Bir çogumuzz dogum hazırlıgı miğde bulantısı halsizlik ile uğraşırken. Bebek nasıl doyacak aman normal mi olsa sezeryan mı olsa ne yapsam da kolay dogsa derdine düşerken. Emzirme konusunu arka plana atıyoruz. ( mesela şekil A ben .) Bilgi vermek isteme sebebim şu ben zamanında birileri tarafından uyarılmadım. Sizi uyarayım. Bebekler anne karnında Amniyon sıvısını yutar ve işer. Bunu bilmeyen yoktur sanırım Bu refleks sebebi ile anneler devamlı emmek isteyen bebeklerini aç sanıp doktora gidiyor ve maalesef ki bir çok doktor mama yanlısı olarak mama öneriyor. (yaşadım) Arkadaşlar başta sarı bir sıvı gelecek gögüsünğzden kolostrom adı verilen bu sıvı bağışıklık sistemi için çok değerli bırakın emsin bebekleriniz devamlı emmeleri sizin kokunuza olan güvenden özlemden. Sonra 3 ila 5 gün arasında sütünüz beyaz renk alacak ve daha çok olacak. Aman dikkat edin bol bol emzirin kalanı sağın stok bile yapabilirsiniz. Birde değinmek istediğim bir başka konu var. Gaz sancıları ile emmek istemeyen bebeklere meme reddi muamelesi yapmayın ağrısı olan bir insan yemek istemez. Buda bir mamaya başlama sebebi oluyor. Sakın yanlış anlamayın mama veren annelere saygım sonsuz amabilinçsiz olmayın lütfen emzirmeye çalışın ve lütfen emzirme konusunu araştırın. Faydam olduysa ne mutlu bana. Sağlıcakla kalın
Teşekkür ederiz gayet güzel bilgiler.
1,487,739 soru
24,320,002 cevap
345,266 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın