0 oy
684 göst.
Aile kategorisinde (330 puan) tarafından

Kızlar eşlerinizle nasıl tanıştınız :) biz facebookta bi kitap grubunda tanıştık başta herkes karşıydı annem asla kabul etmedi ama şimdi ballı börek gibiler bi gün konuşmasalar rahat edemezler :) dün annem eşime ama ilk zamanlar kabul etmemekle haksız mıydım oğlum diyip öptü onlar iyi oldukça çok mutlu oluyorum :) 

16 Cevaplar

0 oy
(9,652 puan) tarafından

Ne güzel:)allah bozmasin allah arttırdım sohbetlerini.. Bizde eşimle arkadaşı sayesinde yanismistik sonrasında da benim arkadaşım sayesinde sevgili olmuştuk:) 

(330 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) sizi de Allah ayırmasın :)
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından

Rabbim mutluğunuzu daim eylesin bizde eşimle yegeninin düğünde tanıştık severek evlendik

(330 puan) tarafından
Teşekkürler :) sizi de Allah ayırmasın :)
0 oy
(111 puan) tarafından

Bizde instagramda tanıştık o zamanlar populerdim 15bin takipcim vardı onun takipcisi yoktu ama cok yakışıklı diye onu geri takip etmistim oda şaşırmıştı oyle konuşmaya felan başladık iki sene benim ailemde kabul etmedi kacarak evlendik ben onun ailesiyle cok problem yaşıyorum ama onun benim ailemle arasi biras iyi diyelim :)

(330 puan) tarafından
Aa biz gibi internetten tanımışsınız :) Allah mutlu etsin :)
(111 puan) tarafından
Sagoll sizide:))
0 oy
(107 puan) tarafından

Bizde internet üzerinde tanıştık  benm annem ilk resmini gördü beğenmedi sonra bi aksm tanışmak için eşim. Yemekmeye çıkardı anneme  30 tane kırmızı güldü  bi çiçek yaptırmış annem şaşırıp kaldı ondn sonra araları iyi    oyle çiçeği eşim bana almamıştı  okadar güzel bi cicekti

(330 puan) tarafından
Hep göze girmek için :D
(107 puan) tarafından
Bilmiyrum valla    ama iyiki  yapmış valla
(330 puan) tarafından
Ne güzel işte. Allah mutlu mesut etsin :)
0 oy
tarafından

Üniversite ortamında tanışıklıgımiz vardi yillarca, mezuniyet programinda birbirimize aşik olduk konuşmaya başladik bi kaç ay sonra evlenme teklifi etti:) 

(330 puan) tarafından
Ben hala evlenme teklifi alamadım :D
0 oy
(2,103 puan) tarafından

Allah bozmasın inşallah:) bizimki biraz komedi gibi bişeydi benim eşim uzun boylu zayıf biri ben ise kısa boylu hafif balık etliyim. Bizim bir ortak arkadaşımız vardı ferhat diye sen git eşime de ki bir kiz var tam senin boyunda uzun boylu zayıf de yüzüde bebek gibi de numaramı ver. Eşim bana msj attı işte tanışma vs sonra lisede okul çıkışı arkadaşlarla buluştuk ortak arkadaşımız ordaydı yanına gittim eşimde ordaydı bana baktı güldü :) ferhat uzun boylu zayıf diyince beni görünce şaşırdı ondan sonra hergun okul çıkışı beni görmeye geldi işi bırakmış sabahlara kadar msj atıp başımı şişirirdi kii 3 ay uğraştı beni tavlamak için sonunda kabul ettim :) çok şükür bizim büyük şekilde ailevi problemlerimiz yok ufak tefek şeyler :)

(330 puan) tarafından
Allah bi ömür mutlu etsin :)
(2,103 puan) tarafından
Amin inşallah tesekkur ederim rabbim sizinde bütün yuva kurmuş ailelerinde mutlu huzurlu yıllar nasip etsin inşallah:*
0 oy
(165 puan) tarafından

Bizim de arkadaş aracılığıyla oldu. Biz tanıştık aileler tanıştı nisan yaptık 6 ay sonra da evlendik. Hemen de bebisimiz oldu zaten :)

