0 oy
1,174 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Es postu gormustum. Onlar calisiyorda bizler calismiyor muyuz? 

:D 

48 Cevaplar

0 oy
(483 puan) tarafından
Laboratuar isim kan aliyom sonclara bakiyotm
tarafından
Ayyy kiz valla cesaret sizin iş..
(483 puan) tarafından
Hwp saglikvi olmak  isterdim guzwl meesle ama zor
tarafından
Sinavi falan yokmu? Gecemez misin canim
Ben kan falan cok korkarim
-Reklam-
0 oy
(201 puan) tarafından

Acil Tıp teknisyeniyim. Özelde çalışıyordum ama iki yıl önce ev hanımlığına atandım :) Bazen işimi çalışmayı  özlemiyor değilim 

tarafından
Cocuk mu var canim? Buyudugunde donersin insallah tekrardan ne guzel meslegin var birakma
(201 puan) tarafından
Bir kızım var ve hamileyim şimdi. Bende çok istiyorum dönmeyi çalışmayı çok özledim ve mesleğimi çok seviyorum ama eşim pek yanaşmıyor. Çocuklar büyüsün tayinimiz çıkınca başka şehirde çalışırım inşallah diyorum senin işin var zaten çocuklarına bakıyorsun zaten diyor :))
tarafından
Valla cok guzel gecistiriliyoruz o konuda :) sen cocugumuza bak ben baska birsey istemem.
Bizde iyi olsun guvenli yerde buyusun isterizde bosuna mi okuduk canim. Bir yerden sonra insanin isine geliyor ne yalan soyleyim ben suan evde cocuklarimla coook mutluyum :D
Allah bagislasin digerinide saglicakla kucagina al canim
(201 puan) tarafından
Aynen bide ihtiyacımız yok çok şükür. Çocuklarına başkaları niye baksın gibi şeyler ama olsun çocuklarımı kendim büyüttüğüm için de mutluyum.
 Allah razı olsun canım
tarafından
Aynen canim su devirde guven zor artik.
0 oy
(103 puan) tarafından
Lise bitti çocuk gelişim mezunuyum sonra okumadım açıktan bitirmeyi düşünüyorum da çocuk doğunca Zor olur heralde 
tarafından
Bence zorlugunu dusunme. Cok guzel bir meslek cogu yerde is imkani var liseden ziyade universite mezunu önü daha acik.
Saglicakla al kucagina bebisi de canim
(103 puan) tarafından
Aminnn inşallah:) eşim de bana bu konuda oku diyo o da arkamda bide benim elimdeki imkanları sa kaybettim.benim zamanımda kazanılan puan 2 yıl kullanılıyordu ama ben kaçırdım balayindaydik tarihi blmiyodum derken gitti işte şimdi tekrar bu sene giricem sınava bakalım:)
0 oy
(28 puan) tarafından

Laboratuvar teknikeriyim ama şimdilik ev hanimligi yapıyorum. <3

tarafından
Allah kolaylik versin canim
(28 puan) tarafından
Saol canim Allah razı olsun :)
0 oy
(1,007 puan) tarafından

magaza muduruydum fakat esim calismami istemedigi icin evlendikden sonra isi biraktim:(

tarafından
Sen boyle mutluysan hic asma yuzunu canim ama calisma istegin varsa da ikna et derim
(436 puan) tarafından
Zor geliyor mu bende kurumsal bı sirketteydim.kendi isim kendi maaşımdi şimdi çalışmıyorum alisamiyorum zorlanıyorum istediğimi istediğim zaman kendi paramla alırdım güzel gunlerdi
tarafından
Canim yine almalisin esinin kazanci senin sonucta
(1,007 puan) tarafından
ilk baslarda cok zor geliyodu ama simdi esim maasin aldigi gibi bana veriyor sadece ihtiyaci kadarini aliyor o yuzden zorlanmiyorm ama kendi parani kazanmak gibisi yok bence
0 oy
tarafından
Koskoca ev hanimiyim amma maaş almıyorum ☺
tarafından
Bence almalisinn :)
tarafından
Veren yok bacim 2 yildir
0 oy
(502 puan) tarafından
Ben sosyal hizmet uzmaniyim. Calisiyordum sosyal hizmet merkezinde ilcede sozlesmeli olarak birakmak zorunda kaldim
(502 puan) tarafından
Yol cok zorluyordu canim ilce cok yakın değildi hergun merkeze git gel cok zordu. Hem de gun icinde mesai saatlerinde zaten koylere incelemeye gidiyorduk. Sabahtan aksama kadar surekli bi yolculuk halindeydik
tarafından
Anladim canim, bolumunden dolayi su siginma evleri icin gorevliler oluyor ya onu denedin mi kpss ile ataniliyordu ona da en azindan yerin belli olurdu
(502 puan) tarafından
Ay kpss denedim canim ama olmadj bu sene hem hamileyim hem de 1 yasinda bebeğim var. Seneye inşallah gircem yine
tarafından
Allah bagislasin canim sen isi bosver bol bol dinlen ikinci de dogunca su gunlerini cok ararsin dinlenmeye firsat kalmiyor. Saglicakla al bebisini kucagina canim
(502 puan) tarafından
Allah razi olsun kuzum tesekkur ederim❤️❤️
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Öğretmen,hemşire,ana,bir kaç ay sonra da doula yani doğum kocu
tarafından
Yok yok diyorsunnn :D ne guzel canim
(6,200 puan) tarafından
Hep boşluktan oluyo bunlar :D
tarafından
Neyden oluyor bilmem ama ne istiyorsan bir cocuk varken yap canim ikinci olunca isler zorlaşıyor vakit bulamiyorsun :)
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bankacılık okudum derslerim kaldı babam vefat edince bı daha gidemedim artık öyle kaldı markette çalıştim 3 yıl kızım olunca mecbur işi bıraktım annelik yapıyorum :)
tarafından
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsunn.
Kizinida Allah bagislasin canim :)
(2,336 puan) tarafından
Çok sağol canım benim
0 oy
(3,676 puan) tarafından

