Annemle kavgaliyiz bazı sebepten ötürü kızlar bazı şeyler gördün sogdum özel yani her neyse bize para getiriyor duruyordu benim elim de durursa harcarım diye dün eşim gece gitti eşimi nerde izlemiş napmış bilmiyorum kapı çaldı taaak tak diye ama nasıl vuruyor dedim eşim bisi unuttu kesin delikten bakayım dedim annem bikere böyle ağır kavga ettik eve bıçak almış gelmiş dün korktum açmadım eşimi aradim hemen böyle böyle dedim kizimi yeni yatırdım zaten ışıkları kapattım kız uyansa ağlayacak kapıyı kapat yattığı odanın neyse zile basıyor bi yandan vuruyor korkuyorum birde eşim polisi ara haneye tecavüz gibi dedi açma dedi ac binayı ayağı kadirirm dedi açmadım sonra paramı ver ******** dedi eşimde ben evdeyken niye gelmiyor yolumu beklemiş dedi ben gottrm evden gitsin dedii neyse kapının kilidi taktım uzattım gitti sonra babam aradı VELININ YA.........A ÇOK MU TATLI O KARIYI EVE ALMIYORSUN DEDİ.... TİSKİNDİM
Ne Desem ki Çok Açık Olmadı mı
Beynim yandı anlayana kadar.
Ama annenle aranız kötüyse neden sana para verip duruyor. Sonra geri istemiş tuhaf.
Ben ne dmek istedigini anlamadim desem
1,488,946 soru
24,337,350 cevap
345,912 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın