0 oy
423 göst.
Aile kategorisinde (1,262 puan) tarafından

<3 hergün bebeklerimi uyumadan önce banyo yaptırırım mutlaka ve üzerilerini sabah akşam değişirim kendimde günlük çamaşır değiştirip makina çalıştırıyorum günlük süt akıyor bebek kusuyor malum ne zaman düzene girecek bu döngü :woot: makina ağlıyacak artık yeter diye 

12 Cevaplar

+1 oy
(1,340 puan) tarafından
Yazın hergün banyo yaptırıp üzerini değiştiriyordum ama havalar soğudu baya şimdi haftada 2 yıkıyorum bebeği ve uzeri kirlenmesse 2 güne bir değiştiriyorum kendim de aynı eğer üzerim kirlenmesse 2 güne bir değiştiriyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kirlenme durumuna göre değişiyor ikimizinkide
0 oy
(12,045 puan) tarafından
Bebeginki nerdeyse hergun degisiyor ama benimki degismiyor. Mainayida hergun calistirmiyorum. Bieiktiriyorum
0 oy
(582 puan) tarafından

6 yaşında ve 3 yaşında kızım var hergun duşa sokarim  sabah akşam kıyafet mutlaka değişir.

Bende aynı şekilde :ermm:

0 oy
(6,292 puan) tarafından
Oglanin ustunu hergun bi deistirsem yine iy dokuyor batiriyor bi sekilde bazen 1 bazen 2 defa deistiriyorum gun icerisinde kendimde sabah kalktim mi mutlaka deistiririm 
0 oy
(11,043 puan) tarafından
Kızım ve oğlu mu zevkime göre değiştiririm çok heves ediyorum farklı giydirmeye pasaklı sevmem 

Ben hergun değişmem cnm kirlilik durumuma bakar 
0 oy
(302 puan) tarafından
hergün degiştiriyorum krlenmeye göre 2 3kere bile degişiyor kızımınki gece yatarke mutlaka gecelik giydiriyorum kendimde öleyim yatarke pijama sabah kıyafetimi giyerim eger terlerdiysem yada kokulu bi iş yaptıysam bidaha degiştirirm hergün 2 3 kere calışır eşimde aynı şekilde 2 3 kere degiştirdigi bile olur ütüsüz giymez camasır demeyin bana bıktım artık
0 oy
tarafından
Bugün çocuğu üstğnğ 3defa değiştirdim ıslattı kirletti vs ama iki üç gün aynı üstü giydiği de olur temizse çıkarmam kendim her gün iç çamaşırı değiştiririm ama eşofman vs değiştirmem duştan duşa çıkarırım günaşırı
0 oy
(13,431 puan) tarafından
Bı giydiğimizi ertesi gün giymeyiz oğlumu uyuturken pijamalarını giydiririm 1 haftalıktab itibaren böyledir düzeni canım 
(2,267 puan) tarafından

Hergün değiştiririm ben günde 2 kere bazen oğlumunkinide günlük değiştiririm bebeğiminki kusmasına göre değişiyo 2 3 4 gidiyo böyle benim makina da isyanlarda :)

0 oy
(285 puan) tarafından
Akşam pijama giyer uyuyoruz sabh kalktgmzda günlük kıyafet giyilir ikimizde 
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Akşam mutlaka kendi üstümü degişir im kızımda bazen iki bazen 3 kez degişiyor um 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 261 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 53 göst.
1 Ekim 2023 Moda kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 997 göst.
21 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,572 soru

12,090,823 cevap