(330 puan) tarafından
Allah mutlu etsin :)
(165 puan) tarafından
Amin inşallah hepimiz mutlu olalım:)
tarafından
Aynen bizim gibi:)tek fark hemen çocuk düşünmedik de 3.sene dolduktan sonra düşündük..Rabbimde şimdi nasip etti..7 haftalığız:) Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin..
0 oy
(137 puan) tarafından
Esim benide bi düğünde görmüş numarami kuzenden alms msaj atti oyle tanıştık gosustuk tabi o zman bn daha 15 yasindaym esim 17 yasinda cocukluk aşkı bir ayril bir baris derken 4 yıl geçirdik snra ailem onlarin ailesini istemedi buda esimin zoruna gitmiş biz bu buluşma ayarladk bn normal esofmanlarla öylesine gttim arabada oturuyorduk derkn esim kapilari kilitledigiyle beni kaçırdı ;)) bn çığlık ferhat figan indirde indir esimi tokatliyorm falan ama esim beni bırakmadı kimligim bile yoktu yanmda kacrdi saskin adam e bende seviyorm neyse hadi kaçak bari bu saatten sonra geride gidemem ddim evlendik sonrasnda ;))
(330 puan) tarafından
Allah mutlu etsin :)
(137 puan) tarafından
Amin herkesiii
0 oy
tarafından
esim benim ortaokul kankalarimdan birinin kuzeni. ama biz birbirimizi hic gormememistik. ben bi fabrikanın muhasebesinde calisiyordum esimde kuzeniyle kamera toner isi yapiyordu. geldi ben burakin kuzeniyim bi sorun olursa soylersiniz dedi yok dedim gitti sonra burak demis faceden ekle bi sorun olursa sana yazsin ben nerden bileyim. diger ortak arkadasimiza sordum burakin kuzeni dedi he tanimiyorum dedim reddettim istedigi. ama facedende baktim resimlerine hep ciddi resimleri herkese acikti ay dedim ne suratsiz biri. aradan biraz zaman geçti bunlar yine fabrikaya geldiler ay dedim o suratsizda gelmis. bi kac gun sonra baska bir ortak arkadas dedi ikbal sana biri teklif ediyor diye direkt aydin mi dedim nerden bildin dedi son zamanda o cikiyor karsima surekli dedim. o kuzeni diyen ortak arkadasiminda gorusleri benim icin cok onemli ne olsa ona danisirim o yol gosterir dedim aydin aydin bana teklif ediyomus nasil biri cok iyi dedi. neyse bu bizim fabrikanin ordan gecerken falan ikballl diye bagriyomus :) dedim eklesin madem yine spama düşmüş ekleyemedi ben onu ekledim ama benim gözüm de hala suratsiz. en yakin arkadasima dedim gel yemek yiyelim cay icerken onuda cagiraljm sohbetini begenmezsek kalkariz diye.arkadasjmda dedj sen yuzlusun bu cok ciddi duruyo ama sen bilirsin. neyse esim geldi meger cok guler yuzlu biriymis o an icim akti gitti ona yillardir tanisiyo gibi sohbet ettik. simdi dua ediyorum kizimin gülüşü ona benzesin diye  iki bucuk ay sonra söz ucuncu ayda nisan sekiz bucuk ay sonrada düğün yaptik :)
(330 puan) tarafından
Allah mutlu mesut etsin :)
tarafından
amin canim hepimizi inşallah
0 oy
(57 puan) tarafından

biz esimle instagramdan tanışdik o yazdı ole knsmaya bsldik snra sevgili oldk o başka BN başka sehirdydk ve yanıma geldi gldgi gnn üçüncü günü kaçtık ikimznde kaderinde o ile BN yaziliymisz ve ALLAH ZMNİ GELDGNDE BİRBİRİMZİN YOLUNU PEKİŞTİRDİ EVLENDK ONN AİESİ BNİ SNRADN İSTEMEDİ AMA YİNEDE ESİM BENİ HERKZE HERSEYE RGMN İSTEDİ BRKMADİ VE SUKUR HERKZDN UZAKDA AYRİ bir ŞEHİRDE AYRİ BİR DUZEN VE EVDE YASİORZ ÖZGÜRCE :) BENİM AİLEM BNİ BASTAN AFFETMİSDİ DÜĞÜNÜMU VS AİLEM YAPTİ KOCAMİDA KNDİ OGULLARİ GBİ SEVDİ SAHİPLENDİ VE BENDE ESİMİ COK SEVİYORUM 

