0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanamla konustum bugun dogumdan sonra ilk annem gelecek 20 gun kalacak gidecekmis dedim o da dedi ki dogumdan 1 gun sonra temizligini isini yaparsin mizmiz degilsin sen dedi dedimki ben mizmizim sen tanimamissin dedim yok degilsin yaparsin dedi yani sey demeye getiriyo 20 gunden sonra annem gidince o gelecek 10 gunde kendi kalacak ben is yapmam sen hizmet edersin ben cocuk gormeye geliyorum demek istiyo ama bende esimde buraya onu o amacla cagirmiyoruz ben esime de soyledim gelecek kisi benim cocuguma bakmasin ben bakarim benim evimin isini yapacaksa gelsin dedim yemegimi temizligimi yapsin dedim esimde zaten sana yardimci olmak icin gelinecek dedi ama kaynanamin niyet farkli sizce acik acik soyleyim mi kaynanama geleceksen bana yardim etmeye geliyosun ha yok isini gucunu sen yaparsin diyosan gelmene gerek yok biz ankaraya gelince gorursun bebegi diyim mi?

8 Cevaplar

0 oy
(1,112 puan) tarafından
Gercekten ayni benim kaynanam bende 40 gundur annemde kaliyorum kaynanam ben gelip bakamam kayinpedirnle kayninla gelcez dedi acik acik yani misafirlige gelcekler diye annem kiyamadi bana 1 ayda o boze geliyo ama sonucta dpncek sonra onalr gelcek gece kalkamam bebek bakamam yok 9da yatiyirum gibi sacma sapan seyler soyluyor ee ozman ne demeye geliyo bunlar biz hizmet etceksek ben acik cik soyledim benden kimse bosey beklemesin ekmek peynir yer otururuz diye ve gerçekten yaparim
tarafından
Ben normalde aklima gelmedi gelse o an soylerdim valla buraya gelen bana bakmaya gelecek gerek yok diyosan gelme anne derdim de sonradan aklima geldi surekli bi imalarda bulundu zaten yok su dogum yapti kimseye ihtiyaci olmadi yok diger gelinim 1 gun sonra evini supurdu sildi bilmem ne e gelme o zaman iki uc zıbın almis zaten ikide bi onun lafini yapip duruyo sanki zorluyoruz
tarafından
Ayrica kayinpederinle kaynin ne alakaymis ya kanaman olur bise olur zaten evde rahat giymen gerekiyo ne dengesizler bu kaynanalar ya
(1,112 puan) tarafından
Siz mi israr ediyosunuz gel diye gelmesin cidden benimkiler daha ben hamile degilken soyluyolardi önümüzdeki kisi sizde gecircez soba yakamayiz artik diye yani cocuga gelmiyorlar yiyip icip yatcaklar bende o göz yok tabi yaparlarsa yerler ikizlerim var benim bütün gece agliyolar zaten tek basima yetemem illaki kacircam evden
tarafından
Gercekten anlam veremiyorum hayatimin sadece lohusa doneminde iki yardim edecek ona da simdiden laf soyluyo yok kendi isimi kendim yaparmisim e gelme o zaman yani isime yaramayip aksine basima is cikaracaksan gelme o cocuk gece uyutmayacak zaten uykusuzluk bi yandan bi yandan da buna mi hizmet edicem erken kalkip kahvaltisini mi hazirlicam yemegini mi pisircem bide diyo ki yok ben yapamam dersen gelip yaza kadar ankarada mi kalcan diyo iyi de benim bebekle ilgili sorunum yok gelenin aşını hizmetini yapmam diyorum bu da en dogal hakkim
(1,112 puan) tarafından
Acik açık diyosan ve hala geliyosa es.sek gibi yapcak yada benim gibo hic hizmet etmeyeceksin canim
tarafından
Aynen oyle hic yapamam yatar uyurum kendi yapsin ac kalmak istemiyosa
(4,958 puan) tarafından
Asıl sen laf çaksan haketmisler
-Reklam-
0 oy
tarafından
canım öyle 40 günün 40 da yanında birinin kalmasına gerek yokki. ben doğumdan sonra 3. gün ufak ufak kendi işimi görmeye başladım bide sezeryanlıyım. 5 gün kayınvalıdem gece gündüz kaldı sonra evine geçti evlerimiz çok yakın arada yapamadığım zamanlar yemek yapıp gönderdi eksik olmasın. geceleri eşim kalktı ilk beş gün babalık iznindeydi. kalkıp çocuğu verdı emzirmek için. kayınvalıdem de yatağıma kadar her şeyimi önüme getırdi, tabi hastaneden çıkar çıkmaz evde bol bol yürüdüm. beş günden sonra tamamen kendım baktım hem sadece kendın olman emin ol daha iyi ben hiç kimseye ihtiyaç duymadım, bebeğime de mis gibi baktım evimin işini de gördüm anlayacağın, normal doğumsa hele 2 güne kalkarsın. bebeğin kolik vs olmazsa bunları rahatlıkla yaparsın. 