Yeri gelince temizlikci

Yeri, gelince ascı

Yeri gelince anne  daha da sayıyı mi cok calıs kanım yahuu:D

tarafından
Helal olsunnn sana :D
0 oy
tarafından
Ucret 0 essek gibi calioomm valla evde :-D
tarafından
Kiz niye almiyorsunuz alinn :D
tarafından
Devlet bize bahmiyii :-D
tarafından
Bakmali bakmali valla ben oyle alıştırdım:D her gun almasam da faizli faizli alirim harcasamdaa harcamasamda param yok derim :D
0 oy
tarafından
Sertifika li ev hanımiyim ANAYİM ANNNAA
tarafından
:D guzel anaa
0 oy
tarafından
Şuan evdeyim malesef . normalde peyzaj teknikeri idim
tarafından
Tez vakit donersin isine insallah canim
0 oy
tarafından
Grafik tasarımcıyım reklam üzerine olan işyerinde çalışıyordum çocuktan sonra çalışmak hak getire :) bi de gurbetteyim çocuğumu bırakabileceğim kimse yok maalesef yoksa tekrar çalışmayı çok istiyorum 
tarafından
Canim evden calisamaz misin? Bilgisayarda programin yok mu, tasarimini yapip mail uzerinden atsan.
Moda tasarimcisiyim bende, kendi alanimda bulana kadar küçük küçük tabela tasarimi falan yapmistim bi grafikerci yakinima
tarafından
Bunun için çevrem yok il değişikliği olunca iş olanaklarım gitti çoğunluk corel draw ve ps kullanıyordum. eşim kendi çevresinden biraz araştırdı fakat olumsuz oldu maalesef öyle bir iş bulabilmem için çevre gerekiyor ama gurbetteyiz.. internet ilanlarına da güven olmaz dolandırıcı çok fazla
tarafından
Cok haklisin.. Keske farkli zamanlarda tanismis olsaydik cok yardimci olmak isterdim.
Hakkinda hayirlisi olsun.
tarafından
Amin canım sağol :)
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Normalde aile danışmanıydım ama artık eşimin izniyle ev hanımı oğlumun bakıcısıyım
tarafından
Allah canlarini sag etsin de gercekten bir cocuk kolay buyumuyor rabbim hic birimizi evlatlarimizla sinamasin canim Allah bagislasin
(5,332 puan) tarafından
Amin kuzum amin
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Okuyorum hala canım :) 
tarafından
Yolun basindayim daha desene canim :)
(2,589 puan) tarafından
Öylemi derler jdjsjjd aynrn
0 oy
tarafından
Normalde çocuk gelişimi okudum lisede..meslek.olarak hep anaokuljnda öğretmenlik yaptım...ama simdik ev hanımıyım..24 saat mesai..
tarafından
Oooo o mesai bitmez :)
0 oy
(25 puan) tarafından
Bu aralar kendimi öğretmen gibi hissediyorum 

Hatta tahta falan aldım bildiğiniz bağıra çağıra ders anlatıyorum ela ların laleleri içinde hapsoldum ayriyeten hamileyim 2020 bana hiçiyi gelmedi 
tarafından
Şu meşhur  eba tv konusu mu :D Alllaaahhh kolaylik versiiin
0 oy
(5,568 puan) tarafından

Evde 24 saat maaş siz sigortasız çalışıyorum :D tatil hakkım da yok 

tarafından
Tatil ne arar bizlerde :D isleri bitiriyorum yarin hiiic birsey yapmicam diye ertesi gun illaa bir sey cikiyor
(5,568 puan) tarafından
Mesela ben dün bütün evi temizledim bugün bi iş yapmadım ama baya misafir geldi ve yarına bi ton iş beni bekliyo
0 oy
(325 puan) tarafından
suan işsizim canim 10 gun sonra basliyorum işee :Dd
tarafından
Allah kolaylik versin canimm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 299 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 295 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Selimin annesi (9,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 505 göst.
29 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mucizeannesi (1,059 puan) tarafından soruldu

405,624 soru

12,153,259 cevap

36,576 kullanıcı

...