+1 oy
651 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (9,652 puan) tarafından

Biz kadınlar sürekli hediye supriz bekliyoruz ama biz ne kadar yapıyoruz?¿ benim eşim normalde ise doğru düzgün gitmiyordu hamdolsun allah devamını getirsin inşallah 1 haftadır düzenli ise gidiyor ve bu beni gerçekten mutlu ediyo bunu göstermek adına aslinda sadece içimden geldiği için eşime ciceksepetinden su çikolata kaplı meyveler falan oluyor ya onlardan sipariş ettim iş yerine gidicek daha eline ulaşmadı ve bunu yapmak onun mutlu olucağını düşünmek beni inanılmaz mutlu etti.. bu benim daha yeni aklıma geliyor. Belki sizlerede fikir olur sizde yaparsınız diye paylaşmak istedim. Sadece bizim değil herkesin sebepsiz mutluluğa sebepsiz sürprizlere ihtiyacı var belki bir arkadaşınıza aileden birilerine eşinize bu şekilde bir supriz yapabilirsiniz bu gerçekten sizide çok mutlu edecektir.. bizim çokta mükemmel bir evliliğimiz yok hatta sorunların mutluluktan çok olduğu bir evliliğimiz var ama hep beklemekle çözüme ulaşmıyor bazı şeyler. Düşünsenize herkesin yanında eşinizin size değer verdiğini görmek herkesin görmesi çok mutluluk verici olmalı..  inşallah bir gün eşimde benim için birşeyler yapar evleneli 4 yıl oldu bir gül almisligi olmayan bir adam için yaptığım ufak şey sizede fikir olsun istedim. 

6 Cevaplar

0 oy
(135 puan) tarafından

ay canim.ne guzel yapmissin insallah duzelir camim insallah bende hep esime supriz yaparim o az yapar hatta hic yapmazdi soyleye soyleye yapmaya basladi napalim erkekler oyle:)

(9,652 puan) tarafından
Biz aslına baya odun bir çiftiz canım ne o bana ne ben ona öyle supriz falan yapmazdık bi 50 yıllık evli nine dede modunda takiliyoduk öyle bi içimden geldi ve yapınca kendimde çok mutlu oldum belki uygulamak isteyen olur diye paylaşmak istedim :)
-Reklam-
0 oy
(643 puan) tarafından

Canim cok iyi yapmissin insallah insallah cok mutlu olursunuz sonuc ne oldu peki merak ettim :))

(9,652 puan) tarafından
Bende merak içindeyim açıkçası ilkkez böyle bisi yaptım:)baka lim ne zaman ulaşıcak eline bide ise gidiyo gidiyo o gün gitmezse kötü olur :)
(643 puan) tarafından
Çok büyük şanssızlık olur insallh öyle birsey olmaz
0 oy
(132 puan) tarafından

Biz evlendigimizden beri ben tek özel günü bile kaćırmadım hep süpriz yaptım eşime 3 yıl boyunca doğum günü evlilik yıl dönümü  dogum gunü sevgililer günü babalar günü hep güzel yemekler yapar pasta alır hediye alırdım o bana hiç bişey mutluluktan 4 köşe olurdu ben onun mutluluguyla mutlu olurdum  ama ondan bişey görmeyin benimde ićin de heves kalmadı günleri bile hatırlamıyorum bazen  en Son 4 . Evlilik yıldönümü  bi pasta kendim pasta yaptım o evlenmeden öncede o bana çok ilgiliydi evlendik adam 360 derece döndü 

