0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Geçinmek zor malum çocuğa kıyafet lazım ayakkabı lazım fiyatlarını aldı başını gidiyor nasıl idare ediyonus ucuz mu aliyonuz

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla nerde ucuz var onu aliyorum ne yalan soyliyim annemler alir bazen 
-Reklam-
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Kıyafetlerimi temiz ve sağlam kullanırım nerdeyse dolabımda en aşağı 10senelik elbise kıyafet var ama eşim sağolsun uygun bişey görünce de alır hemen en son bı kaç ay önce 3tane alt üst takım elbise aldı bebeğime de indirim takip ederim yada uygun mağaza lardan alırım ama bn geçen sene bu seneyi düşünerek baya kışlık alıp koymuştum şimdi çıkardım miss gibi giysin şimdi fiyatına baktım da vuhuu dedim 80tl olmuş normal bir ceket bile

Bu sene kendime kaban mi alsam yoksa yüz dönümlük arazi mi çok kararsızım:))))))
0 oy
(702 puan) tarafından
Kendime almiyorum

Ogluma 2 ayda 1
0 oy
(285 puan) tarafından
Valla lazım oldukça alıyorum kızımınkini de biraz ben alıyorum biraz annem biraz konu komşu veriyor işte öyle geçinip gidiyoruz 
0 oy
(18,583 puan) tarafından
Ben almıom pek 

KayınValidem annem saolsun haftada 1 alıolar abartısız 
0 oy
(590 puan) tarafından
Kis gunu yazliklari aliyorum yaz gunu kisliklari aliyorum iki kere almis oluyorum kendime cok nadir  genelde kizima aliyorum kendime diye cikip
0 oy
tarafından
Oğluma ihtiyacm olduğu sürece alırım kendime de ne zaman çıksam illa bir parça olsa bile alırım
0 oy
(28 puan) tarafından
Valla canim indirimleri takip etmeye çalışıyorum. Ve oğlum 17 aylik 17 aydir kendime kiyafet almadim. Hep oğluma alıyorum inan ki.
0 oy
(20,282 puan) tarafından

• Çok sıklıkla :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 227 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 509 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
67 cevap 1,122 göst.
2 Nisan 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 308 göst.
20 Mart 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Biskivili14 (58 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,217 cevap

36,598 kullanıcı

...