0 oy
600 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Bugün pazar ve hiçbi  yere gitmedim eşimle gün boyu evdeydik şabah kalktiğımızdan beri ya geyiriyor bilerek sesli sesli yada hort hort burun çekip duruyor sınır oldum bi daha yapsın kavga çıkcak evde en iyisi buraya yazım kafam rahatlasın zaten hamileyim herşeyden nem kapıyorum tiksindim iyice yakınlaşma isteğim kalmadı

12 Cevaplar

+1 oy
(4,857 puan) tarafından
Geğirme işinden bende tiksiniyorum da Allah'tan esimin öyle huyları yok 
tarafından
Ayyy bende bugün için dışıma çıktı bi daha yapmasini bekliyorum direk  soylicem artık canımız sıkılmasın diye susuyorum sadece cani sıkılan taraf benim
(4,857 puan) tarafından
Zaten hiç hoş birşey değil kendiliğinden geliyorsa tamam birşey demem ama bile bile cikartiyors hiiic hoş değil
-Reklam-
+1 oy
(20,286 puan) tarafından
Allah Allah hamilesindir diye oluyo böyle kavga etme güzelce söylesene
tarafından
Güzelce söyledim bi kaç kere öyle cabuk unutuluyor
+1 oy
tarafından
Canım bunlar için huzursuzluk çıkarma bence
+1 oy
(122 puan) tarafından

Adam evde gegirmesinmi osurmasinmi sumkurmesinmi hamilesin diye batmıştır ben odaya kendimi kapatmıştım kimse giremiyodu  herkesten tiksiniyodum . Hamileliktendir bide evdesiniz ya kafanı dağıtacak güzel seylere odaklan evde oyun varsa oyun oynayın tavla kağıt filan  utandırma eşini bunaltma bu xamnalarin geçer üzülürsün yazık da :)) sıkma canını 

tarafından
Ahahha saol  :-)
0 oy
tarafından
Evde bunalmişsıniz birbirinize sarmayın canım.
tarafından
Sürekli olmuyor bu durum bugün böyle yapınca **** oldum
tarafından
Her zaman olmuyorsa uyar ve sıkıntı yapma kendine
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Söylesen keske 

Ben hemen söylüyorum rahatsızlığını belirt kavga etmeden 

Güzelce uyar 

Hamileyken daha çok hassas oluyoruz haklısın 
tarafından
Malesef çok hassas oluyor insan
0 oy
tarafından
Kavga etme canım belli ki canın sıkılmış hormonlar tavan yapmış vee eşin gözüne görünmüş:) olabilir bizdede oluyordu biraz yanlız kal telefonla oyalan
tarafından
Bende buraya yazdım onla uğraşmayım diye ama rahatszi olduğumu belli ettim
tarafından
İyi yapmışsın canım
0 oy
tarafından
Kız bacım benim adam evde bile yok pazar falan yok yani hep iş hep iş  boşveeeer yaptıklarından  da rahatsız olduğunu söyle yapmaz umarım
tarafından
Biraz rahatsız olduğumu belli ettim yapmıyor jsjshshs
0 oy
tarafından
E kocandir geyirir de osorrda adam evinde yaomayacakta nerde yapacak .. sen bunkamissin eşine çatma aranız açılmasın boş yere 
tarafından
Onlarında bi adabı var canım
tarafından
Orası öyle ama eşler anlamıyor benim eşimde böyle güzelce uyarıyorum  kavga etme bu tür şeyler icin
0 oy
(18,596 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
tarafından
Saol canım
0 oy
(7 puan) tarafından
Haha tam simdi bununla ilgili yazicaktim. Daha az once gegirdi. Ya dedim ben yapiyor muyum boyle seyler. Nefesine bile sinir oluyorum su an. Farkimiz ben.hamile de degilim
tarafından
Hamile olmasamda gıcık olurum babam böyle yapardi işte burnunu çekerdi afedersin gaz çıkarırdı annem dururudu dururdu bazen düşünüyorum da siz erkeklerim sevilecek bi yani yok derdi bazen kadın ne kadar haklı konuşuyor muş diyorum hahahhahaha
(7 puan) tarafından
Gercekten oyle. Benim abim falan yapardi bizi sinir etmek icin. O zaman da diyordum seninle evlenecek kiz yandi diye..simdi benimki yapiyor
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Seni çıkarıp gezdirseydi böyle konuşmazdın hamilesin hassassın ama evlilik bu sevgiliyken süslenip parfümler sıkılıp elbiseler utulenip derli toplu iki saat gidip cafede restorantta yemek yiyip mic mic öpüşüp eve geldikten hemen sonra masaj atıp şimdiden seni çok özledim demek gibi değil evlilik iyi günde kötü günde her koşulda yan yana olmaktır birbirinin kahrını nazını çekmektir dövmemiş aldatmamış kötü söz etmemiş şimdi kalkıp kavga edersen can sıkıntısından bide adamda bıkmış olmaktan edersin anlamıyorum evlenirken evlilikten beklentiniz be gerçekten merak ediyorum bulutların üzerinde uçmak falan mı sandın yada izlediğin diziler gibi bi beklenti içerisinde misin

Mutluluğun sırrı beklentin kadar mutlu olursun
(3,036 puan) tarafından
Ya evliliği ne kadar basitlestirmissiniz evlilikten beklentiler geğirmek gaz çıkarmak burun karıştırmak değil saygı bekler insan hoşlanmadığı şeyleri yapmamasını bekler
tarafından
Bunları senden öğrenecek değilim uzun uzun yazmana gerek yok ben 6 sene onun için neler yaşadım şimdi senin gibi dengesizlere uzun uzun yazarak vaktimi harcamıcam başlıktada belirttim kafa dağıtmak için yazıyorum diye demi şimdi öyle yapıyor diye boşanmaya gidecek değilim hoşuna gitmiyorsa gelmezsin postuma beklediğimiz sadece saygı haddinizi aşmayın
(1,270 puan) tarafından
Ben gayet saygı çerçevesinde cevap yazdım terbiyesiz olan sizsiniz adamın neden sizi takmadığıda belli zaten adamın senin gibi bi edepsizin yanında durması bile tesadüf falan olmalı sen onu böyle özelini buralara yazacak kadar düşürürsen oda seni gegirmeyi sumkurmeyi yapacak kadar takmaz hadi işine bidaha cevap yazma
tarafından
düzenlendi
Hayırdır sana burda kemik mi çıktı da koşup geliyorsun insan tanımadığı insanlarla daha rahat dertleşir burasıda öyle bi platform anlatabildimmi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 200 göst.
+2 oy
29 cevap 654 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde leylanehir (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 596 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yasmin26 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 498 göst.
31 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu