0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasil geçirdiniz kizlar. Hastaneye mi yattınız yoksa evde karantinaya mi alındınız.  Bebeginiz etkilenmis mi. Yada son zamanlara yaklaşanlar.  Dogumu öne çektiler mi. Lütfen biraz bilgi verin.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın canım 
tarafından
Kız dur daha yeni paylaşımı ne yukarı çıkması kizzzz
tarafından
Sus kız :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir bilgim yok bilen çıkar inşallah 
0 oy
(321 puan) tarafından
Ben geçirdim canım 32 haftalıkken baya zordu Allahım kimseye vermesin ilaç kullanamiyorsun parol sadece evde karantinaya almışlardı beni belirti verdiği günün ertesi günü nefesim kesildi tikandim mecbur acil goturduler hava serum taktılar evimiz kalabalık alt üst oturuyoruz aile apartmani dedemiz ağır geçirdi çok severdim kendisini kaybettik onu bilmiuorum onun uzunyusuyle mi 37 de doğum yaptım agrimla
tarafından
Başın sağolsun geçmiş olsun. Nefesin tıklandığında 112 yi mi aradın. Birde 14 gun boyunca hastanede mi kaldın. Bende 36 +4 günlük hamileyim. Bebegimin suyuda sınırda eger pozitif çıkarsa nasıl yaparlar sence ya
(321 puan) tarafından
Allah razı olsun canım eşim evdeydi direk hastaneye gittik ben yolda bayılmışım açtığımda hastanedeydim o gece müşade altindaydim sabah çıktım evde karantinadaydim eğer devletse riske atmaz gibi geliyor sezeryan yapar bence çünkü duyduğuma göre genelde koronali olanları spinal anesteziyle sezeryan yapiyolamis
tarafından
Inşaallah negatiftir.  Rabbim hayırlısını nasip etsin
(321 puan) tarafından
İnşallah kuzum rabbim hamileleri iki kat korusun inşallah
0 oy
(29 puan) tarafından
20+3 de öğrendim tesadüfen.  Şiddetli baş ağrısı ve öksürük başlangıcı oldu. Sonra sında test yaptırdı doktorum pozitif cıktı. Yaklaşık on gunu geçkindir tad koku alamama sorunum vardı yeni yeni düzeliyor  parol dışında evde ilaçsız atlattim. Bol bol meyve yedim tad koku alamasam da yemeğimi ihmal etmedim çok şükür atlattım 10 kasımda ayrıntılı ultrasyon yaptırdın çok şükür bebeğim de bende iyiyiz. Umarım en hafif şekilde atlatır tüm bu hastalığı geçirenler sende korkma dikkat et
tarafından
Cok şükür bas ağrısı dışında bir belirtim yok . Kaynanam pozitifmis o biraz telaşlandırdı o kadar. 36+4 günlük olduk. Eger pozitifse nasıl yaparlar sence
(29 puan) tarafından
Ben kayseride yim hastane doluluk oranı çok olduğu için. Birde hafif atlattigim için evde atlatmam daha iyi olur dediler şikayetim yada enfeksiyon durumum fazla olmadığı için evde atlatabildim nefes darlığı da çok yaşamadım onun için durumunuz benim ki gibi grip septomu gibi ilerliyorsa evde atlatmam daha iyi oluyor hastanede ek ilaç tedavisi olmuyor diye biliyorum artı bende pıhtılaşma olduğu için günde bir kere coraspirin ve sabah akşam kan civitici iğne kullanıyorum aspirinin de pozitif vakalarda doktor tavsiyesi ile verildiğini biliyor um

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 732 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Buse19 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 670 göst.
0 oy
22 cevap 2,205 göst.
0 oy
10 cevap 791 göst.
20 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,596 soru