(9,652 puan) tarafından
Bizde ne ben ne esim ikimizinde bisi yaptığı yoktu ama sürekli verince de hep bekliyor insan bende kendimden çok fedakarlık ettim eşim için ama bi süre sonrasında daha fazlasını bekledi yada yetmedi beğenmedi..  benim eşim aşırı kıskanç ve hep o yeterki iyi olsun kıskanmasın diye hep kısıtladı beni bende hep he dedim şuanda alıştım bu duruma tabi değişmedi eşim ama ben alıştım.. bide böylesini deniyim kendini özel hissetsin belki ne kadar sevildiğini anlar inşallah..
(132 puan) tarafından
İnşaallah  canım artık benim için  kocamin bana verebileceği  en değerli şey saygı  artık bi beklentim yok önceden çok üzülüyodum ama şimdi hiç umrumda deyil hı bazen istiyorum ama eskisi gibi umutlu deyilim bikere hiç unutmuyorum hamileyim oğluma sevgililer günü herkese çiçek geliyo bende bi umut bekliyorum  işyerinde belki banada bişey gelir akşam oldu eve gittim  oturmuş yemek yiyo hiç bişey demedim ama bütün gece ağladım hiç uyuyamamışrtım  rabbim hepimizin yuvasına huzur versin ağız tadıyla geçimler versin eşlerimize merhamet versin bizlere sahip çiksinlar korusun lar başka bişey istemem
(9,652 puan) tarafından
Insan sanırım zamanla alışıyor biz sevgililik dönemi falan 12 yıldır birlikteyiz hiç bir zaman sevgililer günüdür anneler günüdür hiç bir özel günü kutlamadık bekledik ilk zamanlar ama sonrasında alıştım tek doğum günü işte onuda bi pasta falan okadar.. Şuanda benimde tek dileğim huzur eşim ise gitmiyordu çok uzuluyodum bir haftadır gidiyo o bile bana çok huzur verdi inşallah ta devam eder bu şekilde.. motivasyon olsun diye de böyle bisi yaptım :)
(132 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım  basen eş olarak bizim onlara Moral vermemiz gerek  destek olmamız
(9,652 puan) tarafından
Bugün tüm supriz çöpe gitti ki canım aradılar çiçek sepetinden tam adres neydi diye teslim alıcak kişinin numarasını da yazmıştık eşim adresi verdi ne bana çiçek mi sipariş ettin dedi tüm supriz çöp oldu :/
(132 puan) tarafından
Aaa canım benim çok üzüldüm  ama bence eşin yinede mutlu olmuştur düşünceden dolayı
(9,652 puan) tarafından
Bilmiyorum valla az önce ar adi gene afra tafra.. Yok yani kırk yılın başı bi supriz yapıyım dedim ama olamadı:/  gelmemiş bide sanırım kargo :/
(132 puan) tarafından
Üzme kendini canım  yine yaparsın
(9,652 puan) tarafından
Şuanda amann o yapsın supriz bana demek geliyor sadece içimden:)
(132 puan) tarafından
Anlıyorum seni takma kafana yada aksam için süpriz hazırla sevdiği yemekleri yap  tatlı al yada kendin yap şaşırsın
0 oy
tarafından
Bizdeki odun da benim:)) eşim sürekli sürpriz yapar tartışmis olsak bile özel günleri atlamaz şiirler yazar veya okur içinden geldikçe. Ben sadece özel günleri atlamam bir de her an sevdiğimi hissettiririm ama bir şeyler yapmak tabii fena olmaz canım :) 
(9,652 puan) tarafından
:)) ne güzel değerimizi bilsinlerde yeter valla sen yine yapiyomusun bisiler..
tarafından
:) aynen canım yapmaya çalışıyorum da eşim daha romantik bana biraz çocukça da geliyor galiba ondan yapmıyorum pek... ben mantıklıyimdir eşim çok duygusaldır bir de aramızda 11 yaş var ama bizdeki çocuk o ;) aynen birbirimizin kıymetini bilelim yeter
(9,652 puan) tarafından
Sanırım bende senin gibiyim canım banada çocukça geliyo normalde çok çocuk ruhlu biri olabilirim ama şu supriz meselelerinde falan baya ici gecmisim :) ne güzel valla eşinin kıymetini bilip bunu göstermesi de ayrı bir hazdır..  rabbim inşallah banada yaşatır o duyguları..  :)
tarafından
Amin canım inşallah allah herkese yaşatsın bu duyguları. Bizim ikinci evliliklerimiz benim 12 yaşında bir oğlum var eşimin önceki evliliğinden çocuğu yok şimdi ortak bir bebek bekliyoruz.oglum da bizimle zaten ve oğlumun öz babasiymis gibi sever ilgilenir bir an düşünmez onun için ölür oğlum da babacım der dibinden ayrılmaz. Benim zaten kıymetlim başımın tacıdır o... biz sanırım ikinci evlilik olduğundan ve çok cektigimizden birbirimizin kıymetini biliyoruz allah bozmasın... Allah herkese mutluluk nasip etsin canım tabii sana da ;)
(9,652 puan) tarafından
Ne güzel masall ah canım allah bozmasin allah hep arttirsin bu saygıyı sevgiyi masall ah:) allah tüm herkese huzur versin insallah
0 oy
(47 puan) tarafından

Canım nasıl siparis ettin instegramdan mi yoksa uygulamayı mi indirdin

(9,652 puan) tarafından
Çiçek sepeti var ya canım ondan sipariş verdim ama bu sabah aradılar eşim çıkmadan eşimi adres neydi çiçeğiniz var diye tüm supriz mahvoldu anlicagi :/
0 oy
(127 puan) tarafından

Işe gitmiyosa nasıl geciniyorsunuz

(127 puan) tarafından
Insanın hevesini de kursağında bırakırlar
tarafından
Ayy canım çok üzüldüm şu an yaa ne guzel fikrin vardi mahvetmisler niye erken goturmemisler ki
(9,652 puan) tarafından
Bide kargocu eşimin adı onur teslim alan adı olarak obur yazmış valla kismetsizligin böylesi..  zincirleme sürprizin içine edildi..
tarafından
Kıyamam olsun üzülme canım niyetin halis sonucta
(9,652 puan) tarafından
Niyetimi eşimde göreydi iyiydi :/ nabalim canım kısmet değilmiş üzüldüm falan ama nabalim yapicak bisi yok her yaşanan bize birer ders sonuçta..

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 300 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (670 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,616 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nihanimmm (7,402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 411 göst.
19 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 447 göst.
2 Ocak 2021 Aile kategorisinde Sarikizzz (159 puan) tarafından soruldu

377,216 soru

11,288,810 cevap

34,696 kullanıcı

...