(330 puan) tarafından
Biz de ayrı şehirdeydik eşim afyon brn istanbul. 2 buçuk sene kadar telefonda konuştuk geldi. Annem ben afyona göndermem dedi eşimde ben gelieim o zaman dedi afyona gitti eşyalarını topladı geldi 6 ay içinde eşyaları alıp evi tuttuk evlendik herkes çok çabuk oldu sanıyo ama bi de bize sorun :D
(57 puan) tarafından
allah mutlu mesut etsin:)
0 oy
(29 puan) tarafından

Benm hıkayem cok degısık uzun yazayımda okuyun bn lıse 2 de bı voleybol macına katıldım esımın kardesı de ordayms bnı beğendinı bı arkdsmla haber yollamıs bı konusalım dıye asla dedım hıc yuz vermedım gordukce takıp ederdı bakrdı herkese benı sorardı bıgun araba beklıyoruz abısıyle bu motorla gcyo abısı onden bkyo bu arkadan bkyo bıda geldıler ynımdan gctıler bnde abısını tanmıyorum arkadsım dedıkı bu da onun abısı gercktnmı dedım esımı begndm ısmını ogrendım facebook ta yazdım slm dıye ılk dalga gcyorum oylesıne sonra kınustukca bu bndn hoslndı esım bnde bu sfer caydım ıstemedım esım agladı numramı alamdı dıye sonra teklıf edı kabul edım ertesı gunu yapamyprum sewmedım kısıyle olamam dedı o bna yalvrdı bn senı bklyorum nezmandr yapma dıye bız kınustukca bırbrmze asık olduk sonra ewlendık ve durum su kı kımse yanlıs anlmsn bn sadce esımı sevdim kardesıde okdar pesımden kostu ama onla hıc bır muhabbetım bıle olmadı degsk bır hıkayem var esımle cok mutluyum şuanda gaynım la da aram ıyı kardes gıbıyız :)) kadere bak 

Ikı kızım var suan 1 bucuk yasında bırı defnem de yolda 4 haftamız kaldı :))