tarafından
Annem kendisi zaten rahat etmeyip gelecek kaynanami ben zaten istemiyorum ona da esim tutturuyo gelsin 10 gun zarari olmaz yardimci olur diyo bana kalsa kimseyi istemiyorum kimsenin kalabaligini cekecek durumda olacagimi sanmiyorum zaten ilk 3 gun teyzem gelir olur biter ama gelde anlat iste annem gelse o gelmesin olmuyo anneme gelme demek olmuyo cikmazdayim sahsen
tarafından
kayınvalıdem öz anne gibi baktı bana yedırdi içirdi elimi bi işe sürdürmedi ben kalkıp yapıyordum kızardı. benım annem yok canım erken yaşta kaybettim, olsaydıda yanımda max 10 günden fazla istemezdim. yani çok iyide olsalar yalnız kafan rahat olmak istiyorsun o sebeple loğusalığım çok güzel geçti. loğusalık öyle hassas bi dönemki iyi bişey söyleseler bile alınacağını tutuyor :) taki bu sayfada ne kayınvalıde ler görüyoruz çile çektiriyorlar bu hassas dönemde
tarafından
eşinde illakı annesı nın kalmasını ister tabi
tarafından
basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah cok uzuldum gercekten ben simdi anneme yazdim gun icinde kaynanami ara birlikte gidelim istanbula falan de o zaten 1 haftadan fazla kalamaz o gider sen kalmaya devam edersin kurtar beni bu zulumden yazdim insallah annem halleder ben kotu olmadan
tarafından
aynen şimdi nede olsa eşinin annesı onunda gönlü olsun sonraki 10 gün için senden bebekli halınle hizmet beklerse o hiç olmaz öyle biriyse annenle gelmesi daha mantıklı,hiç değilse sorun olmaz
0 oy
(352 puan) tarafından
Annen o kadar gelicekse yeter de artar bile bencs hiç çağırma kaynananı gerdirme kendini bu hassas dönemde. Ben sezeryan oldum kaynanam çok kötü davrandı sadece ilk gün sekiz saat kalkma yasağı vardı hastanede o zaman yattım ondam sonra çocumu hep ben giydirdim vs eve geldik senin gibi yapamam gel sen yap dedi bi kase çorbayı düşün ben yapamam dedim öbür gün mecbur yaptım açlıktan sütüm yoktu annem köydevirüsten karantinada kaldılar yengemlere götüttürdüm kendimi  10 gün prda kaldım toparladık çok şükür 27 günlüğüm şimdi tekim evimde mis gibi düşündüğün gibi zoe olmuyor hiç başını kalabalık etme 
0 oy
(26 puan) tarafından
Canim oncelikle kendine guven benim ikinci sezeryanim oldu yapamam diye bende cok korkarken cok sukur ustesinden geldim venim kayinvalidem yok annemde calistigi icin gelemedi sag olsun gunduzleri gorumcem yanimda idi ama aksamlari hem diger  cocugun sutunu icirme altini degistirme kucugu emzrme  derken  insan herseyin ustesinden gelebiliyor  kendine guven sadece 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Niye illa birileri yanında kalır ki insanın dogum olunca bana saçma geliyor. En iyisi kimsenin gelmemesi. Ben sezeryan oldum ve daha aynı gün ayaklandım evime gelince de cocuguma da baktım işimi de yemegimi de yaptım. 
0 oy
tarafından
Biz kaynanamla birlikteydik onun için otomatik olarak yanımdaydı ama her işimi kendim yaptım cuma doğum yaptım Cmt kaynanam ev işi görüyordu ona yardım ettim misafir gelirdi onlara hizmet ederdim bir sorunum yoktu şükür 2.nde kimseyi düşünmüyorum 
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Deme bence daha doğdu da annen kaldı gitti de o geldi de..

Kalp kırıcı olur ..ayaklanır iyi olursun demiş kötü bişey dememiş zaten
0 oy
(320 puan) tarafından
Ben esima direk söyledim anan gelmicek Esra Erol müge anlı izlemuebmi geliyor hayırdır bana yük olacak değil yardım edecek olan gelecek yani benim annem gelirse iyi olur gelemzse sende gece gündüz uyumuycaksin benim gibi bakacaz tek başıma yapmadım bu çocuğu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 123 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 227 göst.
21 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lady18 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 765 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.

413,578 soru

12,450,373 cevap

46,289 kullanıcı

Kategoriler

...