayı karnin ağrır 
(37 puan) tarafından
Bebek için bi zararı olmuyo degilmi ama
tarafından
Oluyor canim sen usutursen sutune yansır doğal olarak bebeğe geçer elden ayaktan ne kadar sıcak olursa olsun soğuk sudan uzak dur corapsiz asla gezme evin içinde kendine iyi bak yani
0 oy
(507 puan) tarafından
Canim doğum kolay bisi değil rahmin kendini toplaması için bu süre soğuk sudan soğuk havadan uzak durmam lazım canim
0 oy
tarafından
Elin degil de ayağın için demişlerdir ya çünkü ayaktan alır soğuğu insan ya ondan demişlerdir 
0 oy
(795 puan) tarafından
Canim sen usursen bebek sutunden alir hasta olur derler. lohusalik doneminde sogukta  uzak tutman gerek kendini diye  biliyorum. Elini soguk suya koyma diye  o yuzden demişlerdir 
0 oy
tarafından
Bence batıl inanç. Bana da hamileyken kırmızı ete dokunma derlerdi de inanmazdım. Hep batıl inanç bunlar. Kırmızı eti yemesi o kadar sağlıklıyken neden dokunması zarar. Soğuk suya ellemek de neden zarar versin ki hadi içsen zararı olur da ellemek de ne bilim...
0 oy
(9 puan) tarafından
Canım bu cok dogru. Bulasik falan yikarken dikkat et. Lohusayken soguk suyla pek ugrasma. Elin çekilir. Bide dişlerini fircalama yoksa soguk alir .benim dişlerim mahvoldu annemi dinlemedim fircaladim 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Doğum sonrası yapılmaması gerekenler konusunda bisi daha duydum.. 
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Bana da doğumdan sonra su içme varis olur dediler 
0 oy
(37 puan) tarafından
Soguk suya dokunmayı bilmrm ama soğuk su aman ha aman içme bana içme diyip durdular kimse ne olacagını söylemedi bir gün gizlice içtim ölüyordum sancıdan doğum sancısının yedi katı
0 oy
tarafından
Ilk kez duydum boyle bisey sebebi neymis kii

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 452 göst.
22 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 421 göst.
7 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Pervn (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 634 göst.
11 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem bolatat (261 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,111 soru

23,981,554 cevap

326,523 kullanıcı

...