0 oy
(299 puan) tarafından

Babamla dukkanlari karsilikliydi birgün annemle aşağıda oturuyorduk esimde bizim dükkana bakarak sacini duzeltryor ama parliyor cam bizi görmüyor annem kizmsti gec karsima bu sana bakıyor dyodu yok anne adam sacini duzeltyor dedm olsnnsen gec karsima dedi bende o zamanlar babamla dkkana gelip gdyorum  sabahlari gunaydn falan dyoruz ama bana bakmyor babama selam veryor neyse swarm kullanyordm surekli bankalara gdyoruz falan bigun yer bldrmi yaptm ama sahte :) o zaman evdeydm bilerek puanim yukselsn dye yapmstm esimde ayni bankada yapms eklems beni ama benm karsi dukkandaki kiz oldugmu blmyor :)) bende annem ilk o cocuk sana bakyor dedgi zaman icime kurt dusmustu swarmdan aramstm falan baktm bulamadm brak ayse ***** ***** is yapma demistm baktm eklems beni yarm saate yakin evde volta attim beni eklems dye kiz erkek tanimadgm birini asla eklemezdm istegi kabul etmezdm zamannda bi hoslanti oldu dye kabul ettm hemen resmlerine falan bakyorum tabi :)) 2 cocuk var bitane kadin var canim falan dye yazmis altina hadii dedm bu evli şere...z ne eklyor beni dye söyleniyorum :)))))  snra iyice arastrdm o kadin ablasiymis :)))))) ama cocuklar hakknda bsey yok tm dedm silecem bu adami ama icimdede bisey var cocugu degldir belki kuzeni ygeni olablr dyorm kendi kendime aksam oldu mesaj atti rahatsz etmyorum umarm dye vs basladk knsmaya komsuyuz dedm sasrdi beni hic gormems hic dkkat etmems yani konstj swarmdan faceden eklm.mi dedi ekle dedm ordan devam ettik knsmaya ertesi sabah annem ameliyat olucakti sagolsn destek olmustu epey   oyle knsmaya basladik hafta sonuda benm kursum var ona gdyorum gelsem bes dkka seni gorsem sohbet etsek bi cay icsek dedi nasl oldysa tmm dedm anneme yalan syledm kursum 6da btyordu bu hafta 7 de btcek dedm kursum btti camdan asagi bakyorum esim gelms beni bir heyecan basti asagi inemiyorum ayaklarm kitlendi resmen facede hep o knsr ben susardm bulustk benm cenem düştü bir bir bir konsyorum :))) erkek gbi büyüğümden sevgili falan asla yoktu 1 kere olmstu oda 13 yasnda ergenlikte :)) oda tam bi iliski değildi yani bulustk ettik bir bucuk saat otrdk ben gdeym artk dedm anca gderm cnku otobusle gdecem eve yok ben brakym dedi arkadasnn arabasini alms  tabi bana sylemyor arkadasmn dye kimle knssa araba icin gelyorms kizlar bmw olunca araba  benm icinde araba hic önemli degl ailemn durumu cok iyi her türlü arabaya bindim binmesem ble oyle takntilarm yoktu yani ben israr edyrm otobsle gdeym dye ne kadr iyi anlassakta insan korkuyor arabayla gtmeye plakasini hemen arkadas grubbuma attim :) eger telefonu acmazsam bana ulaşamazsaniz bu plakayi verin hemen dye :)) hepsi bi sasrdi erkekle bulusmama sohbet ettik yol boyunca geldk evin ust sokagina elimi uzattm ilk defa bi erkege heyecandan iyi opmedm dyorum bazen :)) tokalastik elimi brakmyo 2 dkka boynca pazarlik yaparmsz gbi tokalasyoruz :) dost kazgi yemistm o yzden kmseye numarami vermyordum cocug numarami verdim vermeme nedenimi anlatmstm ona hak vermsti israr etmemsti o huyundan dolayi icime snmsti :) böyle oldu tanstik asla yapmam dedgm ne varsa esimde hepsini yaptm esim asla kapali bryle grsmem evlenmem dyormus evlendi :) bende asla alkol alan bryle evlenmem dyordum esm.cok icmyor ayda 1 bira faln yani bazen icmyor bile ben bunu bile kabul edemem dyordm ettm evlendim cok buyuk konsmamak gerekyormus ogrendim :))

0 oy
(355 puan) tarafından
Benim esimle cikmamiz biraz farkli :) biz uniw ayni siniftaydik ama ben kendisinden nefret ediyordum cunku yakin arkadasimla cikmis we onu yari yolda birakmis bi newi kizla baya dalqa qecmisti kiz qunlerce omuzumda aqlamisti falan bende arkadasimdan dolayi hic ama hic sewmiordum kendisini oyle bole derken 3.sinifa qeldik kiz hala aqlio iste cok sewiodu esimi falan neyse cok zor bi dersimiz wardi dersten gecebilen cok az kisi wardi we bende de o dersin notu wardi falan siniftan baska arkadasim notu istedi benden bnde werdim fotokobi cektirip qeri getrcekti bana notu werdiqim kisinin dksi yok die beni esimden aradi iste asaqi in notu al qibisinden neyse bolelikle esimde numaram oldu sora werdiqm not sayesinde sinfta 3 5 kisi gectik o dersi esimde gecti yani dersi sora habire bana mjlar atti tesekkur kahwesi icelim falan cok israr etti falan bnde kabul ettim o aksam kahwe icerken kibarliqi cok hosuma qitti nefret ettiqim kisi aslinda cok farkli biriymis o aksam anladim sora 3 4 ay esim bana cikma teklifi etti ama yakin ark sewiodu bende biliodum kabul etmedim falan sora bi qun okul cikisi esim seni yurda birakim falan dedi ben 2.ogretimdim yurda birakirken yolda arkadsim qordu bizi we yurda qeldiqimde hicbise sormadan direk saldrdi bana yemekhanede rezil oldum resmen ben onun icin etkilndqim halde arkadasim icin kabul etmiyodum o dinlemeden saldirinca cok zoruma qitti bende dedim ki onun teklifini kabul etmiyodum sana inat kabul edicem dedim we o qece kabul ettim sirf inat olsun die. Sora sinfta kiz dayanismasi oldu butun arkadaslarim bana sirtini dondu arkadasin sewqlisini elinden alan kisi konumunda oldum cok sikntili donmler qecrdim esim bu surecte bana cok destek oldu kizlar onumu keserdi falan esim defalarca beni kawqa ortamindan cikardi falan sora inat icin ciktiqim kisiye asik oldum herqun biraz daha sewdqim sora uniw bitti hemn esim ailesini yolladi bu arada birimiz turkiyenin bi ucundayiz dierimiz bi ucundayiz. Uniw bitti aile sorunlari basladi cok zor donemler qecrdik ben cok defa esimi biraktim ama o 5yillik sewqili surecinde beni hic birakmadi we suan 1yillik ewliyiz esimi cok sewiyorum cokta mutluyum ailesiyle sorunlarim war ama o kadarda olur.. Uzun oldu ama okuyun lutfen
0 oy
(127 puan) tarafından

2006 yılında instagram facebook yok tabii yonja var. Ordan bi yavru eklemiş beni bende internet kafede takılıyorum ayy çok tatlı çocuk dedim ekledik birbirimizi. O antalyada ben kocaelinde. Ikimizinde sevgilisi var. Arkadaş olarak takılıyoruz uzun uzun telefonda konuşuyoruz birbirimize sevgililerimizi anlatıyoruz kavgalarımızı falan. Derken bu aylarca devam etti sonra ikimizde ayrılmıştık sevgililerimizden. Birbirimizden hoşlanmaya başladık sabahlara kadar tlf konuşurduk kontör dayanmazdı:)) Derken ben yanına gitmeye karar verdim oda askere gidicekti. Antalyaya gittim deli akli işte. 4 gün onlarda kaldım ailesiyle tanışmış oldum tabii. Gece gündüz çok güzel vakit geçirdik. Usta birliği istanbula çıkmıştı beraber istanbula geldik. Onu birliğe teslim ettim. Bizimkiler biraz tutucu onun ailesi bizimkinin tam tersi  kulağı delik dövmeli bar bar gezen hippi bi tip. Kızım dedim boşuna heveslenme babam vermez buna. Neyse aramaya aramaya ayrılmış oldum bundan. Ama aklımdan bir gün olshn çıkaramıyorum tabii. Aradan 4 yıl geçti facebooktan bulmuş beni. Nerelerdesin özledim yazmış. Allahım bende bi bayram havası sorma gitsin. Üç dört gün konuştuk sonra evlenme teklifi etti meğer oda beni unutamamış. O geldi ben gittim filan derken isteme nisan oldu 8 ay sonra düğün oldu. 2 tane kızımız var. Eşimi çok seviyorum 

0 oy
(452 puan) tarafından

Bizde facede tanıştık 5yıl önce iki arkadaş olmuştuk sonra biraz zaman geçti eşim bana çıkma teklifi etti ama bn başkasından hoşlandığım için kabul etmemiştim, sonra bu almanyadan memlekete izine geldi buluştuk şimdi biraz saçma gelicek ki bana bile saçma geliyor düşününce ama çıkmadığımız halde eşimi ozaman bu bnm sevgilim diye annem veve teyzemle tanıştırdım eşimde dünden razıymış hatta bn öyle diyince demek ki bi şansım var diye sevinmiş neyse o gün gezmeye çıkalım dedik ama teyzem yalnız gödermem dedi ve rahmetli kuzenimide bizimle yolladı çıktık kahve falan içtik ondan sonrada dolaşalım dedik gezinirken eşim elimi tuttu bnde kuzenim anlamasın diye elimi çekmedim, ztn çıkıyoruz demiştim ve iki yıl çıktık üç yıldırda evliyiz, iki aylıkta bi oğlumuz var :) 

0 oy
(176 puan) tarafından

Uzaktan akraba. Yani babamın teyzesinin torunu :) ablamın kayinbabasi ile benim kayinbaba kardeş. Ablamı isterken kaynana beni görmüş öyle öyle oldu .

(330 puan) tarafından
Aa benim kız kardeşimde  öyle :D bizim ananemizle eniştemizin babanesi amca çocukları :D

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 664 göst.
25 Eylül 2023 Aile kategorisinde Minikii (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 343 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde ayse.gul (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 543 göst.
17 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 328 göst.
30 Eylül 2022 Aile kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,550 puan) tarafından soruldu

374,707 soru

11,208,398 cevap

34,514 kullanıcı

...